GASZTRO RÖVIDHÍR

Az ifjabbik Nelson Piquet cachaçát dob piacra

2011. június 9., csütörtök 13:23

A Forma-1-es pilóta ebben a hónapban jön ki a barátaival közösen megálmodott „B” névre hallgató, mézzel és citrommal megbolondított italával: a cukornádból készített párlat Brazília nemzeti itala.

„B” néven különleges aromájú cachaçát dob piacra ebben a hónapban az ifjabbik Nelson Piquet: a Forma-1-es pilóta barátaival közösen vág bele a brazil nemzetiital-bizniszbe. Az erjesztett cukornádból készített, magas alkoholtartalmú cachaçát brazil alapanyagok felhasználásával állítják elő, a „B” az édes és citrusos ízvilág tökéletes elegyét kívánja megvalósítani.

A hozzáadott méz és citrom mellett fontos szerepet kap a design és a marketing is, előbbiért a Pereira & O'Dell felelt: a méhek szín- és formavilágát idéző, karcsú üvegek várhatóan még ebben az évben ott lesznek az egyesült államokbeli boltok polcain is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta