GASZTRO RÖVIDHÍR

Világhírű lett egy magyar csokiműhely

2011. április 21., csütörtök 11:08

A londoni Academy of Chocolate a Rózsavölgyi Csokoládé több termékét is díjazta.

A főkategóriában, a kakaóbabból készített táblás csokoládék versenyében (Bean to Bar) ezüstöt kapott az Academy of Chocolate versenyében Trincheras 70%-os étcsokoládé, és bronzzal jutalmazták a Porcelana 71%-os étcsokoládét. A cég további két elismerést is begyűjtött: a legjobb töltött csokoládék között a barack-passió gyümölcsös bonbon ezüstérmet kapott, valamit a dobozos csomagolásért is kiosztottak egy ezüstöt a Rózsavölgyi Csokoládénak.

A Rózsavölgyi 2009-ben szintén a díjazottak között volt, egy ezüst és egy bronzérmet kapott.

Academy of Chocolate

Az Academy of Chocolate 2005 óta működik, célja a szakértő közönség kinevelése és a minőségi csokoládéválasztás ösztönzése. Alapítói Sara Stanes (az Academy of Culinary Arts igazgatója, és a Chocolate, a Definitive Guide szerzője), Chantal Goady (Rococo), Martin Christy (Seventypercent.com), Chloe Doutre-Roussel (a Fortnum&Mason egykori csokoládészakértője), és Sarah Jane Evans (szakújságíró). Védnöke Michel Roux, 3 Michelin-csillagos séf.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta