ÉLETMÓD

Pakolj úgy, mint a pilóták és stewardessek!

mimi 2017. április 16., vasárnap 10:52

Ha valaki, ők biztosan tudják, hogyan kell kicsi gurulós bőrönddel utazni. 7 tipp profiktól!

Az egyik legnagyobb amerikai utazós magazin, a Condé Nast Traveler jó ideje faggatja a hosszú évek óta repülő nőket pakolási praktikáikról: nyilatkozott már nekik pilóta és több légiutas-kísérő is. A profik tanácsai a következő hosszú hétvégére – ami május elsején lesz, tehát nincs is olyan messze! – pakolva nekünk, földi halandóknak is jól jöhetnek.

shutterstock 384428065

Most Sylvie Benjaminnak, a Hawaiian Airlines 1996 óta repülő pilótájának, illetve Nicole-nak, Gretchennek és Jennynek, a több tízévnyi munkatapasztalattal rendelkező amerikai stewardesseknek a tippjeit mutatom. Ha valaki, ők biztosan tökélyre fejlesztették a csomagolást.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan kezdjünk el sportolni?

Sákovics Diana 2017. április 15., szombat 14:40

A lényeg, hogy ne valamikor kezdjük, hanem holnap. Turóczi Réka hosszútávfutót, három gyerekes anyukát kérdeztük.

4 hasznos dolog, amit a kamaszoktól tanulhatsz

Brownie 2017. április 14., péntek 14:23

Nemcsak az idősebbektől vehetünk leckéket a boldogságról.

“Túl gyakran hallom a praxisomban felnőttektől, hogy dögunalmas az életük. Megcsömörlöttek, kiégtek, elvesztették az újdonságkeresés vágyát és letaglózza őket a monotónia unalma” - írja Dr. Daniel J. Siegel klinikai pszichiáter és agykutató Okostojás című könyvében. Márpedig az egyhangú, rutinszerűen élt mindennapok könnyen kétségbeeséshez, apátiához, sőt depresszióhoz és elmagányosodáshoz vezethetnek. Aki felismeri, hogy automata üzemmódba kapcsolt, mert már szinte semmi sem köti le vagy élteti igazán, annak érdemes megfogadni Siegel tanácsait és felerősíteni magában néhány kamaszkori tulajdonságot.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 dolog, amit otthon felejtünk utazáskor

Aladár 2017. április 14., péntek 11:57

Kevés frusztrálóbb dolog létezik, mint amikor üdülés közepén döbben rá az ember, hogy otthon felejtett valamilyen esszenciális, máskor szinte láthatatlan tárgyat, és egész napokat kell a helyettesítésükre pazarolnia.

 Az Amazon most összeszedett 5 olyan tárgyat, amit szerintük a leggyakrabban hagyunk otthon. A listát a hajtás után olvashatod! 

shutterstock 538647577
Távolról sincs vége, olvasson még »

Kipróbáltuk az Angolfalut, avagy 3 nap alatt a Föld körül

km 2017. április 13., csütörtök 16:49

Elvonultam 3 napra angolozni, és a nyelvtanulás mellett sok mindent tudtam meg a világról is, és sok kedves emberrel is megismerkedhettem.

Nyelvtanár-végzettségű és nyelvtanári múlttal rendelkező emberként azt tapasztaltam, hogy akik felnőtt fejjel kezdik el vagy folytatják idegennyelvi tanulmányaikat, nehezen szólalnak meg. A nyelvtant általában még az iskolában jól megtanuljuk, a szókincsünk egyre gyarapszik, hiszen bármikor nézhetünk angol nyelvű filmeket, sorozatokat, de amikor aztán meg kéne mukkani mondjuk egy külföldi állásinterjún vagy konferencián, sokan nem mernek megszólalni. Talán attól tartanak, rosszul használják majd élesben a nyelvtant, esetleg nem jut eszükbe a megfelelő kifejezés, vagy simán csak nem szoktak hozzá, hogy egy idegennyelvű ember előtt megnyilvánuljanak. Az Angolfalu pont erre kínál megoldást.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Miért lesznek ráncosak az ujjaink egy hosszú fürdő után?

Aladár 2017. április 13., csütörtök 11:26

Jól járunk például, ha kincseket kell felhordanunk a víz alól, hisz egy ráncos kéz több aranyrudat képes megmarkolni mint egy sima.

Gyakran elhangzik ez a kérdés nyáron, és ezekhez a vitákhoz szolgáltat muníciót a kísérletekkel is megerősített, tudományos igényű válasz. Minden kérdések legalapvetőbbikének megválaszolását Mark Changizinek idegbiológusnak köszönheti az emberiség. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Derítsd ki, hogy mennyire vagy átlagos!

Aladár 2017. április 12., szerda 08:00

Hányan vannak a szemüvegesek, hányan vannak a Zsófik, ki mikor vesztette el a szüzességét? Megannyi kérdés amiben kis szerencsével akár átlagosak is lehetünk! Mert átlagosnak lenni nem is olyan rossz.

 Ha valaki úgy érzi, hogy tök a dinnyeföldön, ritka, mint a fehér holló, ha fél, hogy sosem találja meg a helyét, jó ötlet lehet a kirívó jellemvonások és szokások helyett az átlagosra koncentrálni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Emberkísérlet: bebarnultam, mint Pumpedék!

km 2017. április 11., kedd 19:02

Amikor először néztem be az RTL Spike-on a Pumpedék című műsorba, megigéztek a látottak és csak úgy kapkodtam a fejem. Mi történik? Van egy teljes (szub)kultúra, ahol nincs nagyobb sértés annál, mint hogy "fehér vagy, össze vagy esve"? És vannak, akik életvitelszerűen fújatják magukat barnítóval? Ezt azonnal ki kellett próbálnom!

Hisz Pumped Gabó nem tévedhet. Úgyhogy mondhatni, példát vettem róla, és a hóvégi utolsó ötezresemmel bejelentkeztem egy UV-mentes barnításra (költhettem volna még fehérjeporra is, de attól még nem leszek barnább sajnos, azon meg nem segít semmi pár nap alatt, hogy nem vagyok kigyúrva). Szóval belevetettem magam a netes keresgélésbe, majd választottam egy szimpatikus kozmetikát, ahol egyébként UV-mentes barnításra is van lehetőség. Korai dátumra kaptam időpontot – ezek szerint nem tolonganak tömegek a barnítókban?  –, és már mentem is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A panaszkodás művészete

Aladár 2017. április 11., kedd 16:58

Fontos, hogyha panaszkodásba kezdünk, a megfelelő módon tegyük azt, ne nyeljük le a sérelmeinket, de ne is reagáljunk szükségtelen dühkitörésekkel.

A mindennapok sérelmei

Meglehetősen frusztráló érzés erre gondolni, de minden egyes nap van valaki a környezetünkben, aki valamilyen úton-módon megbánt minket. Mindez megannyi formát ölthet, és szinte elkerülhetetlen. Legyen szó egy kollégáról, partnerről, barátról vagy éppen gyerekről, jó eséllyel lesz valaki, aki semmibe vesz valamit, ami számunkra kifejezetten fontos. Viselkedhet ez az illető ridegen, tapintatlanul, vagy épp sértőn, durván, az erre adott reakciónk olyasmi, ami formájától függetlenül sokat elmond arról, kik vagyunk valójában. Az, ahogy ilyenkor hangot adunk panaszainknak, könnyen válhat további frusztrációk forrásává, de ha ésszerű utat választunk, az a toleráns együttélés alapjává válhat életünkben. A The School of Life videójából kiderül, mire érdemes vigyázni, ha panaszkodásra adjuk a fejünket. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezeket a tanácsokat kaptuk nullkilométeres futóként

moana 2017. április 10., hétfő 15:41

A Vivicittán készült képeket nézegetve elkapott a hév, és te is szeretnél csatlakozni az egyre növekvő hobbifutók táborához? Akkor nem vagy egyedül, bennem is régóta érik már a gondolat, hogy belevágok. A Millenárison megrendezett szakvásáron meg is kérdeztem pár hozzáértőt, ők milyen tippekkel indítanának utamra.

Tavasszal egymást érik a különböző tematikus vásárok, illetve kiállítások, és most már a futásnak is van saját expója. Időszerű volt, hiszen ez az egyik legnépszerűbb testmozgás a hobbisportolók körében. A rendezvény nem is csak versenyzőknek szólt, hanem a kezdő kocogóknak is, és mivel tervbe van véve, hogy én is magamra húzom végre a futócipőt, megnéztem magamnak, mire számíthatok, ha az elhatározást tettek követik majd.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem árt, ha vigyázunk az orrcsepp használattal

Aladár 2017. április 9., vasárnap 16:41

Egy New York-i orr-füll-gégész szerint, ha túl gyakran használják őket, az oximetazolin hatóanygú készítmények ronthatnak az orrdugulásos tüneteken. A megoldást minderre az jelentheti, ha többféle, különböző hatóanyaggal dolgozó készítményt is használunk.

A meleg idő nem csak a rövidnadrágokat hozza el, hanem a szezonális allergiák érkezését is jelzi. A bedugult orrok ellen folytatott elkeseredett küzdelmükben sokan ragadnak orrsprayt, nem árt tudni azonban, hogy egyes hatóanyagok túl gyakori használat hosszú távon akár ronthat is a helyzeten. 

shutterstock 167927381
Távolról sincs vége, olvasson még »

Hüttemagyarok Ausztriában: hogyan tovább?

Rimai Tímea Éva 2017. április 9., vasárnap 16:38

Négy hónap alatt akár kétmillió forintot is össze lehet vele szedni, viszont rettenetes daráló, és a végén az ember már egy pillangó látványát is ajándékként éli meg. Mi az? Szezonmeló az osztrák hüttékben. A síszezon végén négy Ausztriában dolgozó magyar őszintén elmesélte benyomásait. Volt, akinek ez volt az első és utolsó szezonja, más már évek óta kint dolgozik.

Síszezonban kis túlzással nincs osztrák hütte vagy szálláshely, ahol ne lenne legalább egy magyar alkalmazott. Kíváncsi voltam, most, hogy vége a szezonnak, mi lesz velük. A cikk szereplőivel egy kivétellel mind vendégként találkoztam korábbi osztrák útjaimon, ezért az interjúkat e-mailben bonyolítottuk. Kérdéseimre Cs. Vivien Schladmingból, U. Krisztián Grossarltalból, Iványi Márton St. Antonból és Konkolics Péter Loipersdorfból válaszolt, őszinteségükért nagyon hálás vagyok. Ha kíváncsi vagy, mennyit lehet keresni egy szezon alatt Ausztriában, vagy hogy mi a legrosszabb a melóban, és ennek ellenére miért tér vissza valaki évről-évre a hegyek közé, mindenképp olvass tovább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvan, hogyan vethetnénk véget a jojózásnak!

Brownie 2017. április 8., szombat 15:29

Elmagyarázzuk, mi köze van a bélflóránknak ahhoz, hogy valamennyi sikeres fogyókúrát a visszahízás követ.

Aki túl van már néhány fogyókúrán, annak valószínűleg nem kell ecsetelnünk, mi az a jojóhatás. A legszörnyűbb az egészben az, hogy egy súlyvesztést követően a nagy nehezen leadott kilóknál több is visszaszalad. Ráadásul a zsírszövet gyarapodásával a metabolikus szindróma (magas vérnyomás, magas vércukorszint, elégtelen koleszterin –és trigliceridszint, nagy csípőméret, zsírmáj) kialakulásának esélye is nő. És miközben a testi épségünkkel játszunk, a sorozatos kudarcélmények az önbizalmunkat is lerombolják, így előbb-utóbb szó szerint belebetegedhetünk ebbe az ördögi körbe. De akkor mégis mi a megoldás?

shutterstock 221693668
Távolról sincs vége, olvasson még »

Minden, amit a mosolygödröcskékről tudni akartál

Aladár 2017. április 7., péntek 10:42

Ismerd meg a gribedlik anatómiáját, hogy mi idézheti őket elő, és hogy milyen lehetőségei vannak annak, aki szeretne belőlük egy párat.

Joseph Gordon-Levitt és Adam Levine elképzelhetetlen nélkülük, és plasztikai sebészek is szívesen varázsolnak ilyet bárkinek, aki ilyenre vágyik.  Bizony, az arcon felbukkanó gödröcskék, más néven gribedlik, nagy népszerűségnek örvendenek, de sajnos kevés tudományos igényű kutatás lelhető fel velük kapcsolatban. A SciShow videója összeszedte, mit érdemes tudni a mosolygödrökről. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hosszúhétvége Észak-Olaszországban: mit tud Grado és könyéke?

km 2017. április 6., csütörtök 18:00

Most már tényleg csodálatos az idő, ami meghozza az ember kedvét a hosszúhétvégékhez, utazásokhoz. Most egy háromnapos autós kirrucanást ajánlunk Olaszország északi partjainak közelébe, ahol a városnézés és a tenger mellett ejtőzés remekül keverhető egymással!

Hihetetlen, de Budapesttől alig 6-7 órányi autózásra olyan olasz lidók várnak, melyeknél jobbat nem is kívánhatunk: tavasszal azonban a víz még túl hideg a fürdőzéshez, ezért a tengerparti Grado megtekintésén kívül ajánlunk még látnivalót, nehogy unalomba fulladjon a hosszúhétvége! Napra lebontva osztjuk meg veled programajánlatainkat, de hogy mit hozol ki egy 3 napos útból és hogyan kevered a programokat, az már rajtad múlik!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezerkilónyi banánnal és jótékonysági szelfizéssel készülnek Budapest egyik legnagyobb futóversenyére.

Dívány 2017. április 5., szerda 14:57

Szombaton elrajtol a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseménye, a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás Budapesten.

Megdöbbentő számokkal lehet leírni a hétvégi rendezvényt, aminek hivatalos pólóján egy igazán jó ügy is megjelenik Varga Máté autizmussal élő művésznek köszönhetően. Részletek a hajtás után! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy modell, aki az önelfogadást választotta a “tökéletesség” helyett

Brownie 2017. április 5., szerda 09:55

"Ájulásig éheztettem magam, és ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, az egészségem fontosabb a kinézetemnél vagy a sikereimnél" - vallja Liza Golden-Bhojwani, aki ma már plus size modellként dolgozik, miközben aktívan kampányol az önelfogadás mellett.

A modellszakmában nem elég, hogy valaki jó géneket örököl; a high fashion méretek megtartásához szigorú diétára fogják azokat a nőket is, akik alkati adottságaik miatt eleve szerencsésebb helyzetben vannak. A hízásra hajlamos vagy alapvetően teltebb modelleknek már nehezebb dolguk van, ha meg akarnak felelni a divatipar komoly elvárásainak, így nem csoda, hogy vannak, akik előbb-utóbb besokallnak az állandó önsanyargatástól és stressztől.

Liza Golden-Bhojwani is azok közé tartozik, akik búcsút intettek az elismerésekkel és koplalással járó “ideális” méretnek, és mióta plus size modellként dolgozik, jól érzi magát a bőrében. Golden-Bhojwani egy Instagram-posztban mutatta meg, hogy nézett ki karrierje csúcsán, és azt is elárulta, mit kellett átélnie ahhoz, hogy rájöjjön, az egészsége fontosabb a sikereknél.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Most akkor hány adag zöldséget és gyümölcsöt kell enni egy nap?

moana 2017. április 4., kedd 17:27

Ötöt? Hetet? Tízet? Mindegyikre vannak tudományos bizonyítékok, de mi az igazság? Soroljuk az érveket és ellenérveket, ha már lassan úgyis szezon van.

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége új, 2016-ban nyilvánosságra hozott ajánlása szerint naponta minimum négy adag zöldséget vagy gyümölcsöt kell fogyasztani. Ebből legalább egy adag friss vagy nyers legyen, és nem, a burgonya sajnos nem számít bele semmilyen formában. Ez a fele sincs egyébként annak a porciónak, amit egy új kutatások szerint kellene fogyasztani, kutatók szerint tíz adag az igazi, de azért akad, aki inkább hetet vagy ötöt ajánl. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magányos vagy? Szenvedni fogsz!

Aladár 2017. április 4., kedd 10:53

A magányosoknak pokol a nátha. Vagy legalábbis annak érzik.

A Rice Egyetem kutatása szerint a magányosok nagyobb valószínűséggel számolnak be komolyabb náthás tünetekről mint szociálisabb társaik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tartasz az öregkortól? Eloszlatjuk a félelmeid!

Brownie 2017. április 3., hétfő 20:09

Öregedni nyilván senki nem szeret, pedig minden életkornak megvan a maga szépsége, és ez nem csak egy jól hangzó klisé.

Kutatások bizonyítják, hogy nemcsak fiatalon vihetünk csúcsra bizonyos szellemi vagy fizikai képességeket. A Business Insideren bukkantunk rá arra az érdekes infografikára, ami szemlélteti, hogy mikor és miben remekelünk életünk során. Ezen felbuzdulva pedig utánajártunk, hogy milyen előnyökkel jár a korosodás, és hogy miért is nem ártana példát vennünk az idősektől. Feltéve, ha boldogok akarunk lenni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Milyen veszélyekkel járhat a fájdalomcsillapítás?

Brownie 2017. április 2., vasárnap 16:49

A rizikókkal kapcsolatos rémhírek nem alaptalanok, ezért körültekintőnek kell lennünk és mérlegelnünk: hosszú távon is megéri-e bizonyos gyógyszereket szedni vagy csak az egészségünket kockáztatjuk azok rendszeres alkalmazásával?

Nemrég megnéztük, hogy zajlanak a klinikai gyógyszervizsgálatok, és arról is írtunk, pontosan mi történik a fájdalomcsillapítókkal a szervezetünkben. De mi a helyzet a mellékhatásokkal? Mennyit ártunk magunknak, ha ész nélkül kapkodjuk be a láz- és fájdalomcsillapítókat? Szakértőtől kértünk felvilágosítást és tanácsokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mit kell tudni a vércsoportokról?

Brownie 2017. április 1., szombat 16:19

Sokáig abban a hitben éltünk, hogy egyetlen vértípus létezik, a tudomány mai álláspontja szerint azonban 36 vércsoportrendszert különböztethetünk meg, amik közül az AB0 és az Rh a legelterjedtebb.

Ezeket a típusokat különösen véradásnál fontos figyelembe vinni, hiszen tragikus vége is lehet, ha a donor és a célszemély vércsoportja nem egyezik meg. De pontosan mi az oka ennek? Milyen más vércsoportokról érdemes még tudni? És mi köze van az egészségi állapotunkhoz annak, hogy mi a vércsoportunk? Összegyűjtöttünk néhány hasznos tudnivalót a témában.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Elmentünk egy teljesítménytúrára, és nagyon jó volt!

Rimai Tímea Éva 2017. április 1., szombat 15:02

18 kilométert gyalogoltunk hegynek fel, hegynek le a Pilisben, és meglepő dolgokat tapasztaltunk.

Ha valaki lelkesen újságolja neked, hogy hétvégén teljesítménytúrázni megy, nem érted, hogy miért rója valaki napkeltétől napnyugtáig technikai öltözetben, szigorú arccal a kilométereket az erdőben ahelyett, hogy normálisan kialudná magát? Én is szkeptikus voltam addig, amíg el nem mentem egy ilyenre múlt hétvégén. Tény, hogy korán kellett hozzá kelni (hello, miracle morning!) de ettől eltekintve mindenben megcáfolta az előítéleteimet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Unod a munkát? Megvan rá a magyarázat!

Aladár 2017. március 31., péntek 10:36

Ugyanaz a jólbejáratott rutin minden nap. Szinte mindannyian specialisták vagyunk, így lehetünk igazán hatékonyak abban, amit csinálunk. Kár, hogy ettől sokan boldogtalanok vagyunk.

A The School of Life videója pedig megadja a magyarázatot arra, miért unjunk a munkánkat annyira, tisztelet a kivételnek persze. 

Maradtál volna ovis

Ovódásként vagy kisiskolásként még egy árva szombat reggel elég volt arra, hogy 8-10 dologban is kipróbáljuk magunkat. Elég volt feldobni még egy pulcsit, és máris sarkkutatók voltunk, elég volt felépíteni egy házat vagy autót legókockákból, hogy építészek vagy mérnökök lehessünk, vagy összeragasztani három filctollat, és máris feltalálónak érezhettük magunkat. Lehettünk pilóták, tökéletesen landolva a szőnyegen a játékrepülővel, vagy sebészek, egy sikeres műtéttel mentve meg egy plüss nyuszi életét.

shutterstock 484974211

Minden egyes ilyen játék egy lehetséges karrier kezdetét jelenthette volna, az emberek többsége mégis egy valamit kénytelen csinálni 50 éven át. Persze nem csak a mi hibánk, ha nem váltjuk valóra az álmainkat. A modern munkapiac egészen egyszerűen nem így működik, nem lehetünk egyik nap sebészek, másik nap pilóták, dalszerzők este, és tanárok reggel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heroinistából milliomos: egy gyümölcsléguru igaz története

moana 2017. március 30., csütörtök 12:37

Khalil Rafati neve valószínűleg többségünknek nem mond semmit, pedig története igazán példaértékű, főleg azok számára, akik drogfüggőként megjárták a poklok poklát.

Az egykori heroinista mostanra egy évente hatmillió dolláros bevételt termelő cég, a Sunlife Organic tulajdonosa.

De menjünk sorban!

Khalil Ohióban született zsidó édesanyától és muszlim apától. Balhés gyerekora miatt nem szerezett semmilyen végzettséget, vandalizmus, valamint bolti lopás miatt pedig már fiatalon összeütközésbe került a törvénnyel. Végül elege lett, 21 évesen fogta magát, és Los Angelesbe költözött, hogy filmsztár legyen. Sszínészi karrierje azonban nem igazán akart beindulni, így helyi zenekarokban kezdett el játszani, és egészen jól keresett azzal, hogy olyan hollywoodi sztárok autóit mosta mint Elizabeth Taylor, Slash vagy Jeff Bridges - írja a BBC.

Ez egész jól is alakulhatott volna, ha időközben nem kap rá a drogokra, így a nagy nehezen összerakott új élete felett hamarosan teljesen elveszítette az irányítást. Volt idő, amikor az utcán aludt a többi heronistával, és ő maga is kábítószert árult, hogy legyen miből fedeznie szenvedélyét. 2003-ban az akkor még mindig csak 33 éves férfi egyszerre tolt heroint és cracket, mindössze 49 kiló volt, a testét fekélyek borították.  "Nem is tudom, hogy hányszor tartóztattak le a drogok miatt. Teljesen szétestem, alig tudtam aludni a fájdalomtól" - mesélte a férfi, aki számtalanszor megpróbált leállni, de mindig elbukott.

A kilencedik túladagolás után az orvosoknak alig sikerült megmenteniük az életét. Ez az eset azonban gyökeresen megváltoztatta a hozzáállását: először végigcsinált egy négyhónapos elvonót, és azóta nem nyúlt tiltott szerekhez.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 136

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés