GASZTRO RÖVIDHÍR

Már bárki süthet tökéletes steaket!

2011. április 17., vasárnap 09:33

Az isteni steak könnyen elkészíthető, mégis, néha másodperceken múlik, hogy ízletes lesz-e vagy sem. A hiba elkerülhető egy egyszerű eszköz használatával.

A Steak-O-Meter egy egyszerű hőmérő készülék, a kiváló formatervezőnek köszönhetően pedig még csinos is.

A steaksütésben kevéssé járatos húsimádók dolgát könnyíti az egyszerű technológián alapuló eszköz, a Steak-O-Meter. Használata is roppant egyszerű, csak bele kell szúrni a húsba, és az jelzi, hogy a steak éppen mennyire van átsülve, így mindenki saját ízlése szerint készítheti el a finom falatot.

A rozsdamentes acélból és üvegből készült eszköz használható grillen és sütőben is. Ha ez megvan, már csak arra kell ügyelnünk, hogy a megfelelő hentesnél vásároljunk alapanyagot.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta