GASZTRO RÖVIDHÍR

10 dollárért Michelin csillagos recepteket lehet venni

2011. április 29., péntek 11:51

Legnépszerűbb titkos receptjeinek teszi nyilvánossá Morimoto Masaharu, a Michelin csillagos séf, hogy ezzel segítse a Japán földrengés és szökőár károsultjait.

A Keeprecipes.com digitális szakácskönyv számára teszi elérhetővé legnépszerűbb receptjeit Morimoto Masaharu és több japán kollégája. A séf ezzel a nagyvonalú gesztussal a Japánban történt földrengés és szökőár károsultjait szeretné segíteni.

A mindeddig titokban tartott és a gasztronómiára fogékonyak által lankadatlanul vadászott receptek már tíz dolláros adomány fejében hozzáférhetőek - adta hírül a USA today. (Az adományokat itt lehet felajánlani.)

Az adomány fejében olyan szakácsok japán receptjeit kaphatja meg az ember, mint pl. Nisimura Majumi, aki Madonna személyes szakácsa volt éveken keresztül, vagy a szintén Michelin csillagos Anita Lo. Morimoto, aki egyébként más komoly segélyakciót is szervez: májusban New Yorkban a város legnagyobb szakácsaival együtt tartanak jótékonysági kóstolót.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta