GASZTRO RÖVIDHÍR

Sütő ejtette rabul a betörőt

2011. március 22., kedd 12:04

Egy pizzériába akart betörni egy férfi, de szerencsétlenségére egy szűk szellőzőfolyosón keresztül akart bejutni, ahova beszorult.

Egy negyvenhat éves, zsírban úszó férfi könyörgött segítségért, amikor pénteken, a reggeli órákban beszorulva találták meg egy pizzéria szellőzőcsatornájába - írja a Reuters. "Azt mondta, hogy azt hitte, menten meghal" - mondta a New York állambeli Rotterdam rendőrségi szóvivője.

45 centiméter széles járat

A tűzjelző riasztotta az étterem tulajdonosát, ő pedig egyik dolgozóját küldte a helyszínre. Az alkalmazott semmi rendkívülire nem számított, mert többször előfordult már téves riasztás, de amikor megérkezett és lekapcsolta a vészjelzőt, a konyhában meglátta a betörőt, amint a lába kilógott a szellőzőből.

"Ilyet csak tévében lehet látni" - nyilatkozta nevetve. Mint kiderült, az elkövető egy fán keresztül mászott fel a tetőre, ahol a szellőzőnyíláson áttörve akart bejutni az étterembe. Csakhogy a sütő feletti nyílásnál csapdába esett, és ekkor teljesen összezavarodott. A sütőt ugyanis egész nap használták, ezért igencsak forró volt. Ő megpróbált valahogy kijutni az alig 45 centiméter széles járatból, de véletlenül rálépett egy csőre, ami eltörött. Ekkor indult be a riasztó.

Végül a rendőrség hívására a tűzoltók szabadították ki. A betörő a helyi börtönbe került, ahonnan egyébként nemrégen, idén januárban szabadult.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta