GASZTRO RÖVIDHÍR

Megvan a száz legjobb étterem listája

2011. június 5., vasárnap 10:38

A Dining Guide nyilvánosságra hozta a legjobb száz magyarországi étterem listáját, elindult a verseny az év étterme címért.

A Dining Guide magazin tegnapelőtt este hirdette ki a Dining Guide Food Show keretében az általuk száz legjobbnak ítélt étterem listáját, amelyek versenyben állnak az év étterme címért. A magazin az idén először tematikus listákat is közzétesz majd, melyek egy-egy szempont alapján rangsorolják az éttermeket. A százas lista első tíz helyén a következő éttermek szerepelnek: Costes, Babel, Chateau Visz, Onyx, Fausto's, Nobu, Bock, Csalogány 26, Mák, 67 étterem. A magazin gálavacsoráján egyébként a tíz legjobb étterem séfjeinek fogásait szolgálták fel, Bíró Lajos (Bock Bisztró) libamáj szusival és paprikás krumpli koktéllal, kolbászfagylalttal, Jahni László (Kistücsök) sóska-majonézes balatoni halakkal, Miguel Vieira (Costes) marinált tonhal tatakival feladott hideg mandulakrémlevessel volt jelen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta