ÉLETMÓD

Így hazudunk magunkról az Instagramon

Lina 2017. március 7., kedd 15:45

Ha mindenki ennyire imádná a munkáját, a párját, magát, ha mindenki ennyire vidám, kisimult és boldog lennie mint amit közvetít magáról a Facebook, Instagram, meg úgy általában a különféle közösségi média felületein, hát akkor biztosan valami  egészen tökéletes világban élnénk, és mindeközben unikornisokat simogatnánk.

Hogy ez miért nincs így, azt egy oravecznórás bölcsességgel tudjuk magyarázni: mert az élet nem csak vidám pillanatokból áll. De az Instagramon mégis úgy tűnik, bár leginkább csak azért, mert ezért a látszatért hajlamosak vagyunk képekben hazudni, vagyis időt és energiát nem spórolva tökéletes pillanatokat kreálni. 

 Ezt mutatja be a Ditch the Label non-profit szervezet videója is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szabadban vagy gépen jobb futni?

Dívány 2017. március 5., vasárnap 14:27

Egyre jobb idő van, de biztos jönnek még olyan napok és hetek, amikor a kinti futás nem tűnik majd olyan vonzónak. De ha nem kényelmi szempontból döntünk, akkor vajon melyik a jobb: az edzőterem vagy a friss levegő? A Tech Insider egy rövid videóban foglalta össze a főbb érveket, amik a következők:

 • Egy kutatás szerint a szabadtéri futás nagyobb energiabefektetést igényel, ennek oka a nagyobb légellenállás, meg persze a szél, ha éppen kedvezőtlen irányból fúj. 
 • sötét múltú futópadon állítólag lassabban futunk. Egy felmérés szerint az emberek túlbecsülik a sebességüket, ha bent futnak, és a friss levegőn adott ideig sokkal gyorsabban is tudnak futni. Ez talán azzal magyarázható, hogy megváltozik a sebességérzetünk, ha látjuk, hogy haladunk el a tárgyak mellett.
 • Mind a kültéri, mknd a beltéri futásnak meg vannak a veszélyei. Előbbinél gondoljunk csak a légszennyezésre vagy a közlekedési balesetekre, utóbbinál pedig ugyanúgy előfordulhatnak sérülések, és nem tesz jót, ha hosszú ideig ugyanazzal a sebességgel, ugyanolyan emelkedőn futunk.
 • Szóval fő a változatosság, és ezt a szabadban könnyebb megvalósítani, hiszen változnak a terepviszonyok. 
 • És nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy a szabadban futás jót tesz a léleknek is  - állítják a kutatók.

Végkövetkeztetés: úgy tűnik, hogy szabadban futni kicsit egészségesebb, de persze az a legfontosabb, hogy kitartóan, rendszeresen eddzünk, így ha nekünk éppen a futópad vált be, mert valljuk be ennek is van számos előnye, akkor nem kell erőltetni a szabadtéri testmozgást.

fsgsgdsf

"A betegek joga meg kell előzze az orvos személyiségi jogait"

Farkas Edina Lina 2017. március 4., szombat 15:14

 • Ahogy múlt héten megírtuk, hamarosan lezárulhat a "lúgos orvosként" elhíresült B. Krisztián ügye

 • A legutóbbi tárgyaláson a vádhatóságnak azt kellett volna bizonyítania, hogy a sértett, Renner Erika életveszélyben volt, és nem B. Krisztiánon múlt, hogy nem halt bele a sérüléseibe. A vádlott orvosként tökéletesen átlátta a veszélyeket és pontosan tudta, hogy áldozata akár meg is halhat, de ebbe belenyugodott.

 • Dr. Gál András szerint az ügyészség részéről a fentiek bizonyítása nem történt meg, sőt, egyetlen kérdést sem intéztek a szakértőkhöz, ami példátlan.

 • A Fővárosi Ítélőtábla csak a következő tárgyalási napon, március 10-én hirdet ítéletet

 • Az alábbiakban a sértett, Renner Erika ügyvédjének, dr. Gál Andrásnak a beszédéből közöljük azokat a részleteket, melyek a tárgyalás szempontjából nagyon lényegesek voltak.
Távolról sincs vége, olvasson még »

5+1 fontos szabály, ha milliomos akar lenni

Brownie 2017. március 3., péntek 15:19

Hallott már Thomas J. Stanleyről? A két éve elhunyt üzleti gondolkodó és író egyetemi kutatóként dolgozott, amikor egy bank felkérte, hogy készítsen mélyinterjúkat milliomosokkal, hogy jobban rálásson szokásaikra és jobban ki tudja őket szolgálni. Stanley végül húsz évet áldozott arra, hogy gazdag amerikaiakat tanulmányozzon, és munkájának eredménye egy bestsellerré vált alapmű lett, A milliomos agy. A Medium.com nyomán összegyűjtöttük a könyvben leírt legfontosabb szabályokat, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy egy átlagember is képes legyen családja számára tekintélyes méretű vagyonokat felhalmozni – és azt meg is tartani. Ha kíváncsi rá, hogy csinálják a profik, görgessen tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Miért fáj a hajunk?

moana 2017. március 3., péntek 11:12

Bárkinek, aki hordta már a haját szoros copfban vagy kontyban, ismerős lehet az érzés, de nem biztos, hogy tisztában vannak a jelenség okával. A hajtás után elmagyarázzuk miért van ez, és mit tehet ellene.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt egy meggyőző animáció a védőoltások fontosságáról

Dívány 2017. március 2., csütörtök 07:29

A kollektív vagy nyájimmunitás magyarázata röviden: ha elég embert oltanak be egy bizonyos betegség ellen, a kritikus tömeg védettséget biztosít azok számára is, akik nem kaptak a vakcinából. Ez főként azok szempontjából fontos, akik ha akarnának sem kaphatnának oltást, például, akik immunhiányos állapotban szenvednek. 

A ScienceAlert oldalán találtunk egy illusztrációt, ami segít megértetni, miről is van szó. A piros vonalak a kórokozók terjedését jelölik, fekete pöttyök a fertőzött egyedeket jelölik, a kék azokat, akiket nem oltattak be, a sárgák pedig azokat, akiket igen. Jól látszik, hogy alacsony oltottsági aránynál a fertőzés mindenkire átterjed, közepes oltottságnál lassul a betegség terjedése, és főként oltatlanok vannak veszélyben, magas oltottságnál pedig már ők is nagyobb biztonságban vannak. 

How Herd Immunity Works

A fenti ábrát egy nyílt forráskódú porgrammal készítették, és ugyan nem valós adatokat láthatunk, ez csak egy szimuláció, de a modell megalkotásához felhasználták az Epidemiologic Reviews című folyóiratban megjelent tanulmányt a nyájimmunitásról. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itthon még mindig nagyon népszerű a mamahotel

Dívány 2017. március 1., szerda 16:54

A huszonévesek több mint fele, a harmincasoknak pedig majdnem egyharmada élvezi még a „mamahotel” vendégszeretetét, azaz lakik együtt a szüleivel – derül ki a Fundamenta országos reprezentatív kutatásából. A különköltözés életkori kitolódása nemzetközi jelenség, és általában a családalapítás közeledésével, 30 éves kor felett erősödik fel az igény a saját otthon iránt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: futócipőt 5777 forintért?

km , Lina 2017. március 1., szerda 12:46

Minden tavasszal megnő azok száma, akik elkezdenek futni, ami érthető, hiszen kikapcsol, lehet bárhol és bármikor végezni, ráadásul nem is kerül semmibe. Jobban mondva alig valamibe. Az egyik legnagyobb befektetés a cipő: ez az első dolog, amit egy kezdőnek is meg kell vennie, ha védené ízületeit, a póló és divatos nadrág már a következő szint.

Vannak persze olcsó megoldások, az outletekben például 10 ezer forintért lehet korábbi kollekciós, márkás darabokhoz jutni, de már nem csak ezek állnak a kezdő hobbifutók rendelkezésére. Ott van például a Decathlon, melynek legolcsóbb kezdő cipője 4 ezer forint és most a Lidl is beszállt a versenybe egy 5777 forintos futócipővel. Kipróbáltuk tehát az olcsóbb termékeket, teszteltünk két kifutó terméket, amelyek a Sport's Directben kaphatók, és kipróbáltunk két drága, új kollekciós adidas futócipőt is, hogy azoknak is tudjunk valamit ajánlani, akik nem félnek nagyobb összeget fektetni új hobbijukba. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, hogy mit gondolnak az orvosok a hálapénzről?

pk 2017. február 28., kedd 17:24

A magyar egészségügy több sebből vérzik, és az egyik fontos kérdés, amit tisztába kellene tenni, az a hálapénz rendszere.  És egy új, a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (ReSzaSz) és a Szinapszis Kft. közös kutatásából kiderült, hogy ez nemcsak a betegek számára fontos, az orvosok 96%-a is hálapénzmentes egészségügyben szeretne dolgozni. Részletek a hajtás után!

A módszertan

2017 januárjában történt online adatfelvétel során 907 magyar orvos töltötte ki a 20 perces kérdőívet. A válaszadás önkéntes volt. Az orvosok oldaláról tapasztalt nagy érdeklődést jól mutatja, hogy a szokásosnál rövidebb idő alatt sikerült elérni a mintaszámot. Ez a nagyfokú érdeklődés bizonyítja azt, hogy az orvostársadalom jelentős részét ez a téma foglalkoztatja, és igen, a felmérésben a "hálapénzes területeken" dolgozó orvosok is részt vettek, lásd szülész-nőgyógyászok, kardiológusok és sebészek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A férfiak vagy a nők az okosabbak?

Böszörményi Edina 2017. február 28., kedd 16:01

Nem új keletű dolog, hogy a társadalmunk a kiemelkedő képességeket inkább a férfiakhoz köti, és persze rengeteg tanulmány és kutatás készül sztereotípiákról rengeteg, ezeket szedte össze az AsapSCIENCE az egyik videójukban

Távolról sincs vége, olvasson még »

Érdemes sportgatyát venni, vagy jó lesz a leggings is?

km 2017. február 27., hétfő 15:38

Amikor elkezdtem rendszeresen mozogni, még nem volt valami nagy a választék edzőruhákból, úgyhogy sok más emberrel egyetemben én is leggingsben vagy tréningnadrágban mentem gyúrni, ami se nem praktikus, se nem szép. Aztán beruháztam egy tizenpárezres Nike nadrágra, ami drágának számított. Viszont az utóbbi években sok márka rukkolt elő megfizethető, jó minőségű edzőruhákkal, úgyhogy már semmi nem indokolja, hogy átlátszó pamutleggingsben pucsítsanak a vendégek aerobikórán. Ha még azok közé tartozik, aki nem szerzett be egy megbízható és tartós nadrágot edzéshez, futáshoz, nézze meg, miket ajánlunk a hajtás után, ár szerint növekvő sorrendben: van itt futónadrág télre, nyárra és fitnesznadrág is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Könnyen kideríthető, mi okozza a merevedési zavart

Dívány 2017. február 25., szombat 17:49

A férfiak egyik legnagyobb félelme, hogy képtelenek lesznek teljesíteni az ágyban, és félelmük nem teljesen alaptalan, hiszen a kutatások szerint 60-90 százalékuk került már olyan helyzetbe életében, amikor nem jött létre merevedés, vagy nem tudta azt megfelelő ideig fenntartani. És hiába olyan fontos kérdés ez számukra, sokszor nincsenek is tisztában a kiváltó okokkal - áll a LifeNetwork sajtóközleményében, ami a férfiak nemi szervére leselkedő veszélyeket sorolja fel. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A D-vitamin fontos, de ne vigye túlzásba!

pk 2017. február 25., szombat 11:52

Bár kora tavaszra már a magyarok 95 százaléka szenved D-vitamin-hiányban (jelentős részük kritikus mértékben), továbbra is mindössze a lakosság tizede figyel oda a megfelelő pótlásra. Vannak viszont, akik túlzásba viszik, aminek szintén lehetnek káros hatásai - derült az Első 1000 Nap Program és a Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság közös sajtótájékoztatóján, amin a harmadik D-vitamin konszenzusról is szó volt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

"Ez nemcsak az áldozat ügye, hanem mindannyiunké"

Farkas Edina Lina 2017. február 24., péntek 15:31

Hamarosan lezárulhat a "lúgos orvosként" elhíresült B. Krisztián ügye. Másodfokon november 24-én kezdték el tárgyalni a budai orvos ügyét, és az akkori tárgyalás a vád számára kedvezően zárult. Ma a vádhatóság azt bizonyíthatta, hogy Renner Erika életveszélyben volt, és nem B. Krisztiánon múlt, hogy túlélte a támadást. Emlékeztetőül: ő volt az a férfi, aki Renner Erikát 2013 márciusában a saját otthonában megtámadta, elkábította, levetkőztette, megkötözte kezét-lábát, maró lúggal leöntötte a nemi szervét és az egész altestét, majd magára hagyta. Első fokon négy évet kapott az orvos, és akár öt év múlva újra praktizálhatna, ha Renner és ügyvédje nem ragaszkodik a súlyosabb ítélethez.

Az évtized egyik legbrutálisabb bűncselekménye körül egyébként évek óta nagy a sajtóvisszhang, és rég nem látott összefogás tapasztalható a civilek részéről is: a tárgyalásokon rendre tömegesen jelennek meg a Renner Erikával szolidaritást vállalók, és az igazságos büntetés végrehajtásért demonstrálók. Múlthéten a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene oldal alapítója, Mérő Vera tett közzé egy felhívást a Facebookon, arra kérve a támogatókat, hogy jelenjenek meg a tárgyaláson és fejezzék ki, hogy ragaszkodnak a törvény előtti egyenlőséghez, a bűnnel azonos súlyú büntetéshez. Mi is ott jártunk a helyszínen, és arról kérdeztük a jelenlévő civileket, miért tartják fontosnak, hogy aktívan fejezzék ki támogatásukat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 kérdés, amivel eldöntheti, hogy segít-e a futás a fogyásban

Dívány 2017. február 24., péntek 07:13

Arról már írtunk, milyen kérdésekkel dönthetjük el, hogy melyik a megfelelő étrend számunkra, illetve hogy az adott edzés mennyire segít a fogyásban. A Women's Health most pedig annak járt utána egy szakértő segítségével, hogyan deríthetjük ki, hogy a futás segít-e a célunk elérésében. "A legtöbben, akik fogyni akarnak a futást választják kardiózáshoz, de sokaknak mégsem megy a fogyás, mert nem a megfelelő módon edzenek" - nyilatkozta Phil Giackette futóedző, a New York-i Professional Athletic Performance Center aligazgatója.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nemcsak a fokhagymától lesz büdös a lehelete

Dina 2017. február 23., csütörtök 16:15

A szájszag nemcsak a mindennapjainkat keserítheti meg, de kellemetlen lehelet betegségeket is jelezhet, sőt ezek között vannak olyanok is, amik jó, ha időben kiderülnek. A BritLab Youtube-csatornáján futottunk bele abba a videóba, amiből megtudhatjuk, milyen okai lehetnek még a rossz leheletnek. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: hol érdemes edzőfelsőt vásárolni?

km 2017. február 23., csütörtök 15:24

Itt a tavasz, ilyenkor mindenki nekilát a sportnak, aki esetleg újévi fogadalomként nem kezdett már januárban kemény edzésbe. Szerencsére napjainkban már egész olcsón össze lehet hozni egy divatos és kényelmes edzőszettet, mert egyre több fast fashion boltban, hiperben és szuperben árulnak jó minőségű és szép nadrágokat, felsőket potom pénzért.

Kipróbáltam, hogy ezek a termékek valóban jók-e, és az ember nem izzad-e bennük úgy, mint egy ló, vagy éppen nem fázik-e nagyon egy olcsó felsőben. Egy elég szubjektív, de annál fontosabb aspektusból is megvizsgáltam a különböző márkák futópólóit: ha már beleizzadok, nem leszek-e bennünk a kelleténél büdösebb? A Ghenti Egyetem kutatói szerint ugyan tök mindegy, mert a pamutpólón kívül mindenben büdös lesz az ember, de úgy tapasztaltam, hogy a termékfejlesztők az elmúlt két évben kitalálhattak valamit a kellemetlenségek enyhítésére.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mennyi szextől leszek boldog?

Brownie 2017. február 22., szerda 19:00

Nem feltétlenül van baja a szexuális életével annak, aki felteszi magában ezt a kérdést. Gond inkább magával a kérdéssel van: tény, hogy a szex nagyban hozzájárul egy pár boldogságához, ám a számok megszállottjai hajlamosak megfeledkezni arról, hogy a szeretetéhség, a boldogtalanság és a kommunikáció hiánya is lehet az oka annak, hogy több intimitásra vágyunk. A szexuálpszichológusok is egyetértenek abban, hogy nem az együttlétek mennyisége, hanem annak minősége számít igazán, ezért nem sok értelme van, ha mások hálószobatitkaiból vagy különböző statisztikai adatokból kiindulva próbáljuk megítélni, hogy mennyire lehetünk elégedettek saját szexuális életünkkel.

Honnan ered a szexuális vágy? És minek köszönhető annak hiánya? Vajon alapvetően a pozitív érzelmek vezetnek még több szexhez, vagy a gyakori együttlétektől lesz boldogabb a kapcsolat? A Greater Good nyomán összeszedtük, hogy az ilyen tyúk-tojás problémák mellett mi mindennel érdemes még képben lennünk ahhoz, hogy jó is és elég is legyen a szex a mindennapjainkban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A magyar civilekre márpedig szükség van

Farkas Edina Lina 2017. február 22., szerda 18:01

A demokratikus társadalmak kormányai a civil szférában működőkre általában segítőtársként, és nem mint "sikkasztókra és ügynökökre", vagyis a nép ellenségére tekintenek. Kivételek persze mindig vannak, és igen, közéjük tartozik Magyarország kormánya is. Ha pedig valaki egy pillanatra is reménykedett volna az ellenkezőjében, azokat Németh Szilárd biztosította a kormány álláspontjáról, amikor januárban a Magyar Helsinki Bizottság, a TASZ és a Transparency kitakarításával fenyegetőzött, és egy készülő törvényjavaslatot is belengetett. A magyar civil szervezetek vegzálása egyébként az Amnesty International éves jelentésében is helyet kapott, Demeter Áron emberi jogi szakértő pedig elmondta, hogy hamarosan egy társadalmi kampánnyal is elő fognak állni, hogy felhívják a figyelmet szerepük fontosságára.

Szerencsére a MACI, vagyis a Magyar Civilszervezetek sem ülnek karba tett kézzel, és több mint egy évvel ezelőtt előálltak az Én történetem kampánnyal. Ebben különböző emberi sorsokat mutatnak be, rávilágítva, hogy a civilszféra milyen hangsúlyos szerepet vállal a hazai társadalmi, gazdasági rendszer működtetésében. A projekt videóiban olyan személyek történeteivel találkozhattunk, akiknek valamely civilszervezetnek köszönhetően pozitív irányba változott az élethelyzetük, és/vagy közelebb kerültek céljaikhoz. 

Az egyik legfelkapottabb videó Kareszről szólt. Az ő története kapcsán megkerestük az Élettér Egyesületet, akikkel róla, valamint a náluk folyó munkáról is beszélgettünk. Cikkünkben arra is kitérünk, hogy miket köszönhetünk a MACI résztvevőinek, és mi lenne, ha egyszer csak nem lennének.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az online ismerkedéssel a férfiak járnak jól

Dívány 2017. február 21., kedd 17:07

Ezt állítja legalábbis Scott Solomon, a houstoni Rice Egyetem evolúcióbiológiával foglalkozó munkatársa a Tech Insider videójában. Részletek a hajtás után. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

3 mozgásforma otthonra, ha már unja a fitnesz-DVD-ket

Böszörményi Edina 2017. február 21., kedd 11:30

Télen mindenki hajlamosabb a kelleténél többet lustálkodni, hiszen sokkal csábítóbb egy bögre teával bekuckózni a kanapéra, mint elmenni edzeni. Persze otthon is lehet mozogni, de mit csináljunk, ha már meguntuk a fitnesz DVD-ket és a szobabiciklizést? Ajánlunk három sportot, amivel egy kis változatosságot tudunk belecsempészni a spórolós és/vagy szürke mindennapokba.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Futónadrág kellene? Megnéztük, mit kap és mennyiért.

Dívány 2017. február 20., hétfő 14:45

Csak azért, mert az időjárás kicsit barátságtalan, még nem kell lemondani a futásról, sőt, ilyenkor kell alapozni, igen, a hobbifutóknak is. Persze vannak szabályok, amikhez érdemes tartani magunkat, ha nem akarunk lesérülni, vagy nem akarjuk, hogy örökre elmenjen a kedvünk ettől a sportágtól. Ilyenkor különösen fontos, hogy miben megyünk ki a futópályára vagy a természetbe. A hajtás után adunk is pár tippet! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idézze fel velünk Medveczky Ilona pucérruháját!

km 2017. február 18., szombat 14:21

Új sorozatot indítunk, ezentúl minden hétvégén összegyűjtjük azt a négy-öt cikket az előző napokból, amelyekről sajnálnánk, ha lemaradnának olvasóink. Látta az oldalon, de nem volt ideje végigolvasni? Épp van egy kis ideje lazítani, és nem akarja Facebookot pörgetni? Ne maradjon le eheti merítésünkről, komoly, olvasmányos és szórakoztató anyaggal is készültünk!

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 dolog, amiről sosem gondolta, hogy kell egy esküvőhöz

km 2017. február 18., szombat 10:18

Az esküvő még mindig hatalmas biznisz, és csomóan próbálnak abból megélni, hogy mások nagy napjára sóznak el különböző feleslegesnek tűnő szolgáltatásokat, tárgyakat – nekem legalábbis ez jött le az elmúlt hetek esküvő kiállításaiból, illetve vásáraiból.

Egy 80 szeletes torta simán 80 ezer forint, a ruha akár 800 ezer is lehet (de 250-ért már lehet bérelni!!!), egy rendes menyasszony műszempilla nélkül ki se áll az anyakönyvvezető elé, a vacsoránál pedig alap, hogy a székszoknya és a menyecskeruha díszítése illik az asztalokat díszítő csokrokhoz. Mindez általában fájón giccses, de persze nem kötelezően az.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lassan már nem a munkavállalók versengenek az állásokért

Dívány 2017. február 17., péntek 14:28

Világszinten is átalakulóban van a munkaerőpiac, sok országban egyre erősebb a törekvés a munka és a magánélet egyensúlyban tartására, a stresszmentes munkahelyek kialakítására. A franciáknak már joguk van nem megválaszolni a főnök munkaidőn kívüli e-mailjeit, az északi országokban tesztelik az alapjövedelem intézményét, Carlos Slim, a világ egyik leggazdagabb vállalkozója szerint a háromnapos munkahét lenne optimális. Mindeközben a robotizáció számos meglévő munkahelyet fenyeget, és a helyi sajátosságok is jelentős különbségeket mutatnak - állítja a a Work Force cég a munkaerő-piaci trendekkel foglalkozó közleményében. 

„Hazánkban a nagy hiedelmek, miszerint a munkáltatók asztala tele van átnézetlen önéletrajzokkal, mezei anekdotákká zsugorodtak, a legnagyobb problémát a munkaerő valódi mennyiségi vagy minőségi hiánya okozza” – mondja Csákvári Róbert ügyvezető igazgató. Ma már fejvadász módszerekkel kell megtalálni a fizikai munkaerőt is. De hogyan változtatja meg ez a hiány a piacot? Lássuk 2017 legfontosabb munkaerő-piaci trendjeit!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 133

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Megéri lakást venni átalakuló környéken?

Nézzük a Józsefváros metrótól és a belvárostól is mindössze 10 percnyire lévő Magdolna negyedét, aminek a rehabilitációjára nemrég 3,8 milliárd forintot költöttek. Jó befektetés?

STRANGE Két tavaszi fotósorozat Axente Vanessával

Két képsorozat fiatal magyar büszkeségünkről, az elsőt Charlotte Wales, a másodikat Vincent van de Wijngaard készítette.

PRAXIS Orvos vagyok, de a mentősöktől meghalhattam volna

Orvos vagyok. December elsején kaptam a második infarktusomat, a mentők helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy ez a második, felismerem, EKG pozitív volt. A büntetőeljárás folyik.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

 • Még több Málta Pazar látnivalók, színes programok és garantált napsütés Máltán.
 • Töltse az ünnepeket külföldön, Párizs, London, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.
 • Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.
 • Vegyen ki egy-két hét szabadságot, és használja fel SZÉP kártyáját belföldön! Segítünk!

Hirdetés