ÉLETMÓD

Ússza meg a karácsonyt családi balhék nélkül!

Dívány 2012. december 17., hétfő 18:21

A karácsony ugye a szeretetről kellene szóljon, ilyenkor tehát jó képet kell vágni azokhoz a rokonokhoz is,  akik nem éppen a szívünk csücskei. Jó esetben valóban nem a balhékról szólnak a nagy ünnepi összejövetelek, de egy átlagos családban súrlódások azért mindig vannak. Az iVillage összeszedte azokat a rokontípusokat, akik miatt lehet egy kis villongás és két szakértő, Leonard Felder és Laurie Puhn segítségével adnak pár tippet a veszekedésmentes karácsonyhoz.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így készítsen hógömböt

Tuna Judit 2012. december 15., szombat 10:01

A hógömb olyan játék, amit nem csak gyerek, de felnőtt is szívesen nézeget. Mert nem csak a vásári, durván giccses darabok léteznek, hanem szépek is, csak azokért sajnos elég mélyen a pénztárcába kell nyúlni. Azt viszont   kevesen tudják, hogy nem is nagy ördöngösség elkészíteni magunknak egy ilyen kis csodát, és még csak nem is kerül többe ezer forintnál. Persze, természetesen meg kell venni a hozzávalókat, mert nem mindenkinek van  otthon a polcon például glicerin, vagy éppen csillámpor, de előbbiből egy üveg csak hatszáz forint, ami rengeteg hógömb elkészítéséhez elég; utóbbiból egy fiola meg 2-300 forint, és szintén sokáig kitart. Mindenképpen nézze végig a galériát, mert hasznos tippeket láthat benne!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pávaszínű lesz az idei karácsony

Dívány 2012. december 14., péntek 11:18

Rohamléptekkel közeleg a karácsony, a legtöbben már elkezdték díszíteni a lakást. Azt már tudjuk, hogy a fehér karácsonyi dekor már tavalyi hó, épp ideje megtudni, melyek a vezető trendek és színek idén? A Hubay-ház szerint idén a páva tollait kell alapul vennünk a karácsonyfadíszítéskor, azaz kék, zöld, lila színeket használjunk a díszítéshez. Persze, nem muszáj kizárólag ezeket felhasználnunk, a lakberendezők megengedők: minden jöhet, ami ízléses és illik egymáshoz.

Szerencsére az erkélyről lógatható Mikulások idén valamiért kivesztek a lakásdekor kínálatból, sokan azonban így is képesek megvenni mindent, ami szembejön, karácsonyi és olcsó, figyelmen kívül hagyva azt, hogy mennyire fognak lakásukhoz és egymáshoz passzolni. Ha így indulunk bevásárolni, teljes káosz lesz a végeredmény, szóval jobb inkább előre eltervezni, mit is szeretnénk kihozni végeredménynek, hogy az valóban a karácsony hangulatát tükrözze, ne pedig egy kirakodóvásárét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így fusson, ha itt a fagy!

ermiz 2012. december 13., csütörtök 15:46

Azok, akik a tavasszal rákaptak a futásra, és az allergiaszezont is átvészelték a szabadban, azoknak télen még mindig ott a jeges szél, a hó és a hideg, mint nehezítő faktor.

Ennek ellenére nem kell lemondani a futásról télen, csak néhány szabályt kell betartani. Hegedűs Zsuzsa szerint csak akarni kell (ő négy gyerek mellett kezdett el futni, és már egy 98 kilométeres távra készül), de vannak azért megfontolandó szabályok.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 szabály, ami kötelező a céges karácsonyi buliban

km 2012. december 12., szerda 15:32

Az irodai szervezésű karácsonyi buli nem arra való, hogy gátlástalanul szórakozzunk és ingyen igyunk annyit, amennyi belénk fér. Még csak nem is arra való, hogy felszedjük a jóképű srácot a pénzügyről. Illik normálisan viselkedni, bájcsevegni kell, bármilyen unalmas legyen is az, és remek alkalom egy ilyen rendezvény arra is, hogy jobban megismerjük feletteseinket, munkatársainkat.

Rosszul hangzik, de ez van: ha szórakozni akarunk, menjünk el barátainkkal inni, a céget hagyjuk ki a buliból. A Forbes.com összeszedte a pár alapszabályt, amit nem árt betartani a céges bulin, ha még másnap is szeretnénk bemenni dolgozni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így lehet régi csipketerítőből karácsonyi dísz

Dívány 2012. december 11., kedd 10:26

A karácsony közeledtével szinte mindenkin eluralkodik a díszíthetnék. Előkerülnek a girlandok, gömbök, adventi koszorúk, gyögyfüzérek, erkélykorlátról csüngő Mikulások, szóval csak az ízlésünk szab határt annak, milyen giccsel.sújtjuk a velünk élők szépérzékét. Amennyiben érzünk magunkban elég kreativitást, könnyen elkészíthetünk egy különleges és egyedi karácsonyfadíszt, még giccshatáron innen: a hópelyheket idéző csipkegömbhöz csak egy régi csipketerítő szükséges. Ezzel nem csak rengeteg pénzt spórolhatunk meg, de remek program is lehet akár az egész család számára.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 tipp a stresszmentes karácsonyhoz

Dívány 2012. december 10., hétfő 20:39

Bár nem erről kellene szólnia, az ünnepek előtti hetek különösen stresszesek, ezt főként azok érzik, akiknek háziasszonyként is helyt kell állniuk. Többször összegyűjtöttük már, hogy mire kell ilyenkor figyelni, de a hajtás után további tippeket olvashat, amelyek remélhetőleg élvezetesebbé teszik a készülődést. Mi mindenesetre még a hétvégi bevásárlóközpontos túránk hatása alatt vagyunk. Igen, hiba volt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Félni a széltől, virágtól, vagy bármitől, ami jobbról jön

Dívány 2012. december 7., péntek 18:17

Mindannyian félünk valamitől: valaki a pókoktól retteg, más a fogorvostól, esetleg a vértől ájul el. Azonban vannak olyan különös fóbiák, melyekről nem is hittük volna, hogy léteznek, hiszen tárgyukat valamilyen hétköznapi dolog vagy esemény adja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Keressen párt az orrával, bringán, vagy aura alapján

Dívány 2012. december 5., szerda 12:25

Manapság egyre nehezebb a párkeresés, így különböző módszerekhez vagyunk kénytelenek folyamodni. Ha már kiábrándult az unalmas internetes társkeresőkből, más, sokkal szórakoztatóbb lehetőségeket is kipróbálhat, ahol nem csak ismerkedhet, de még jól is érezheti magát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan éljük túl a náthát?

ermiz 2012. december 4., kedd 20:54

Nem is értem, hogy abban a korban, ahol képesek szívet átültetni, vagy visszavarrni a leszakadt végtagokat, miért nem lehet végső csapást mérni a náthára? Az orvostudomány még mindig a tünetek kezelésénél tart, a természetgyógyászok is valami hasonlót tesznek. De vajon igaz, hogy ha 1000 mg C-vitamint megeszünk, akkor elkerül a nátha? Vagy a bíbor kasvirág fogyasztása jelent megoldást? Szabad-e náthásan csókolozni? Vagy bízzuk magunkat anyu húslevesére?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így készítsen filcből ékszert

Tuna Judit 2012. december 4., kedd 19:23

Dizájntárgy-barkács sorozatunkban most Kanics Márta textiltervező „Cheer up” kollekciójának egyik darabját, a filcből készült nyaklánc elkészítését mutatja be nekünk a tervező. Ennek az elkészítését is kipróbáltuk, ezt se tudtuk elbénázni, szóval önöknek is menni fog. Minden alapanyag olcsón beszerezhető hozzá, és még csak boltról boltra sem kell járnia, mert egy helyen, egy sima hobby- vagy gyöngyös üzletben hozzájuthat mindegyikhez. A lánc alig öt perc alatt elkészíthető, és nagyon klassz dizájnajándék lehet akár karácsonyra is.

fsz1
Távolról sincs vége, olvasson még »

Turisták helyett kihaltság Buda Andrássy útján

Molnár Zoltán 2012. december 2., vasárnap 18:12

Felszáll az egyszeri külföldi turista a 19/41-es villamosra a Batthyány téren, és elindul Dél-Buda felé. Átlagos esetben a Szent Gellért téren leszáll, lefotózza a Forrásházat és a Gellért Szállót, majd felslattyog a Gellért-hegyre. Ritkábban legalább két megállót tovább megy a Móricz Zsigmond körtérig, ami jelenleg háborús övezetként fest a metróépítkezés miatt.

A XI. kerületi önkormányzat 2008-ban nagyszabású projektet kezdett (itt vannak a kezdeti tervek, de óvatosan kattintson, mert PowerPoint formátumban), hogy élvezhetőbbé és kulturáltabbá tegye Buda Andrássy útját, a Bartók Béla utat. Az elsődleges cél a Gárdonyi tér és környékének felújítása volt, ami meg is történt, az Index által is megírt korrupciós ügyektől sem mentesen. Európai uniós pályázatot is benyújtott a kerület, részben ebből a forrásból modernizálták volna a Bartók Béla út 32. szám alatti bérházat. Az udvarát befedték volna zöldtetővel, ami alá galéria és helytörténeti múzeum került volna, de ebből a mai napig semmi sem lett. A forrásokat a kerület inkább a Móricz Zsigmond körtéri Gombára és környékére próbálja átcsatornázni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha ver a férjem, csak megnyomom a gombot, és jönnek a rendőrök

LS 2012. december 2., vasárnap 16:09

2012 februárjában indult az a program, mely a párkapcsolati erőszakban élő nőknek kíván segítséget nyújtani. A Vodafone a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesülettel összefogva, a társadalmi felelősségvállalás jegyében indította el a Vodafone a Nők Biztonságáért programját, melynek lényege, hogy a célcsoportba sorolt nők egy kis készüléket kapnak, melyet megnyomva a rendőrség előzetes mérlegelés nélkül azonnal a helyszínre siet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem para a parafa fal

ermiz 2012. december 2., vasárnap 09:06

A Bricostore nagy hétvégi akciójában sikerült szereznem egy jó nagy tekercs parafát. A többek között szigetelésre is használt anyag jó tulajdonságait továbbgondoltam, és elhatároztam, hogy ha már maradt némi ragasztó, akkor feldobok a falra egy csík parafát. A fal – vagyis egészen pontosan egy szekrény oldala – úgyis ronda, sokat rontani rajta már nem lehet.

Szükséges eszközök

parafa

parafa ragasztó

fogazott spakli

sima spakli vagy egy kés

olló/sniccer

vonalzó

rajszög

régi szivacs

A parafát tekercsben vagy lapban is lehet kapni: ha lapban veszi az ember akkor négyzetméterenként 3000 forint körül lehet hozzájutni, tekercsben olcsóbb (8 méter 4500 Ft körül van), viszont ha kevés kell, akkor nem érdemes tekercset venni. A lap előnye, hogy általában felületkezelt, így nem kell hozzá megvenni a vízbázisú lakott, viszont nem könnyű festeni.

Ragasztóból számtalan létezik, az olcsótól a drágákig. Az általam beszerzett doboz 1190 Ft volt, de a Pattex speciális ragasztója nagyobb kiszerelésű és olcsóbb – persze, ez már csak a vásárlás után derült ki.

Azt érdemes végiggondolni, hogy a későbbiekben hogyan akarjuk hasznosítani az adott falat vagy bútort, mert minden valószínűség szerint nem könnyű lekaparni a ragasztót.

A leszabás után jöhet a ragasztás. A legnehezebb a ragasztó kibányászása a dobozból, én erre egy kést használtam, de lehet, hogy egy műanyag keverőkanál jobb lett volna, mert az legalább hajlik. A ragasztó egyébként könnyen felhordható, nem csöpög, nem büdös és könnyű vele dolgozni. Legyen azért nálunk készenlétben egy régi, bevizezett szivacs, mert a ragasztó megkötés után nem jön le a parafáról, sem a bútorról, addig viszont könnyen letörölhető.

A felhordás után nagyon hamar megszárad a parafa, az esetlegesen túlérő részt sniccerrel javasolt levágni. Én csak egy alap változatot készítettem, de igény szerint lehet festeni akár az egészet, akár a szélét, vagy ráragasztani egy szép szalagot, dekoratív papírt.

Csokit ehet, nyaralhat, vagy játszhat a világ legjobb munkaköreiben

Dívány 2012. november 29., csütörtök 21:34

A Bónusz Brigád hazánk legnagyobb közösségi vásárló portálja nemrégiben kecsegtető állásajánlattal hívta fel magára az ország figyelmét. Havi 400.000 Ft-ért nincs más dolgunk, csak egy éven keresztül blogolni, ahogy teszteljük a Brigád szolgáltatásait, mindezt az általuk biztosított iPhone 5, egy MacBook Pro laptop, illetve havi fél millió értékű bónusz biztosítása mellett. Mindehhez persze előképzettség se kell, szóval rámondható, hogy valódi álomállásról van szó.

Bár itthon ez volt az első ilyen ajánlat, a világban már nem egy cég használta ki az átlag földi halandó számára elképzelhetetlenül kecsegtető állásajánlatok reklámértékét. Mert lássuk be, ezek elsősorban erről szólnak: a cikkek (igen, ez is), Facebook-megosztások, esetleges tévémegjelenések az álomállás-ajánlat révén a cég nevét forgatják, imidzsét erősítik. Mert hát tudta-e ön például, mennyire szuper hely a Hamilton sziget?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kell-e parázni a transz-zsírsavaktól?

ermiz 2012. november 29., csütörtök 15:34

November elején tette közzé az OÉTI azt azt a listát, melyben egyes élelmiszerek transz-zsírsav-tartalmát ismertették. A listában nem volt feltüntetve, hogy milyen metódussal végezték a vizsgálatot, ki a gyártó vagy a forgalmazó, illetve szerepelnek rajta olyan termékek, melyeket még 2008-ban szereztek be. A csak tájékoztatásként nyilvánosságra hozott lista nagy port vert fel, a gyártók cáfolták a vizsgálati eredményeket, mondván, évek óta nem forgalmazzák ezeket a tételeket, és többen azóta receptúrát is váltottak.

A lista megjelenése után Schobert Norbert a Food Analytica Kft-vel újra bevizsgáltatta azt a müzliszeletet, melyet korábban az OÉTI is vizsgált (bár nyilatkozata szerint a terméket 2009 óta nem is forgalmazzák). Schobert Facebook-oldalára kiposztolta a vizsgálati jegyzőkönyvet, ami tanúsítja, hogy az Update2 gyümölcsös müzliszelete gyakorlatilag nem tartalmaz transz-izomer zsírsavakat, szemben az OÉTI állításával, mely szerint a 100 grammos termék 26,2 grammot tartalmaz. Több magánlabort is megkérdeztünk arról, hogyan lehetséges ekkora eltérés a mérési eredményben. A laborok szerint csak mérési hiba állhat a háttérben, illetve többen – köztük Schobert Facebook posztja szerint a mérést végző Food Analytica Kft laborvezetője – is felvetették, hogy akkreditált-e az OÉTI a vizsgálatra.

norbi igaz 18
Fotó: Bakró-Nagy Ferenc / Velvet

Ennek azért van jelentősége, mert hiába végez kitűnő munkát egy labor, ha nincs akkreditálva az adott mérésre, akkor hivatalosan nem adhat "érvényes" eredményt. Tengelits András, az ÁNTSZ sajtóreferensének tájékoztatása szerint a labornak megvannak a megfelelő jogosultságai, és ők is  gázkromatográfiás módszerrel végezték a vizsgálatot, csakúgy mint a Food Analytica munkatársai.

Az nem derült ki, hogy az Intézet, miért most hozott nyilvánosságra 2008-as vizsgálati eredményeket is tartalmazó listát, főleg úgy, hogy a termékeken nem kell feltüntetni, hogy transz-zsírsavat tartalmaz, illetve hogy (több országtól eltérően) Magyarországon nincs is semmilyen szabályozás a zsírsavak felhasználására vonatkozólag.

A listát egyébként azóta frissítették, a több cég terméke is kikerült a listából, mert a gyártó jelezte, hogy az adott összetételű termék már nincs forgalomban.

Mik azok a transz-zsírsavak ?

A zsírok két típusba sorolhatóak: telített és telítetlen. A telítetlen zsírsavakat a növényekben találjuk meg, a telítettek az állati zsírokban találjuk meg. A transz-zsírsavak a növényi zsírsavak feldolgozása során (hidrogénezés) keletkeznek. Az eljárás során a telítetlen zsírsavak szerkezete átalakul, és megjelennek az egészségre káros transz-zsírsavak. Míg régebben főleg a margarinok hidrogénezése során keletkeztek, azóta a gyártók jelentős része változtatott a technológián, és ezáltal a sokat támadott vajhelyettesítőktől már nem kell tartani.

Miért használják őket?

Mert az olajok technológiai tulajdonságait képesek megváltoztatni. Azaz, ezek a termékek hosszabban elállnak, ropogósabb lesz a bennük kisütött étel, a növényi olajok szilárd halmazállapotúvá válnak általa.

Ha ennyire jók ezek a transz-zsírok, miért kell tartani tőlük?

Mert bizonyítottan növelik a szív- és érrendszeri megbetegedések számát (mely Magyarországon vezető halálok): napi 5 gramm bevitelével 23 százalékkal növekszik a szív- és érrendszeri betegségek kockázata. Emelett növeli a koleszterinszintet és gyorsítja az érelmeszesedés kialakulását.

Ha ez ennyire egészégtelenek, miért nincs szabályozva nálunk a használata?

Ez egy jó kérdés. Úgy tűnik, hogy bár számos országban fontosnak tartották a szabályozást, nálunk még senkinek nem jutott az eszébe. A jelenlegi törvények szerint fel sem kell tüntetni a terméken, hogy tartalmaz-e transz-zsírsavat. Igaz, 2004-ben megfogalmaztak egy ajánlást, mely szerint nem jó, ha naponta 2 grammnál több transz-zsírt fogyaszt valaki, de ez még mindig csak ajánlás, tehát a gyártókat nem kötelezi semmire.

Akkor honnan tudhatom, hogy miben van és miben nincs?

Igazából sehonnan. Vannak olyan élelmiszercsoportok, melyeknél előszeretettel használják a transz-zsírokat, ha valaki ezeket elkerüli, akkor jó eséllyel nem csak a szívének tesz jót, de el sem hízik. Ilyenek a nagy zsírtartalmú édesipari termékek, az ét- és tejbevonó masszával borított sütemények, kekszek, nápolyik, levesporok, kávéfehérítők, mikrohullámú sütőben pattogtatható kukoricák, bizonyos margarinok, és a gyorséttermi ételek.

Azokban a termékekben, ahol a hidrogénezett növényi olaj az összetétel elején szerepel (tehát nagy mennyiségben van jelen), szintén valószínűleg megtalálható a termékben a transz-zsírsav.

Havi edzés mindössze 1140 forintért

ermiz 2012. november 28., szerda 21:13

Tornázni alapvetően nem túl izgalmas dolog, bár bevallom igen irigylem azokat, akik csillogó szemmel képesek arról beszélni, milyen csodálatos dolog egy step aerobic vagy egy spinning óra. Előbb-utóbb azért sokan ráveszik magukat a mozgásra. Csakhogy nem mindenkinek van ideje vagy pénze elmenni egy fitneszterembe, arról nem is beszélve, mennyire lehangolónak érzik egyesek, ha feszes testű 18 évesek ugrálnak körülöttük. Nekik találták ki az internetes edzéseket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 + 3 könyv őszi estékre leendő kertészeknek

Dívány 2012. november 28., szerda 20:25

Egyre hosszabbak lesznek az esték, ami remek időszak arra, hogy átnyálazzunk pár, kertészettel foglalkozó könyvet, így tavaszra már talán többek leszünk egyszerű laikusnál. Ajánlásképpen össze is gyűjtöttük a toplistás könyveket a témában. Művek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Testi-lelki átalakítás 40-től 200 ezerig

ermiz 2012. november 28., szerda 09:25

Mióta Lakatos Márk főműsoridőben alakította át a nemzet leányait, többen is felismerték, hogy igény és pénz is van az ilyen jellegű tanfolyamokra, ahol megtanulhatjuk, hogyan fessük magunkat, milyen színek állnak a legjobban, és hogyan készítsünk igéző frizurát percek alatt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Inzulin rezisztencia a női meddőség egyik fő oka

Dívány 2012. november 27., kedd 11:20

Évről évre növekszik az inzulin rezisztenciában szenvedők száma: a cukorbetegség előszobájának is nevezett betegség számtalan egészségügyi károsodást okozhat, ezért érdemes nagy figyelmet fordítani a tüneteire és mihamarabb szakemberhez fordulni velük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: adventi újságok

LS 2012. november 26., hétfő 21:25

A karácsony alapvetően a hirdetők álma, ilyenkor gyakorlatilag mindent el lehet adni, a bajuszvaxtól a swarovski kristályos kutyahámig.

Ezt a piacot persze a lapkiadók is szeretik meglovagolni, így a női magazinok különszámot dobnak piacra novemberben, az Advent jegyében. Bár Amerikával összehasonlítva mi hátul kullogunk a sorban, azért így is sikerült 6 kiadványt találnunk, hogy jó alaposan kivesézzük őket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

FittAréna: boldog lábakkal, csatakosra izzadva ráztuk

Dívány 2012. november 26., hétfő 15:03

Idén is megtartották az év legfitteb napját a Papp László Sportarénában. Csapataink ezúttal is kivonultak a Tesco FittAréna nevű rendezvényre, és fotelszökevényünkhöz ezúttal egy olyan kolléga csatlakozott, aki még soha nem tapasztalta meg, milyen együtt visítani több ezer nővel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Modelltippek az igazi pihenéshez

Dívány 2012. november 25., vasárnap 10:40

Korábban már összeszedtük, mi is kell a jó alváshoz. Most, hogy közeledik a tél, egyre többen töltik estéiket a négy fal között, Ruth Crilly, A Modell Recommends blog szerzője pedig összeszedte, hogy mik egy igazán pihentető este legfontosabb elemei. Részletek a hajtás után!

Világítós és zenélős darab is akad egy tortadísz-gyűjteményben

Divany.hu 2012. november 23., péntek 12:27

Kocsis Szilvia pár évvel ezelőtt vásárolta az első esküvői tortadíszét, és azóta folyamatosan bővíti gyűjteményét. A kollekció jelenleg 54 darabból áll, de már az 55. is úton van. „Régen csak cukrászüzemeknél lehetett ilyen díszeket venni, de az utóbbi években egyre jobban elérhetővé váltak” – mondta el a Díványnak Kocsis Szilvia. „Az első egy szív alakú dísz volt, szív alakú kővel, 500 forintba került. Megtetszett és megvettem. Aztán addig-addig vásárolgattam, hogy népes családdá nőtték ki magukat.”

Így készítsen illóolajas fürdőgolyót házilag

Dívány 2012. november 22., csütörtök 20:08

Ha nem akar vagyonokat fizetni érte, olcsón maga is elkészítheti, olyan illattal, amilyet csak szeretne.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

  • Még több Málta Pazar látnivalók, színes programok és garantált napsütés Máltán.
  • Vegyen ki egy-két hét szabadságot, és használja fel SZÉP kártyáját belföldön! Segítünk!
  • Varázslatos gyöngyszemek az azúrkék tengerben, vagy Guadeloupe-tól Savonáig.
  • Töltse az ünnepeket külföldön, Párizs, London, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Hirdetés