ÉLETMÓD

Izzadt, olajos női testek vonaglanak a félhomályban

nemoszi 2017. január 2., hétfő 09:38

A Beautyrobicnak már a neve is érdekes, kicsit nyelvtörős, nem teljesen egyértelmű, jól rímel arra a zavartsággal vegyülő totális kimerülésre, ami első órán történik az emberrel.

"Ismerd meg az új mozgásformát, a Beautyrobicot, ami sokkal inkább egy új selfness irányzat, hiszen itt nem csak a külsőd formálódik, de igyekszünk hangsúlyt fektetni arra, hogy a belső kisugárzásod és magabiztosságod is növekedjen. Szexi mozgás: Beautyrobicon nem csak eszméletlenül jó lesz az alakod, de megtanulod azt is, hogy mi kell a szexi mozgáshoz. Hogy ringjon a csípőd, hogy rázd a feneked, hogy egy pasi se tudjon ellenállni neked! Tudatosan fogod tudni használni testrészeidet és ezzel a mozgásod is javul. Az óra nem koreografált, a mozdulatok ismétlése által érjük el a hatékony zsírégetést" – áll a bemutatkozószövegben és ez a videó elég sokat visszaad abból, mire kell számítani:

Én egy kicsit szkeptikus voltam, azt hittem egyrészt, hogy ez az olajozás már túlzás, tuti csak a felvétel kedvéért csinálták, másrészt meg azt, hogy a 60 percnyi fenékrázás nem is fárasztó. Tévedtem. Az órán ugyanis nem a fenekünket rázzuk – és tényleg bekenheti magát olajjal kezdés előtt, aki akarja, adnak –, hanem irányított és izolációs mozgásokat végzünk, azaz nagy odafigyeléssel tekerjük a csípőt, úgy, hogy közben a mellkas mozdulatlan és fordítva. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 tipp, mit ehet és ihat másnaposan

Toma 2017. január 1., vasárnap 11:10

Sokak számára a szilveszter egyet jelent a bulizással, ami közben kisebb-nagyobb sikerrel megpróbálják kiereszteni az felgyülemlett gőzt és elengedni magukat. Ekkor persze előkerül az alkohol is, és gyakran még azok is a pohár fenekére néznek, akiknek konyhájában csakis gyümölcslevek és ásványvizek sorakoznak. Azonban ha valaki túlságosan felönt a garatra, akkor másnap kénytelen szembenéznie a féktelen piálás következményével, a másnapossággal. Több cikkben is hasznos tanácsokat kaphat arról, vajon mit kéne tennie, hogy csillapítsa – vagy elkerülje – a macskajajt, ám arról már kevesebbet hallani, melyek a tiltólistás dolgok egy fogadalmakban és alkoholban gazdag szilveszter után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Micsoda év volt!

Dívány 2016. december 31., szombat 10:48

Minden év végén remek szórakozás visszatekinteni az elmúlt 12 hónapra és összegezni: rengeteg minden történt, ez az év se ment el hiába. Összegyűjtöttük a szerkesztőségben kedvenc cikkeinket és fotós kollégáink is átnézték 2016-os anyagaikat, ebből született meg alábbi válogatás. A galériában 35 képet talál, mindegyik mellett rövid leírást és egy linket, ami a fotóhoz tartózó cikkhez vezet.

Kedvcsinálásként eláruljuk, hogy alábbi kép este készült a Nagybani piacon, de jártunk a Mondoconon, több divatbemutatón, a miskolci börtönben és színházban is (többször), érdemes átpörgetni, miről olvashatott nálunk 2016-ban. 2017-ben folytatjuk!

15 bulizási tipp introvertáltaknak

Dívány 2016. december 30., péntek 10:35

Egyetlen hónapban sincs annyi buli, rendezvény, esemény mint decemberben, még akkor sem, ha a kötelező szilveszteri kört kihagyjuk. Tökéletes idő ez azoknak, akik imádnak benne lenni a sűrűjében (hello, extrovertáltak!), de mi van azokkal, akiknek egy-egy társasági esemény megterhelő lehet, de azért a remeteélet sem opció számukra. Mert igen, könnyű azt hinni, hogy az introvertáltak mind félénkek, unalmasak, be vannak gubózva és soha nem hagynák el biztonságos otthonukat, de - tisztelet a kivételnek - , azért ők sem élnek teljesen partimentes életet, ők is szeretnek néha találkozni másokkal. Igaz külön praktikákra van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék az estét, és ebben segítünk most.

Introverzió és extraverzió

 Carl Gustav Jung A lélektani típusok című könyve a személyiség legfőbb tényezőjeként bevezette és széles körben népszerűvé tette az introverzió és az extraverzió fogalmát. Jung szerint az introvertáltakat a gondolatok és az érzések belső világa, az extravertáltakat pedig az emberek és a tevékenységek külső világa vonzza. Az introvertáltak a körülöttük zajló eseményekről általuk alkotott jelentésekre koncentrálnak; az extrovertáltak pedig belevetik magukat ezekbe az eseményekbe. Az introvertáltak akkor töltődnek fel energiával, ha egyedül vannak, az extrovertáltak pedig akkor merülnek le, ha nem élnek elegendő mennyiségű társas életet.

„Persze ezek nem abszolút jellemzők: Carl Jung pszichológus szerint nem létezik tisztán introvertált vagy tisztán extravertált személyiség, hanem mindenki valahol a két végpont között, de az emberek többsége a spektrum közepén helyezkedik el, ők az ambivertáltak" – írja Lars Larsen, az Aarhus Egyetem pszichológus professzora a Science Nordic oldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Eltiltották a testmozgástól, majd körbefutotta a Földet

S-W. Zsó 2016. december 29., csütörtök 08:31

„HLA-B27. Ez az antigén tehet róla, hogy Bechterew-kórral élem az életem... Képzeljetek el egy embert, akinek meg van tiltva mindenféle testmozgás, aztán amikor szinte tünetmentessé válik, rábólint egy őrült ötletre és végül nagyobb részben egyedül végigcsinál hét maratont - írja blogjában Bíró Sándor, akinek szerencséje volt, sokakkal ellentétben ugyanis nála időben diagnosztizálták a betegságet. Ennek köszönhetően teljes életet élhet. Annyira, hogy az elmúlt három év alatt lefutott minden kontinensen – igen, az Antarktiszon is - egy-egy maratont. Interjú.

Nehéz megállapítani

...mivel a tünetek igen szerteágazóak: étvágytalanság, fáradtság, fogyás, derékfájás, hátfájás, hát reggeli merevsége, elégtelen mellkastágulás, hajlott testtartás, szem szivárványhártyájának gyulladása. A Bechterew-kór (nevét Vlagyimir Mihajlovics Behtyerev orosz neuropatológus, fiziológusról kapta) idült, fokozatosan előrehaladó gyulladásos ízületi betegség, amely elsősorban a csigolyák közötti, valamint a keresztcsont-csípőcsont ízületeket sújtja, de az esetek egyharmadában előfordulhat a térd, a csípő és a bordák ízületeiben, sőt az inakban és a szalagokban is - azok csontokhoz történő tapadási helyén. Megfelelő diagnózis híján a betegség mozgáskorlátozottsághoz vezethet, ugyanis az ízületek és a szalagok elmeszesedése mellett a gyulladásos területeken idővel új csontképződés indul meg, ami tartósan rögzíti a gyulladt részeket és fizikailag akadályozza a mozgást.

Forrás: www.hazipatika.hu

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így néz ki egy igazán egészséges nap?

Dívány 2016. december 28., szerda 19:36

A Readers.com készített egy érdekes infografikát arról, hogy hogyan nézne ki egy ideális nap, ha betartanánk minden tanácsot, amit orvosok és különféle életmódszakértők adnak úgy általánosságában arról, hogy miként lehet egészséges életmódot folytatni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

7 úti cél, ahova 2017-ben önnek is el kell mennie

travelo 2016. december 28., szerda 08:16

2016-ban a Travelo szerzői bringáztak a Balatonnál, túráztak új-zélandi vulkánon, boroztak Elzászban, nyaraltak Jordániában, üres pénztárcával is jól érezték magukat Lengyelországban, és küzdöttek az elemekkel a zord Izlandon. Jövőre csinálja utánuk valamelyiket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt pihenje ki a karácsonyi rokonlátogatást!

ermiz 2016. december 26., hétfő 17:24

Megvolt a meghitt karácsonyozás, letudta az alig várt, vagy épp unalmas, de kötelező rokonlátogatós köröket is? Akkor itt az ideje, hogy végre kipihenjék magukat, mutatunk pár régiót, ahol biztosan jól fogják magukat érezni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

6 dolog, amit ne posztoljunk az ünnepek alatt

Böszörményi Edina 2016. december 25., vasárnap 16:35

Karácsonykor mindenki lelkesebben posztolt mint általában. Gondoljunk csak arra, hogy mennyien töltik fel a karácsonyfájuk képét, vagy éppen azt, hogy mit sütöttek vagy kaptak az ünnep alkalmából. De hol van az képzeletbeli határ, amit meg kellene húzni annak érdekében, hogy ne menjünk mások idegeire, illetve, hogy ne kerüljünk kellemetlen szituációba? A hajtás után felsoroltuk azokat a dolgokat, amiket semmiképpen ne posztoljunk ki a közösségi oldalainkra, még akkor sem, ha bármennyire is nehéz egy-kettőt megállni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 karácsonyi tipp ételallergiában- vagy intoleranciában szenvedőknek

Dina 2016. december 25., vasárnap 08:25

A karácsony valójában egy több napos kajamaraton rengeteg finomabbnál finomabb fogás. De mi a helyzet akkor, ha bizonyos ételeket nem ehetünk, mert laktóz vagy glutén van benne, vagy bármilyen összetevő, ami allergiás reakciót vált ki a szervezetünkben? Hogyan tudunk enni olyan helyen, ahol mondjuk nem készülnek nekünk speciális menüsorral? Mutatunk pár tippet, amivel nem kell lemondani a finom falatokról!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A PMS tünetei a fitneszbloggereket sem kímélik

Dívány 2016. december 24., szombat 09:02

Egy svéd fitneszblogger, Malin Olofsson meglepően őszinte képeket osztott meg Instagramon arról, hogy milyen hatással van a ciklus a női testre. Olofsson régóta harcol a pozitív testképért és azért, hogy ne szégyelljük a szervezetünk természetes működését - írja a Shape.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így vegye rá magát a munkára, ha nincs kedve dolgozni!

Dívány 2016. december 23., péntek 08:11

Különösen így az évvége felé közeledve egyre nehezebben veszi rá az ember magát a munkára, pedig még egy kicsit ki kell húzni, ráadásul ilyenkor a legtöbb helyen jól fel is halmozódnak a feladatok. Egy mindenféle pszichológiai kutatások alapján összeállított infografika ezen a problémán próbál segíteni. A hajtás után mutatjuk a lényeget.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mennyit árthat a fogszabályozás?

Brownie 2016. december 22., csütörtök 19:28

Robin Seymour brit fogágyspecialista nemrég kifejtette a Daily Mailnek, hogy a szájhigiénia fenntartásának szempontjából mennyire kockázatosak azok a fogszabályozó készülékek, amiket 1-2 évig folyamatosan viselni kell.

„Mivel az illesztés helyén lehetetlen tisztítani a fogakat, idővel rengeteg lepedék halmozódik fel és az ínygyulladás veszélye sincs kizárva, ami a fogvesztés elsődleges oka. Néhány esetben a lehetséges veszélyek felülírják a fogszabályozó kezelés előnyeit, ezért nem megfelelő szájhigiénia esetén különösen elővigyázatosnak kell lenni és nem biztos, hogy érdemes belevágni a kezelésbe” – figyelmeztet Seymour.

Dr. Hermann Gábort, a funkcionális fogszabályozás szakértőjét kérdeztük arról, tényleg veszélyeztetjük-e fogaink egészségét azok "helyreigazításával".

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem az agyban, hanem a hasban kezdődik a Parkinson-kór

Dívány 2016. december 22., csütörtök 18:41

Az agyi idegsejteket pusztító Parkinson-kórról viszonylag keveset tudunk, ezért nagy erőkkel kutatják a betegséget a világ tudósai, hogy minél több információ legyen róla, ami segítheti a feltárását. megelőzősét, kezelését. Úgy tűnik, most egy kicsinek tűnő, de fontos lépcsőfokhoz értek a Parkinson-kutatások - írja a HVG. Sikerült ugyanis bebizonyítani, hogy a kór hátterében álló idegpusztulás nem az agyban, hanem a gyomorban vagy a vastagbélben kezdődik.

shutterstock 135434942

Egyelőre nem találtak olyan baktériumot vagy vírust, amit felelőssé lehetne tenni a betegségért, de a mostani felfedezésből tudható, hogy a parkinsonosoknak más összetételű a bél-mikrobiomjuk, mint azoknak, akiket nem érint ez a betegség. Ebből kiindulva kutatók azzal kísérleteznek, hogy esetleg antibiotikumokkal vagy széklettranszplantációval kezeljék a betegséget, és természetesen minél korábbi szakaszban elvégezhető szűrőmódszerek kidolgozása is terítéken van.

Tudja, hogy mi Magyarország kedvenc turistalátványossága?

Edicsek 2016. december 21., szerda 11:07

Az Vouchercloud összeszedte, melyik országnak mi a legjobb látványossága a Tripadvisor szerint és ez aztán gyakran meglepő és vicces eredményeket szült. A Tripadvisor az az oldal, ahol nem csak hoteleket és éttermeket lehet értékelni a sokat utazó felhasználóknak, de a látványosságokat is le lehet pontozni vagy éppen fel lehet magasztalni. Az oldal gyakorlatilag az egész világra kiterjedően megnézte mik a legkedveltebb helyek a felhasználók szerint. Így derült ki, hogy Magyarország legmenőbb nevezetessége a Parlament

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kövérségből nem csak egyféle van!

etelka 2016. december 18., vasárnap 15:23

Azt hitte csak egyféle elhízás létezik? Akkor nagyon téved! Már ha hisz a New York magazinnak, ahol egyenesen 59 féle elhízásról írnak, ami elég sokkolóan hangzik. Ha két ember ugyanúgy edz, és diétázik, akkor gyakran előfordul, hogy míg az egyiknél tökéletesen beválik a diéta, a másiknál nem. Még a szakértők is zavarba jönnek, mi is ennek a pontos oka, ám egyre inkább arra hajlanak, hogy az elhízásnak több fajtája is létezik, és ezeket teljesen máshogyan kell kezelni.

shutterstock 99601670

Az eredeti cikket közlő New York Times egyenesen a rákhoz hasonlítja az elhízást, abból a szempontból, hogy az is gyűjtőfogalom. A szakértők most próbálják elemezni, pontosan hány féle elhízás létezik, eddig 59-et azonosítottak. Lee Kaplan, a Massachusettsi Álatlános Kórház munkatársa szerint több mint 25 gén növeli elhízás kockázatát, és 300 van, amely ránk dobhat némi túlsúlyt. A genetika, az alvás zavar, bizonyos gyógyszerek, betegségek, mind az elhízáshoz vezethet.

(Mi most így hirtelen annyiban tudunk segíteni, hogy itt és itt elolvashatja, hogyan találhatja meg a megfelelőedzésmódot és étrendet, és drukkolunk, hogy megtalálja a módszert, ami beválik.)

Egyedül jobb lenne? Nem valószínű

Böszörményi Edina 2016. december 17., szombat 10:32

Ha már hosszú ideje vagyunk kapcsolatban, akkor már kellően ismerjük a párunk jó és rossz tulajdonságait, kialakult már egy részletes és illúzióktól mentes kép róla. És itt az illúzióktól mentesen van a hangsúly. A Huffington Poston bukkantunk rá a videóra, melyben egy viselkedési közgazdász, Dan Ariely magyarázza el, miért fordul elő rengeteg kapcsolatban, hogy a felek agya azon jár: jó lenne egyedülállónak lenni ismét, és pár gondolattal később már ott tartanak, hogy vonzónak tűnhet a szingliség és minden ami vele jár. De mi az oka annak, ha ilyen gondolatok törnek ránk?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bridget Jones befolyásosabb lett II. Erzsébetnél

Dívány 2016. december 16., péntek 16:46

Nagyon sokan készítenek már felsorolást a befolyásos személyiségekről, most a BBC-hez tartozó Radio 4, pontosabban a Woman's Hour műsor stábja rangsorolta azokat a nőkent, akik az elmúlt 70 évben nagy hattást gyakoroltak a (brit) nők szemszögéből a világra. Nem, sem Diana hercegnő, sem II. Erzsébet nem szerepel a listán, amelynek szereplőivel talán sokan nem értenek majd egyet. 

A szerkesztők egyébként minden évben készítenek hasonló felsorolást, de mivel Woman's Hour idén 70 éves lett, úgy döntöttek, most a 1946-tól 2016-ig időszakot veszik alapul. "Természetesen nem volt könnyű a zsűritagok számára összeállítani a végleges listát, de úgy gondolom, hogy a merítés kellően széleskörű és meggyőző lett, és mindenki szerepel rajta, aki az elmúlt hét évtizedben komoly hatással volt arra, hogy milyen lehetőségei vannak most a brit nőknek" - nyilatkozta a műsor szerkesztője, Alice Feinstein.

Egyébként az első alkalom, hogy a listára felkerült egy fiktív személy, illetve olyan nők, akik már nincsenek velünk. És nyugalom, a királynő előtt is lerótták a tiszteletüket, 2013-ban például ő került az első helyre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem szívesen lógunk együtt a kollégákkal

Dívány 2016. december 15., csütörtök 19:05

A profession.hu több mint 1000 munkavállalót kérdezett meg arról, hogy mennyire tartják fontosnak a jelenlegi és régi kollégákkal való kapcsolatukat, mert ugye sokan munkahelyen szereznek maguknak barátokat. Vagy mégsem? A válaszadók több mint fele nem fektet különösebb hangsúlyt arra, hogy munkaidőn kívül is találkozzon a munkatársakkal (pedig nem ártana), és a régi kollégákkal is csak minden harmadik válaszadó találkozik rendszeresen. Ez alól az államigazgatásban, illetve az egészségügyben dolgozók képeznek kivételt, itt a többség szívesen köt munkahelyi barátságokat és ezek kevésbé is szakadnak meg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Úti tippek, hogy fitt maradjon az ünnepek alatt

travelo 2016. december 15., csütörtök 09:53

Nincs, akire ne ugrana fel az ünnepek alatt néhány kiló. Ahelyett, hogy utálnánk magunkat érte, inkább gyorsan tegyünk ellene. Mondjuk azzal, hogy a két ünnep között túrázni megyünk kanapén ücsörgés és bejglizabálás helyett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

65 év felett szexualitás? Ugyan már!

Böszörményi Edina 2016. december 13., kedd 18:19

Ugyan a rendszeres nemi élet segít lassítani az öregedést, a nyugati kultúrában fiatalsághoz kapcsolják a szexet, a média és a társadalom is azt sulykolja belénk, hogy olyan örömök ezek, amelyekből az idősebbek kimaradnak. A KSH Ezüstkor - Korosodás és társadalom konferenciáján az Egészség és intimitás idős korban blokkban adott elő Balázs Petra, az ELTE Társadalomtudományi Karának mesterszakos hallgatója. Kutatásának fő célja az volt, hogy megismerjük, hogyan vélekednek a 65 év felettiek a párkapcsolatokról és a szexualitásról, és ehhez egy idős otthon lakóival készített interjúkat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 furcsa jel, ami arra utal, ideje új munkát keresnie

Böszörményi Edina 2016. december 12., hétfő 10:40

Múlt tavasszal készült egy tanulmány a Refinery29 és a Secret együttműködésében, ahol a nők több mint 74 százaléka vallotta azt, hogy legnagyobb stresszforrás a munkahelye. Persze nincs ebben semmi meglepő, és előbb-utóbb mindenkinek eleg lesz a munkájából, egy 2015-ös hazai felmérés szerint például az aktív magyar munkavállalók 86%-a ki van égve. És hogyan vehetjük észre, hogy baj van? Intőjel lehet a türelmetlenség, az ingerültség, a rugalmatlanság, és a hajtás után felsorolunk még pár szokást, ami gyanúra adhat okot.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt a készülék, ami azonnal megmondja, mitől puffad

Dívány 2016. december 11., vasárnap 17:55

Ha bemegy egy idegen helyre, azonnal feltérképezi, hogy merre van a mosdó, nem egyszer került már kellemetlen helyzetbe azért, mert emésztése a lehető legrosszabb pilllanatban hagyta cserben? Akkor az ír FoodMarble kütyüjének biztosan örülni fog, az Aire ugyanis különböző szenzorok segítségével meg tudja mondani, hogy mely ételek azok, amelyeknél számolnia kell a puffadással, és annak összes kellemetlen kísérőjével.

"Sok embernél - például akik irritábilis bélszindrómában szenvednek - a tünetek komoly hatással vannak a mindennapjaikra. A szervezetük nem bír feldolgozni bizonyos ételeket, és gyakran nem tudják beazonosítani, melyek azok. Ebben szeretnénk segíteni" - nyilatkozta a FoodMarble egyik vezérigazgatója, Aonghus Shortt.

A kis eszköz egy olyan technológia alapján készült, amelyet számos egészségügyi intézményben használnak. Az alkalmazással párosított szondával először azt kell megvizsgálni, hogyan reagál szervezetünk bizonyos gyakori összetevőkre, például a laktózra, fruktózra, majd az eredmények alapján kidolgoz nekünk egy megfelelő étrendet, és utána nincs más dolgunk, csak szépen naplózni kell, hogy mit ettünk, milyen tüneteket tapasztaltunk, mennyit aludtunk és így tovább, hogy kiderüljön, hogyan tudunk úrrá lenni az emésztési problémáinkon. 

Az Aire 99 dollárba, azaz közel 30 ezer forintba kerül, és 2017 közepétől szállítják ki - írja a VentureBeat

Vigyázzon, ma van a szakítások napja!

nemoszi 2016. december 11., vasárnap 12:26

Statisztikával foglalkozó szakemberek facebookos kapcsolati sátuszokat és posztokat tanulmányoztak, és arra jutottak, hogy december 11-én, azaz karácsony előtt 2 héttel szakítanak a legtöbben – írja az Independent.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szerető voltam, de nem tetszett a dolog

be 2016. december 10., szombat 18:45

"Sosem gondoltam volna, hogy én kerülök egyszer egy ilyen helyzetbe..." - kezdi a történet az egyik olvasónk, aki egy olyan sztorit osztott meg velünk, ami nem egy viszony tartós meglétéről szól, hanem arról, hogy másként is ki lehet ebből a dologból jönni. Dóri a "házas férfi szeretője vagyok" témájú cikkünk után írt nekünk, ezzel is sugallva, hogy lehet másképp is. Általánosságban elmondható, hogy nagyon kevesen vannak olyanok, akik ki tudnának lépni egy ilyen kapcsolatból, mielőtt az már igazi viszonnyá alakul. De miért is alakul így ez egyik embernél, és miért másnál? Hogyan döntjük el magunkban, hogy melyik utat válasszuk? Mik azok a tényezők, amik befolyásolják, hogy ne menjünk bele egy ilyen testileg és erkölcsileg is bonyolult kapcsolatba? 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 135

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN 7 világsztár, aki szakított az alkohollal

A Harry Potter, a Jóbarátok vagy épp a Szex és New York sztárjait sem kímélte a pia, van, aki azt mondja, a 30-at sem érte volna meg, ha nem változtat.

STÍLER Praktikák, ha minden reggel elkésel

Itt két perc, ott öt, meg még három, és már megint elkéstél? Öt tipp, ha szeretnéd a reggelt jobban kézben tartani, és végre nem utolsóként beesni a munkába.

KETTŐS MÉRCE Vagyonadó: tényleg erre van szükségünk?

A vagyonadó mellett és ellen is lehet érvényesen érvelni, a legjobb talán, ha először is végiggondoljuk, miről beszélünk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés