ÉLETMÓD

12 emlékeztető, hogy úgy szeressük a testünket, ahogy van

moana 2017. április 24., hétfő 13:15

A közösségi oldalak a tökéletes pillanatokról szólnak, de sokan vannak, akik meg merik mutatni a valóságot is. Íme egy tucatnyi példa!

Régen a magazinokat hibáztatták azért, hogy olyan sok nő elégedetlen magával, hiszen a reklámokban és editorialokban csupa szép, fiatal és sovány ember szerepel, de a közösségi oldalak - például az Instagram - új frontot nyitottak a tökéletességre való törekvésben. Persze tudjuk, hogy az interneten nem minden az, aminek látszik, és szerencsére egyre többen vannak, akik vállalják valós önmagukat annak reményében, hogy így mások is könnyebben fogadják majd el testüket és vélt vagy valós hiábáikat. Az InStyle össze is gyűjtött 12 olyan nőt, akik inspirálóak lehetnek mindenkinek, főleg így a bikiniszezon előtt, amikor aztán tényleg nehéz kikerülni ezt a témát. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fapados célpontok az egykori keleti blokkban: mire jók nekünk?

mimi 2017. április 23., vasárnap 15:03

Gondoltál már valaha arra, hogy Tiranában, Asztanában, Szarajevóban, Podgoricában, Szkopjéban vagy Lvivben nyaralj? Nem? Pedig nem is hülyeség.

A klasszikus városnéző és nyaralócélpontok mellett a Wizz Air és a Ryanair kínálatában is felbukkannak szokatlan helyek budapesti indulással. Megnéztem, hogy melyik mire lehet jó, ha egy átlagosnak számító berlini vagy londoni hosszú hétvége, vagy egy spanyol nyaralás helyett ezekre a helyekre ruccannánk ki legközelebb.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Minden, amit a viszketésről tudni érdemes

Aladár 2017. április 23., vasárnap 14:08

Egy rossz pillanatban, vagy rossz helyen jelentkező viszketés kifejezetten frusztráló perceket is eredményezhet az ember életében. Ez történik, ha viszketünk.

A napi viszketésadagunk sok könnyen magyarázható forrásból tevődik össze: az allergiák, a száraz bőr vagy egy viszketésről szóló cikk is vakarózásra sarkallhat. A TedEd videójából pedig kiderül, egészen pontosan mi áll ennek a kellemetlen jelenségnek a hátterében. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme egy hatékony módszer vörösborfoltok ellen

Aladár 2017. április 22., szombat 17:31

A borfoltok ellen sokféleképpen lehet védekezni. Az első védővonal a megelőzés: vagyis ne igyunk soha bort, esetleg ne hordjunk soha ruhát. Azért léteznek egyéb módszerek is, próbálkozhatunk például tejjel.

Christophe Jasmin szemlátomást jelentős tudásanyaggal rendelkezik, és ő azt javasolja, dobjunk fel a tűzhelyre egy kevés tejet, majd mielőtt az forrni kezdene, vegyük le a platniról. Ezek után gyömöszöljük a lábasba a foltos ruhadarabot, áztassuk körülbelül 30 percig, majd öblítsük ki hideg vízzel. Ezután dobjuk a mosógépbe, és indítsunk el egy mosást. Jasmin szerint a tejes eljárás után egy kímélő mosás is elég lesz.

shutterstock 585315821

A módszer azért olyan eredményes, mert a bor színéért felelős fenolos vegyületek kedvelik a tejben lévő zsírt, olyannyira, hogy ez gyakorlatilag teljesen fel is szívja őket, eltávolítva így az elszíneződést a ruhadarab felületéről. Éppen ezért érdemes minél zsírosabb tejet használni. A tejes módszer másik előnye, hogy nem muszáj azonnal belekezdenünk a mentőakcióba, a forró, zsíros tej bármikor bevethető. Van idő tehát befejezni azt a borozást, nem kell azonnal leszaggatni magunkról a ruhánkat.

Mi a francért kell a repülőn leszállásnál felhúzni a napellenzőt?

mimi 2017. április 22., szombat 15:35

Sokan felesleges cseszegetésként élik meg, pedig tényleg van racionális indok arra, miért kell egyenesbe állítani az ülést, felhajtani az asztalkát, felhúzni a napellenzőt amikor leszállásra készülődik a repülő.

Veled is előfordult már, hogy rohadtul tűzött be a nap az ablakon, ezért lehúztad a napellenzőt, de a géped leszálláshoz készült, ezért a stewardessek megkértek, hogy nyisd fel? Nem, nem azért kérték hogy idegesítsenek, és nem is azért, hogy jobban lásd a tájat leszálláskor, hanem komoly biztonsági okai vannak. Akárcsak az ülések és asztalkák egyenesbe állításának.

shutterstock 163509497
Távolról sincs vége, olvasson még »

Öt kedélyjavító program a hétvégére

mimi 2017. április 21., péntek 16:38

Bringás felvonulás, masnitúra, táncháztalálkozó, jógafesztivál, street workout edzés – jobbnál jobb programok hétvégére, ha sporttal vennéd fel a harcot a pocsék idő ellen.

Elnézve az Időkép előrejelzését, nagyjából annyi a biztos, hogy hétvégén Budapesten vagy elázunk, vagy nem. De cserébe azért meleg sem lesz, és talán a szél is fúj majd. Ha ezek ellenére még mindig szívesen elhagynád az otthonodat a hétvégén, mutatunk öt remek sportos programot. (Nyugi, a többségük beltéri.)

Távolról sincs vége, olvasson még »

Azt hiszed, tudod, hogyan kell egészségesen élni?

moana 2017. április 20., csütörtök 16:04

Nagyon tájékozottak vagyunk, vagy legalábbis annak tartjuk magunkat, és a kényelem sok mindent felülír. Ez derült ki friss hazai felmérésből.

Egy két évvel ezelőtt készült felmérés szerint a magyaroknak lövése sincs az egészséges étkezésről. Nos, a helyzet azóta sem javult, egészen pontosan a túl sok információ és az alapismeretek hiánya egyszerre van jelen életmódunkban – derült ki a Táplálkozás, életmód és testmozgás Platform közelmúltban lezajlott táplálkozási és életmód szokásokat vizsgáló reprezentatív kutatásából. 

A TÉT Platform Egyesület friss reprezentatív kutatásának célja, hogy átfogó és valós képet adjon arról, milyen ismeretekkel rendelkezik jelenleg a lakosság az egészséges táplálkozással és életmóddal kapcsolatban, és hogy a mindennapjai során mit és miért tesz az egészségesebb életmódért. A TÉT Platform kielemezte a magyar internetezők egészséges táplálkozással kapcsolatos online kommunikációját, valamint a hatékony egészségnevelő programok indítása jegyében feltárta a 11-18 éves magyar fiatalok táplálkozási szokásait és fizikai aktivitását is. A szervezet négy kutatócéggel szerződött a kutatások lebonyolítására, amelyek megalapozásában szakmai és állami szervezetek képviselői is részt vettek.

shutterstock 230876509
Távolról sincs vége, olvasson még »

Edzőteremteszt: így ismerkedtem meg a rúdtánccal

km 2017. április 20., csütörtök 11:55

2016-os sorozatunk újraéled, budapesti edzőtermeket veszek sorra. De nem csak termeket, mint eddig, hanem kicsit feszegetem a saját határaimat is: most például rúdtáncolni mentem, mert All You Can Move kártyával azt is lehet!

Elég sok edzőteremben jártam már ahhoz, hogy ne okozzon meglepetést egy szűk öltöző vagy egy kicsit álmos recepciós, úgyhogy úgy döntöttem, feldobom az idei tesztelős sorozatot és kipróbálok olyan mozgásformákat is, amiket eddig soha. Mivel nem vagyok egy táncfenomém, eddig erősen kerültem a balettot, dance aerobicot és társaikat, de most azt adta a gép, hogy bele kell vágnom ebbe is, végül is az eddigi emberkísérleteim is remekül sültek el: kezdtem hát a rúdtánccal.

Távolról sincs vége, olvasson még »

“A bántalmazás ne legyen többé tabu téma”

S-W. Zsó 2017. április 19., szerda 14:18

Meddig mehet? címmel hiánypótló anonim tanácsadó oldalt indít az Ökumenikus Segélyszervezet és a Vodafone Magyarország Alapítvány. A weboldalon a családon belüli erőszak áldozatai szakemberektől kérhetnek segítséget, legyen szó lelki vagy jogi tanácsadásról.

Bántalmaz, megüt, lelki terror, korlátoz, megaláz, semmibe vesz, nem enged, parancsol, bosszú, zsarol, elnyom. Csak néhány árulkodó kifejezés, amikre óránként rákeresünk az interneten. A Neticle új kutatásából kiderült, hogy évente legalább tízezer magyar említés keletkezik családon belüli és párkapcsolati erőszak témájában. Az eredmények azt is mutatják, hogy a segítségkérők számára nincs egy olyan felület, ami összefogná ezeket a kérdéseket és kéréseket, illetve szakértői válaszokkal szolgálna.

n39a0956
Fotó: Rónai Gergely Gromek
Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézegess VALÓDI tavaszt, legalább képeken

Koncz Andrea 2017. április 19., szerda 14:18

Nyuszi ül a hóban, elsüllyedt, de jól van.

Kedves Univerzum!

Valamit alighanem benéztél, mert ami most van, az nem tavasz. Az ilyen:

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 tipp, hogyan lehetsz úrrá a káoszon

Aladár 2017. április 19., szerda 10:57

Ha hatékonyabb munkavégzésre törekszünk, vagy csak áttekinthetőbbé akarjuk tenni a környezetünket, jó ötlet csoportosítani, illetve bizonyos esetekben végleg kidobni a mindent elöntő, minket körülvevő szeméthegyet.

1. Jelöljünk ki egy mindenes fiókot!

Daniel J. Levitin magatartáskutató és az Organized Mind című könyv szerzője korábban azt vallotta, az a jó, ha mindennek megvan a maga helye, ám miközben a könyvéhez gyűjtött anyagot, rájött, nem feltétlenül jó ötlet a túlzott rendszerezés, nem feltétlenül kell mindenhez hozzárendelni valamilyen kategóriát. Gondoljunk csak bele, milyen megerőltető lenne az, ha minden egyes papírlapot külön mappában raktároznánk el, majd emlékeznünk kellen, hogy hova is tettük. Jó megoldás lehet tehát, egy olyan dosszié vagy éppen fiók létrehozása, amibe az ember beleszórhat mindent, ami nem tudott besorolni sehova, így egyszerűbb lesz a keresgélés. 

shutterstock 401069230
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért kötődik ki a cipőfűzőnk

Aladár 2017. április 19., szerda 07:04

A "gyenge" csomókat érdemes elkerülni, de ezenkívül csak az ima és a fohász segíthet rajtunk.

Mindenki szerencséjére egyre több az áttörés a világszerte komoly problémákért felelős, rejtélyes jelenségek megoldása terén. A Berkeley mérnökei most egy igazán nagy horderejű, apokaliptikus méreteket öltött problémát oldottak meg: rájöttek, miért kötődik ki a cipőfűzőnk. 

A jól álcázott (más néven átlátszó) üvegajtókba belesétálástól eltekintve kevés megalázóbb helyzetet lehet elképzelni a saját cipőfűzőben orra bukásnál. És hiába kötünk erős csomókat, néhány cipőt mintha külön arra a célra terveztek volna, hogy a könnyen kikötődő fűzőkkel röhögjenek ki minket. De pontosan hogy is zajlik ez a jelenség?

Távolról sincs vége, olvasson még »

7 kérdés, amivel kiderítheted, kik az igaz barátaid

Brownie 2017. április 18., kedd 18:05

Hiszel az örökké tartó barátságban, de érzed, hogy valami már nem a régi köztetek? Ezek a szempontok segítenek tisztábban látni.

Van, amikor nyilvánvaló, hogy mégsem egy életre szól a barátság, mert a lelki társnak hitt személy kikezd a szerelmünkkel vagy lelép a tőlünk kapott kölcsönnel. Máskor nehezebb a döntés: vajon egy függőséggel küzdő barát mellett is örökre ki lehet tartani? Vagy egy olyan mellett, aki egy radikális változás után már teljesen másként szemlél dolgokat, mint amikor megismertük?

Dr. Ellen Hendriksen szakpszichológus, a Bostoni Egyetem kutatója szerint alapvetően senkinek nincs szüksége egy olyan listára, amiben legitim és illegitim okok vagy érvek szólnak egy baráti kötelék megszakítása ellen vagy mellett. De amellett, hogy az ösztöneinkre hallgatunk, az alábbi kérdéseket mindenképpen érdemes sorra venni, hogy eldönthessük, tényleg van-e jövője egy baráti kapcsolatnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Merjünk nagyok lenni, lógjunk és hallgassunk!

Aladár 2017. április 18., kedd 06:53

Jobb hírt elképzelni sem lehet munkaügyben! Úgy fest, a lógástól hatékonyabbak leszünk, és van mentségünk, ha egy időre nem veszünk tudomást a környező világról.

A lézengők és lebzselők eddig is számíthattak a tudomány segítségre, a Science of Us is rendesen szállította az ürügyeket. A rendszeres szünetek szerintük produktívabbá és frissebbé tesznek, mi pedig írtunk már arról, hogy a délutáni szundikálás is csodákat tud tenni a karrierünkkel

shutterstock 571105918

A Harvard Business Review cikke egy még radikálisabb típusú munkamegszakítás mellett teszi le a voksát. Ők a teljes, a kommunikáció minden formáját érintő csend hívei. Természetesen logikus magyarázattal is előálltak: egy átlagos irodai dolgozó folyamatosan dolgozik azon, hogy megnyilvánulásait cenzúrázza, megfeleljen, harmonikusan tudjon együtt élni a körülötte ülőkkel.

Ha képesek vagyunk rövid időre kilépni ebből a munkahelyi üzemmódból, sokkal valószínűbb, hogy újszerű, hatékonyabb ötletekkel leszünk képesek előállni. Természetesen nincs szükség haladó szintű jógapózok megvillantására, elég lehet egy rövid séta, vagy pár perc egyedüllét egy elhagyott sarokban. Merjünk remeték lenni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudj meg mindent a vöröshajúakról!

Aladár 2017. április 17., hétfő 15:56

A vörösöknek dúsabb a hajuk, de könnyebben égnek le, és több fájdalmat éreznek. És ez nem minden!

Bár az X-Men-ben eddig nem jutottak főszerephez, a vöröshajúak bizony mutánsok. Nem funkcionálnak emberi faltörőkosként, de ha szerényebbek is, azért vannak szuperképességeik. Például kevesebb idő is elég nekik a napon, hogy hozzájussanak az aznapi D-vitamin fejadagjukhoz. Ugyanakkor sajnos könnyebben is égnek le, és nagyobb az esetükben a bőrrák kockázata is. Valamit valamiért. Emellett lassabban is őszülnek, de ha mégis elvesztik a hajszínüket, rögtön hófehérre váltanak. Még több érdekesség a vörösökről a Tech Insider videójában. 

A vöröshajúak hajszínéért és fehér bőréért egy génmutáció felelős, amitől több sárga és piros pigmentanyagot termelnek a festékképző sejtek. Bár kevesebb hajuk van, a hajhagymáik nagyobbak, ezért dúsabbnak tűnik a hajuk. Kevésbé előnyös képesség, de a vöröshajúak a fájdalmat is máshogy érzékelik, 20%-kal több érzéstelenítőre van szükségük egy műtét során mint másoknak. Érdekesség, hogy csupán a népesség 1-2 %-a természetes vörös, a reklámokban mégis jóval gyakrabban találkozni velük. Az emberek szeretik bámulni őket, így a reklámokat is jobb eséllyel nézik újra, aminek az az eredménye, hogy a hirdetések közel harmadában felbukkan egy vöröshajú. Vannak tehát szupererőik, de van-e lelkük?

Így cseréltem le az L-es ruháimat S-esekre 1,5 év alatt

Rimai Tímea Éva 2017. április 17., hétfő 09:57

Felesleges önsanyargatás nélkül, heti három edzéssel másfél év alatt annyit fogytam, hogy a teljes ruhatáramat le kellett cserélnem. De ennél is fontosabb, hogy végre megszerettem sportolni. Mutatom, nekem mik váltak be – mert ha nekem ment, neked is fog.

Aktív gyerekből lusta egyetemista, abból pedig elhízott felnőtt – na, ki ismert magára? Én is pont ezt az utat jártam be, és évek kellettek, mire sikerült változtatnom. Buktató az van bőven: rengeteg a hülye fogyókúrás tanács, és sokszor a kitartó edzés sem hozza a várt eredményt. Évekig próbálkoztam mindenfélével – tartottam például olyan étrendet, ami két hét alatt 14 kiló mínuszt ígért, olyan pompás főfogásokkal mint egy főtt tojás fél paradicsommal. Ma már nem is értem, hogyan hihettem el anno, hogy egy ilyen baromság működhet. A siker tehát állandóan elmaradt, és egyre jobban utáltam magam érte.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így válassz ágymatracot

moana 2017. április 16., vasárnap 18:36

Életünknek nagyjából egyharmadát az ágyban töltjük, ezért érdemes időt és pénzt is szánni arra, hogy a megfelelő körülmények között aludhassunk.

A pihentető alvás egyik feltétele pedig a kényelmes matrac. De ez mégis mit jelent, és mikor érdemes lecserélni megszokott fekhelyünket? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pakolj úgy, mint a pilóták és stewardessek!

mimi 2017. április 16., vasárnap 10:52

Ha valaki, ők biztosan tudják, hogyan kell kicsi gurulós bőrönddel utazni. 7 tipp profiktól!

Az egyik legnagyobb amerikai utazós magazin, a Condé Nast Traveler jó ideje faggatja a hosszú évek óta repülő nőket pakolási praktikáikról: nyilatkozott már nekik pilóta és több légiutas-kísérő is. A profik tanácsai a következő hosszú hétvégére – ami május elsején lesz, tehát nincs is olyan messze! – pakolva nekünk, földi halandóknak is jól jöhetnek.

shutterstock 384428065

Most Sylvie Benjaminnak, a Hawaiian Airlines 1996 óta repülő pilótájának, illetve Nicole-nak, Gretchennek és Jennynek, a több tízévnyi munkatapasztalattal rendelkező amerikai stewardesseknek a tippjeit mutatom. Ha valaki, ők biztosan tökélyre fejlesztették a csomagolást.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan kezdjünk el sportolni?

Sákovics Diana 2017. április 15., szombat 14:40

A lényeg, hogy ne valamikor kezdjük, hanem holnap. Turóczi Réka hosszútávfutót, három gyerekes anyukát kérdeztük.

4 hasznos dolog, amit a kamaszoktól tanulhatsz

Brownie 2017. április 14., péntek 14:23

Nemcsak az idősebbektől vehetünk leckéket a boldogságról.

“Túl gyakran hallom a praxisomban felnőttektől, hogy dögunalmas az életük. Megcsömörlöttek, kiégtek, elvesztették az újdonságkeresés vágyát és letaglózza őket a monotónia unalma” - írja Dr. Daniel J. Siegel klinikai pszichiáter és agykutató Okostojás című könyvében. Márpedig az egyhangú, rutinszerűen élt mindennapok könnyen kétségbeeséshez, apátiához, sőt depresszióhoz és elmagányosodáshoz vezethetnek. Aki felismeri, hogy automata üzemmódba kapcsolt, mert már szinte semmi sem köti le vagy élteti igazán, annak érdemes megfogadni Siegel tanácsait és felerősíteni magában néhány kamaszkori tulajdonságot.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 dolog, amit otthon felejtünk utazáskor

Aladár 2017. április 14., péntek 11:57

Kevés frusztrálóbb dolog létezik, mint amikor üdülés közepén döbben rá az ember, hogy otthon felejtett valamilyen esszenciális, máskor szinte láthatatlan tárgyat, és egész napokat kell a helyettesítésükre pazarolnia.

 Az Amazon most összeszedett 5 olyan tárgyat, amit szerintük a leggyakrabban hagyunk otthon. A listát a hajtás után olvashatod! 

shutterstock 538647577
Távolról sincs vége, olvasson még »

Kipróbáltuk az Angolfalut, avagy 3 nap alatt a Föld körül

km 2017. április 13., csütörtök 16:49

Elvonultam 3 napra angolozni, és a nyelvtanulás mellett sok mindent tudtam meg a világról is, és sok kedves emberrel is megismerkedhettem.

Nyelvtanár-végzettségű és nyelvtanári múlttal rendelkező emberként azt tapasztaltam, hogy akik felnőtt fejjel kezdik el vagy folytatják idegennyelvi tanulmányaikat, nehezen szólalnak meg. A nyelvtant általában még az iskolában jól megtanuljuk, a szókincsünk egyre gyarapszik, hiszen bármikor nézhetünk angol nyelvű filmeket, sorozatokat, de amikor aztán meg kéne mukkani mondjuk egy külföldi állásinterjún vagy konferencián, sokan nem mernek megszólalni. Talán attól tartanak, rosszul használják majd élesben a nyelvtant, esetleg nem jut eszükbe a megfelelő kifejezés, vagy simán csak nem szoktak hozzá, hogy egy idegennyelvű ember előtt megnyilvánuljanak. Az Angolfalu pont erre kínál megoldást.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Miért lesznek ráncosak az ujjaink egy hosszú fürdő után?

Aladár 2017. április 13., csütörtök 11:26

Jól járunk például, ha kincseket kell felhordanunk a víz alól, hisz egy ráncos kéz több aranyrudat képes megmarkolni mint egy sima.

Gyakran elhangzik ez a kérdés nyáron, és ezekhez a vitákhoz szolgáltat muníciót a kísérletekkel is megerősített, tudományos igényű válasz. Minden kérdések legalapvetőbbikének megválaszolását Mark Changizinek idegbiológusnak köszönheti az emberiség. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Derítsd ki, hogy mennyire vagy átlagos!

Aladár 2017. április 12., szerda 08:00

Hányan vannak a szemüvegesek, hányan vannak a Zsófik, ki mikor vesztette el a szüzességét? Megannyi kérdés amiben kis szerencsével akár átlagosak is lehetünk! Mert átlagosnak lenni nem is olyan rossz.

 Ha valaki úgy érzi, hogy tök a dinnyeföldön, ritka, mint a fehér holló, ha fél, hogy sosem találja meg a helyét, jó ötlet lehet a kirívó jellemvonások és szokások helyett az átlagosra koncentrálni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Emberkísérlet: bebarnultam, mint Pumpedék!

km 2017. április 11., kedd 19:02

Amikor először néztem be az RTL Spike-on a Pumpedék című műsorba, megigéztek a látottak és csak úgy kapkodtam a fejem. Mi történik? Van egy teljes (szub)kultúra, ahol nincs nagyobb sértés annál, mint hogy "fehér vagy, össze vagy esve"? És vannak, akik életvitelszerűen fújatják magukat barnítóval? Ezt azonnal ki kellett próbálnom!

Hisz Pumped Gabó nem tévedhet. Úgyhogy mondhatni, példát vettem róla, és a hóvégi utolsó ötezresemmel bejelentkeztem egy UV-mentes barnításra (költhettem volna még fehérjeporra is, de attól még nem leszek barnább sajnos, azon meg nem segít semmi pár nap alatt, hogy nem vagyok kigyúrva). Szóval belevetettem magam a netes keresgélésbe, majd választottam egy szimpatikus kozmetikát, ahol egyébként UV-mentes barnításra is van lehetőség. Korai dátumra kaptam időpontot – ezek szerint nem tolonganak tömegek a barnítókban?  –, és már mentem is!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 135

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN 7 világsztár, aki szakított az alkohollal

A Harry Potter, a Jóbarátok vagy épp a Szex és New York sztárjait sem kímélte a pia, van, aki azt mondja, a 30-at sem érte volna meg, ha nem változtat.

STÍLER Praktikák, ha minden reggel elkésel

Itt két perc, ott öt, meg még három, és már megint elkéstél? Öt tipp, ha szeretnéd a reggelt jobban kézben tartani, és végre nem utolsóként beesni a munkába.

KETTŐS MÉRCE Vagyonadó: tényleg erre van szükségünk?

A vagyonadó mellett és ellen is lehet érvényesen érvelni, a legjobb talán, ha először is végiggondoljuk, miről beszélünk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés