ÉLETMÓD

Testi-lelki átalakítás 40-től 200 ezerig

ermiz 2012. november 28., szerda 09:25

Mióta Lakatos Márk főműsoridőben alakította át a nemzet leányait, többen is felismerték, hogy igény és pénz is van az ilyen jellegű tanfolyamokra, ahol megtanulhatjuk, hogyan fessük magunkat, milyen színek állnak a legjobban, és hogyan készítsünk igéző frizurát percek alatt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Inzulin rezisztencia a női meddőség egyik fő oka

Dívány 2012. november 27., kedd 11:20

Évről évre növekszik az inzulin rezisztenciában szenvedők száma: a cukorbetegség előszobájának is nevezett betegség számtalan egészségügyi károsodást okozhat, ezért érdemes nagy figyelmet fordítani a tüneteire és mihamarabb szakemberhez fordulni velük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: adventi újságok

LS 2012. november 26., hétfő 21:25

A karácsony alapvetően a hirdetők álma, ilyenkor gyakorlatilag mindent el lehet adni, a bajuszvaxtól a swarovski kristályos kutyahámig.

Ezt a piacot persze a lapkiadók is szeretik meglovagolni, így a női magazinok különszámot dobnak piacra novemberben, az Advent jegyében. Bár Amerikával összehasonlítva mi hátul kullogunk a sorban, azért így is sikerült 6 kiadványt találnunk, hogy jó alaposan kivesézzük őket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

FittAréna: boldog lábakkal, csatakosra izzadva ráztuk

Dívány 2012. november 26., hétfő 15:03

Idén is megtartották az év legfitteb napját a Papp László Sportarénában. Csapataink ezúttal is kivonultak a Tesco FittAréna nevű rendezvényre, és fotelszökevényünkhöz ezúttal egy olyan kolléga csatlakozott, aki még soha nem tapasztalta meg, milyen együtt visítani több ezer nővel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Modelltippek az igazi pihenéshez

Dívány 2012. november 25., vasárnap 10:40

Korábban már összeszedtük, mi is kell a jó alváshoz. Most, hogy közeledik a tél, egyre többen töltik estéiket a négy fal között, Ruth Crilly, A Modell Recommends blog szerzője pedig összeszedte, hogy mik egy igazán pihentető este legfontosabb elemei. Részletek a hajtás után!

Világítós és zenélős darab is akad egy tortadísz-gyűjteményben

Divany.hu 2012. november 23., péntek 12:27

Kocsis Szilvia pár évvel ezelőtt vásárolta az első esküvői tortadíszét, és azóta folyamatosan bővíti gyűjteményét. A kollekció jelenleg 54 darabból áll, de már az 55. is úton van. „Régen csak cukrászüzemeknél lehetett ilyen díszeket venni, de az utóbbi években egyre jobban elérhetővé váltak” – mondta el a Díványnak Kocsis Szilvia. „Az első egy szív alakú dísz volt, szív alakú kővel, 500 forintba került. Megtetszett és megvettem. Aztán addig-addig vásárolgattam, hogy népes családdá nőtték ki magukat.”

Így készítsen illóolajas fürdőgolyót házilag

Dívány 2012. november 22., csütörtök 20:08

Ha nem akar vagyonokat fizetni érte, olcsón maga is elkészítheti, olyan illattal, amilyet csak szeretne.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fogyás féreggel, vizelettel és köpködve

Divany.hu 2012. november 21., szerda 21:08

Szinte minden napra jut újabb és újabb fogyókúrás módszer a tökéletes alak elérésére. Ezek közt azonban nem ritkán találni olyanokat is, melyek az épelméjűség határait súrolják. És vannak olyanok, amelyek át is lépik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tizenegy éve gyűjt vécépapír-gurigát az egyetemista

bovden 2012. november 20., kedd 12:06

Csontos Bence valószínűleg nagy feltűnést kelt ismerősei közt 2001 óta tartó szokásával: a jelenleg a Debreceni Egyetemet erősítő fiú ugyanis vécépapír-gurigákat gyűjt számolatlanul. “Negyedikes voltam, amikor egy osztálytársnőm mondta, hogy az öccse kidobott kétszáz darab vécépapír-gurigát. Akkor jött az isteni szikra, hogy ezeket akár én is gyűjthetném. Az elején azt hittem, hogy nehéz lesz ezer darabot gyűjteni, de ez gyorsan meglett, úgyhogy úgy gondoltam, majd tízezernél megállok. Aztán tíz év alatt összejött ez is, és mivel mindig érkezik szállítmány és én is gyűjtögetem, rájöttem, hogy gyűjtögetem, ameddig tudom” – avatta be a Díványt fura szenvedélyébe Csontos, akinek a gurigái egy egész padlásnyi helyet elfoglalnak. “Zsákokban vannak, szortírozva, egy zsákba háromszáz darab fér.”

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyors fogyás és szálkás izmok zenével és súlyzókkal: Hot Iron

Dívány 2012. november 20., kedd 07:03

A nők rengeteget képesek szenvedni azért, hogy egy kicsit is közelebb kerüljenek az álomalakhoz. A Hot Iron erre hatékony megoldást kínál, de jobb, ha tudjuk: ehhez ezért rendesen meg is kell dolgozni.

Az eredetileg katonai kiképzésre szánt edzésmódszer közel tíz éve van jelen a köztudatban. Mégis, ezidáig sokan nem is hallottak róla, pedig mára már számos fogyni és formálódni vágyó nő és férfi űzi. Bár a legtöbb, mai divatos zsírégető módszer a komolyabb erőfeszítések nélküli súlyvesztést kínálja – több-kevesebb sikerrel –, a Hot Iron nem ezt az iskolát követi, közel sem nevezhető lazának és egyszerűnek.

stockfresh 61742 women-weight-training-in-a-fitness-center sizeM

Itt igen komolyan meg kell dolgoztatni az izmokat, cserébe viszont gyors és látványos eredményt ad: rövid időn belül megszabadulhatunk a felesleges kilóktól, miközben igazán vonzó, feszes izomzatra tehetünk szert. Az aggódókat most rögtön megnyugtatjuk: bár itt is súlyzós edzésről van szó, a vonzó, feszes izomzat nem a bucira kigyúrt body-builder külsőt jelenti.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy férfi, akit elcsábított a herceg

LS 2012. november 19., hétfő 17:58

Nagy Péter 2005. augusztus 20-án, 19:15-kor döntött úgy, hogy Kis herceg könyveket fog gyűjteni a világ minden pontjáról. Azért emlékszik ilyen pontosan, mert ekkor szállt le a gépe Barcelonából, amin pont Saint-Exupéry világhírű könyvét olvasta spanyol nyelven. A mellette ülő japán turista rácsodálkozása adta meg a kezdő lökést, hogy elkezdje a világ minden pontjáról összeszedni az író leghíresebb regényét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szépítkezési etikett, avagy mit ne csináljon soha mások előtt

Dívány 2012. november 19., hétfő 11:31

A pattanásnyomkodás, a körömlakkozás, esetleg a szőrszedegetés a legidegesítőbb?

Tíz perc torna a jó alak titka

bb 2012. november 18., vasárnap 10:02

Szinte nincs olyan nő, aki tökéletesen meg lenne elégedve alakjával, és ne szeretné minél kisebb energiabefektetéssel elérni az áhított célt. Nekik lehet örömhír az Arizoniai Egyetem kutatóinak legújabb tanulmánya, ami azt állítja: tíz perces aktív és gyors mozgás is elegendő ahhoz, hogy jó kondiban tartsuk magunkat, főleg, ha naponta többször is szakítunk időt erre. A kutatók szerint napi háromszori 10 perces sétával már csökkenthető a vérnyomás, és még hatásosabb is, mintha az alanyok egyszerre fél órát gyalogoltak volna – írja a Refinery29.

Távolról sincs vége, olvasson még »

14 rossz szokás, ami mégis hasznos

Dívány 2012. november 17., szombat 14:31

Már korábban is írtunk arról, hogy bizonyos dolgok, amik rossz szokásnak tűnhetnek (vegyük például az álmodozást vagy a munkahelyi nassolást), lehet, hogy az előnyünkre válnak. Most következzen még 14 olyan dolog, amiket elsőre nagyon bosszantónak találhatunk, de lehet, hogy éppen az életünket mentjük meg. Bizony, nem ciki, ha valaki nem veti be az ágyát vagy munka helyett facebookozik egy laza 10 percet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5000 forintos kolbász és sajt, de legalább magyar

ermiz 2012. november 17., szombat 09:20

Azonnal tudtam, hogy jó helyen járok, amikor egy krumplispultba botlottam a Csodák Palotája helyén. Balra csicsóka és burgonya, jobbra kenyérlángos hétszázér', középen meg a pénztárak.

Borbás Máriával, Madárral és kétszáz kiló kolbásszal indult nyitott a Kézműves Magyar Ízek vására. A nemzet háziasszonya a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak adta át ünnepélyes keretek közt a kolbászt, majd harangzúgással nyitotta meg kapuit a vásár. Sosem értettem miért kell fizetni azért, hogy sok pénzt hagyjak valahol, de ezt már megszokhattuk a hasonló fesztiválokon, legyen szó csokiról vagy gasztronómiáról.

A tényeknél maradva: 120 termelő, 5000 íz, 100 féle hurka, kolbász és 30 féle újbor várja a vásárlókat. Szombaton az Alma együttesre csápolhatnak a gyerekek, addig anyu nézheti a sztárokat, akik főzni fognak, délután pedig házi bejglit lehet készíteni, és zenél.. a Borra-való együttes.

A vásár gyakorlatilag egy baromi nagy piac, ahol állítólag kézműves magyar termékeket árulnak. Ezek szerint mi a borhoz, a kolbászhoz a sajthoz és a lekvárokhoz értünk, na meg persze a pálinkához, de mióta ezt háztájiban főzzük, azóta kétszer meggondolja az ember, hogy vegyen-e a boltban drágán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 dolog, amit ne vegyen idén karácsonyra!

nemoszi 2012. november 16., péntek 11:33

Egy új brit felmérés során 2 ezer férfit és nőt kérdeztek arról, mit utálnak karácsonyra kapni. A válaszokból összeállt az a két tízes lista, amelyek szerint – ha hiszünk a John Starr által vezetett kutatásnak –, szinte semmit nem vehetünk ajándékba a pasinknak/csajunknak. A folytatásban megmutatjuk, miért csalódottak az angolok karácsonykor, és szavazhatnak arról, önök mit nem szeretnének kapni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A stresszt okolják a magyarok a betegségekért

Dívány 2012. november 15., csütörtök 19:52

A CIG Pannónia számos kutatást készített már, hogy felmérje: miként gondolkodnak a magyarok a saját egészségükről, és milyen egészségügyi szolgáltatásokra van igényük. A kutatássorozat egyik szakaszában azt mérték fel, milyen betegségektől rettegünk leginkább, most pedig arra keresték a választ, mivel magyarázzuk a betegségeinket, és milyen mértékben vagyunk egészségtudatosak. Az eredmények láttán már nem lehet csodálkozni azon, hogy a magyar egészségügyi mutatók ennyire rosszak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy kezdő hobbivarrónő viszontagságai – 3. rész

m. singer 2012. november 13., kedd 14:59

Kolléganőnk úgy döntött, megtanul varrni, persze csak hobbiszinten, mi pedig rávettük, hogy minderről számoljon is be egy rövid sorozat formájában. Az első részben megtudhattuk, hogyan is érdemes tanfolyamot választani, és mi mindent kell beszerezni ahhoz, hogy otthon is tudjunk gyakorolni. A második részben kiderült, meddig jutott el a nyolchetes tanfolyam első felében. Most pedig következzen a harmadik rész, amelyben elkészül az első saját szoknya.

A Facebook-függőség 12+1 jele

Tuna Judit 2012. november 12., hétfő 19:07

Nem telik el úgy egy nap, óra, hogy ne nézne fel a Facebookra ? Esetleg minden pillanatát meg is osztja, fotókkal megspékelve? Netán barátokat is az oldalról próbál szerezni? Ne aggódjon, van megoldás, és még csak le sem kell szoknia arról, hogy folyamatosan ott lógjon: elég, ha ráfogja arra, hogy ön nő.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tisztítson foltot és zselézzen hajat fogkrémmel!

Tuna Judit 2012. november 12., hétfő 11:32

A fogkrémet általában csak fogaink tisztítására használjuk, pedig rengeteg dologra jó még. Igen, a megfeketedett ezüstöt is gyönyörűen megtisztítja, és leszárítja a pattanást, de ha csak ennyit tudna, nem írnánk róla cikket. De írunk, mert ennél sokkal több mindenre alkalmas.

Távolról sincs vége, olvasson még »

TRX-re izgul a világ

ermiz 2012. november 11., vasárnap 09:45

Kíváncsiak voltunk, miért is olyan jó két szalagon lógva izzadni, ezért kipróbáltuk a TRX-et, ami nem is olyan rég tűnt fel a hazai konditermekben. A történet szerint az eszközt arra fejlesztették ki, hogy az amerikai katonák bármilyen körülmények közt tudjanak edzeni. Ez annyira jól sikerült, hogy a módszer elhagyta a katonaságot, és több tízezren kattantak rá. A két felfüggesztett heveder segítségével több száz fajta gyakorlatsort lehet elvégezni, így az edzést sem megunni sem megszokni nem lehet. Mivel az edzés során a test súlyával dolgozik az adott személy.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így készítsen világító díszt pár perc alatt

Tuna Judit 2012. november 10., szombat 15:00

A világító üveg nem csak ajándékba jó, saját lakásának is hangulatos tartozéka lehet. Amiért ajánlom: gyorsan és könnyen elkészíthető, ráadásul elképesztően olcsó is az előállítása. Egy tégely világító festék rengeteg üveg megfestésére elég, az ecseteket meg csak egyszer kell megvenni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

15 tipp a fogyáshoz akaratgyengéknek

Dívány 2012. november 9., péntek 20:31

Sokan vagyunk, akik nagy elánnal fogunk neki a fogyókúrának, de valami mindig közbeszól, eltűnik a motiváció, elfogy az akarat. Bár tudjuk, a rendszeres testmozgás is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy elérjük a kívánt célt, vannak apró trükkök, amikkel az akaraterő terén kihívásokkal küszködők is kibekkelhetik azt az időszakot, amikor éppen nem tudják magukat rávenni az edzésre. A hajtás után el is olvashatják, mit javasol az iVillage ilyen esetekre!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Diétázzon esti zabálással: itt a Harcosok Étrendje

ermiz 2012. november 5., hétfő 21:18

Ha valaki azt meséli, hogy annál jobb fogyókúra nincs, ha egész nap nem eszem, este pedig két pofára tömhetem magam, akkor minimum erősen kételkedni kezdek. Hisz évtizedek óta azt halljuk, hogy este 6 után semmit, vacsora csak könnyű, szénhidrátszegény és fehérjében gazdag legyen, maximum egy fehérje-shake és gyorsan irány az ágy. A Harcosok étrendje (Warriors diet) pont az ellenkezőjét állítja. A Paleolit hívőkhöz hasonlóan ők is őseinkre hivatkoznak, amikor azt mondják, hogy az ókori vadászó népek étkezési szokásait kell követni, azaz nappal nagyon keveset enni, este pedig sokat. Mindez pedig azért működik szerintük, mert az alulevés és a túlevés váltakozása magas energiaszintet, karcsú alakot és lapos hasat eredményez.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ördög Nóra megtanítja, hogyan legyünk nők

ermiz 2012. november 2., péntek 09:58

Nánási Pál világvégén lévő fotóstúdiójában mutatták be Ördög Nóra könyvét, melyet Törköly Erikával írt közösen. Aki nem tud vagy akar 195 000 forintért tanfolyamon angyallá válni, annak mostantól elég 3992-ért megvenni az Angyalműhelyt, és 30 nap alatt végigcsinálni a feladatokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés