GASZTRO RÖVIDHÍR

Luxushotdog szarvasgombával, tizenháromezerért forintért

2011. április 10., vasárnap 12:27

Hatvankilenc dollárba, azaz nagyjából tizenháromezer forintba kerül a világ legdrágább hot dogja a New York-i Serendipity kávéházban.

Haute Dognak nevezték el a világ - jelenleg - legdrágább hot dogját, amit New Yorkban, a Serendipity kávéházban árulnak. A hely séfje és a tulajdonos közösen találták ki a harminc centis szendvicset, ami nemcsak a legdrágább a világon, de a legfényűzőbb is - legalább is a kávéház sajtósa, Joe Calderon szerint.

A száz százalékban marhahúsból készült virslit fehér szarvasgombaolajon pirítják, majd egy egyenesen Németországból hozatott kiflibe helyezik. Erre kacsamáj darabok kerülnek egy kis fekete szarvasgombaolajjal, karamellizált vidalia hagymával. A ketchup és a mustár opcionális, ha valaki azzal szereti, kap mellé a tányéron. A fogást ugyan hónapok óta lehet kapni, ám a rendes étlapra csak most került fel, és még így is huszonnégy órával hamarabb oda kell szólni, hogy minden hozzávalót frissen tudjanak beszerezni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta