ÉLETMÓD

Bizarr szerkezetek a japán szépségipar bugyraiból

Toma 2013. június 14., péntek 17:49

A világ nőinek nagy része sok mindenre hajlandó, csak hogy szebb és fiatalosabb legyen. Vannak, akik drága kozmetikai szerekkel próbálkoznak, mások plasztikai sebészhez fordulnak. És vannak a japánok, akik meghökkentő eszközöket vetnek be.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Naptej, bronzosító napolaj és napozás utáni krém házilag

Tuna Judit 2013. június 14., péntek 13:10

Bár most épp sajnos beköszöntött egy kis őszies idő, ha lehet hinni a prognózisnak, hamarosan ismét elég meleg lesz ahhoz, hogy valamelyik strandon kössön ki. Ha pedig nem szeretne pár óra napozás után rákvörösen ücsörögni az árnyékban, aztán meg este az ágyban egész éjjel forgolódni, mert minden póz kényelmetlen a húzódó, égő bőre miatt; napozáshoz használjon magas faktorszámú naptejet.

Azt már megírtuk, melyiket érdemes választani a boltiak közül, de ha jobban szereti a házi kencéket, most összeraktunk pár igen jót. Próbálja ki a naptejet, a napolajat, és a napozás utáni krémet is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Cserélje el otthonát egy nyaralásra!

Toma 2013. június 14., péntek 09:52

Nyaralni, világot látni mindenki szeretne, de sajnos nem mindenki engedheti meg magának anyagilag, hogy valóban meg is tegye. Ha azonban a szállás árával már nem kell kalkulálni, mindjárt sokkal olcsóbb egy külföldi utazás. Létezik, és egyre népszerűbb ugyan a coach surfing, amikor idegenek látnak vendégül idegeneket az otthonukban, ez azonban nem mindenkinek testhezálló, főleg, ha egy vagy több gyerekkel utaznának. Létezik azonban ennek az eggyel komfortosabb verziója is: az, amikor két, egymás számára amúgy idegen lakást/házat cserél. Bár ez eddig leginkább Amerikában volt népszerű utazási forma, mára már Magyarországon is egyre többen veszik igénybe.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vegye a fáradságot hihetően kamuzni, ha már lóg

Toma 2013. június 13., csütörtök 13:10

Van az úgy, hogy az embert egyszerűen nem viszi rá a lélek, hogy újra bemenjen robotolni a munkahelyére - hacsak nem otthonról dolgozik. Ekkor a legtöbben betegségre vagy családi okokra hivatkoznak, azonban van, hogy olyannyira elszabadul a fantázia, hogy abból több amerikai filmforgatókönyv is kijönne. Azért vigyázzon, a főnökei se hülyék!

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 tipp, hogyan csináljon a rumliból élhető otthont

Dívány 2013. június 12., szerda 19:50

Gyerekkoromban nagyon sokat költöztünk, ezért hozzászoktam ahhoz, hogy rendszeresen selejtezzem a cuccaimat. Úgy tudtam rendszerezni, mint senki más. Ez azonban elmúlt. Az első saját lakásunk nagyon pici volt, így könnyű volt az otthon méretére fogni azt, hogy átjutni a konyhába felért egy akadályversennyel. Azóta viszont nagyobba költöztünk, de a helyzet nem változott: a tágas gardróbból ömlenek ki a dobozok, ha meg akarok keresni egy blúzt, ki kell pakolnom a fél szekrényt, és a lábam tele van kék-zöld foltokkal, mert ha lapra hajtom magam, akkor sem lehet rendesen elférni. Éreztem én, hogy ez így nagyon nem jó, de a feladat túl nagy falatnak tűnt. Nemrég azonban 3 és fél hónapot töltöttem az otthonomtól távol, és hazaérve még szembetűnőbb lett a probléma, ezért úgy döntöttem, hogy a tettek mezejére lépek. De hol kezdjük el, és hogyan lehet fenntartani az ideális állapotot? Indításnak jöjjön a kedvenc videóm a témában:

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vintage szépségtippek: így szépültek nagyanyáink

Steiner Kristóf 2013. június 12., szerda 18:38

Bár a "wellness" szó még csak alig egy évtizede szerepel a szókincsünkben, a jógát pedig még ma is sokan csak afféle New Age hóbortnak titulálják, Amerikában már több mint félszáz éve érkeznek sorra a szépség, és életvezetési tippeket felsorakoztató könyvek. Egy ma kilencvenkét éves New York-i barátném - bizonyos Ida Parker - személyes könyvtárát böngészve ráakadtam néhány elfeledett klasszikusra, amelyekből kiderül: a szénhidrátmentes diétát nem Jennifer Aniston találta fel, a sótól már ötven éve is óvtak bennünket, és az agykontroll sem nevezhető éppenséggel a modern kor vívmányának.

 
Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, mi az, ami ne legyen a krémjében?

Toma 2013. június 10., hétfő 18:48

A legtöbben még mindig az illata, reklámja, csomagolása alapján választanak kozmetikai termékeket maguknak. Bár egyre többen már azt is elolvassák, mi található a doboz hátoldalán, ahol a gyártók kötelesek az összetevőket feltüntetni, átlagos, hozzá nem értő ember képtelen a rövidítések és a latin nevek közt kiigazodni. Éppen ezért Peterman Krisztinával, a Dermatica kozmetikusával megfejttettük a leggyakoribbakat, hogy önök ez alapján már biztosabban tudják, akarnak-e magukra kenni belőlük, vagy inkább kísérleteznek házilag.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 tipp, hogy könnyebben aludjon el

jeanpierre 2013. június 9., vasárnap 18:58

Rendszeresen forgolódik az ágyban? Nyomasztják a másnapi teendők? Az okostelefonján még átnézi a híreket, vagy fut egy utolsó kört a Facebookon? Állandóan fáradtnak érzi magát? Mivel állandóan hullámzik a hőmérséklet is, nem könnyű mostanában egy kiadósat aludni. Összeszedtünk öt tanácsot, amivel lehet, hogy könnyebbé válik az elalvás, és nem kell többet hánykolódnia. A Díványt ezúttal is Pataki Natália, a Pszichoszomatikus Ambulancia munkatársa segítette. Ha az alvásról szeretne többet megtudni, akkor kattintson ide, ahol összeszedtünk néhány fontos tényt róla.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tényleg egészséges, amit megeszünk?

zezse 2013. június 9., vasárnap 16:35

Az élelmiszergyártók szeretnek hangzatos feliratokat tenni a csomagolásra, és ezek legtöbbször igen vonzónak tűnnek. Ki ne adna szívesen teljes kiőrlésű gabonából készült kekszet a gyereknek, vagy mesterséges színezék mentes ásványvizet, a foszfátmentes felvágottról nem is beszélve? Teljesen véletlenszerűen kerestünk olyan termékeket egy budapesti élelmiszerboltban, melyek hangzatos feliratokkal operálnak, és utánanéztünk, mit tudnak a feliraton kívül. Az eredmény remélhetőleg senkit nem lep meg: semmi különöset.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hipszterváros a Közel-Keleten

Steiner Kristóf 2013. június 8., szombat 19:21

Izraelt általában politikai konfliktusok helyszíneként dobják fel az internetes keresők, ha pedig kulturális téma kapcsán merül fel, a figyelem általában a fővárosra, Jeruzsálemre összpontosul. Pedig az ország második legnagyobb, és mindenképpen legszabad(os)abb városa, Tel Aviv igazán megér egy misét (vagy Tóra olvasást), de leginkább egy hedonista hétvégét. Íme, egy evés-ivás, vásárlás- és lazításkalauz a Fehér Városhoz.

Tel Aviv egyfajta multikulturális sziget, ahol általában azok kötnek ki, akik sem kérnek semmiféle vallási fanatizmusból vagy vadnacionalizmusból. Zsidók, arabok, keresztények, de leginkább lázas útkeresők és hivatásos önmegvalósítók élnek egymás mellett békében, egymás világából inspirációt merítve. Ez az a hely, ahol több száz sátorral költöztek ki az aktivisták hetekre a város egyik legforgamasabb útjára, hogy tüntessenek az adórendszer ellen, és ahol hétről-hétre szerveződnek óriás felvonulások: hol a háború ellen, hol épp az állatok jogaiért. De legfőképpen: Tel Aviv az a hely, ahol bárki önmaga lehet, mindenféle kompromisszum nélkül: sem fürdőgatyeszben, sem csadorban sétálgatva nem lóghatunk ki a sorból.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Látogasson el a hazai vadasparkokba!

Toma 2013. június 8., szombat 14:01

A természetjárás és kirándulás jobb időben remek szabadidős program lehet. Azt már bemutattuk, milyen arborétumokba menjen, ha különleges növényeket szeretne megcsodálni, azonban most azt szedtük össze, hogy hol ismerkedhet meg különböző - hazai és egzotikus- állatfajokkal.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így nem folyik el a smink nyáron

Dívány 2013. június 8., szombat 12:33

Azt már tudjuk, hogy az izzadtság és a smink nem jó barátok, de nemcsak emiatt lehet problémás a nyári szezon. Nagyon sok mindenre kell ügyelnie annak, aki nem szeretné, ha úgy nézne ki, mintha ráborult volna a nesszeszere. Ezeket a szabályokat vesszük sorra a hajtás után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Házi módszerekkel a legyek ellen

Tuna Judit 2013. június 7., péntek 14:11

A jó idő egyik hátránya, hogy ellepik a lakást a legyek, zümmögve köröznek ide-oda a szobákban, nem lehet tőlük nyugodtan aludni, és rászállnak a kajára. Amellett, hogy piszkosul idegesítőek, nagyon nyomasztó belegondolni, hogy mielőtt célba vették a lakásunkat, talán éppen az utcán hagyott kutyaürüléken ücsörögtek, és az ott összegyűjtött baktériumokat köpik most rá az ételünkre, vagy a kutya/macska táljára.

Az alábbi praktikákkal ugyan tudtam csökkenteni a természet trolljainak számát a lakásban, de minek is áltatni bárkit, biztosra csak a szúnyoghálóval, a légycsapóval (ha gyors és ügyes a keze) vagy a légypapírral lehet menni. Én speciel undorítónak tartom az arcomba lengedező légytetemek látványát, de ha ön tudja ezt kezelni (vagy legalább meg tudja oldani, hogy ne legyen szem előtt), megmutatjuk, hogyan készítheti el házilag a sajátját. És ha már ennyire belejöttünk, adunk pár tippet arra is, milyen természetes szerekkel veheti fel a harcot a szemtelen legyekkel szemben.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így nyír ki minket a munka

Dívány 2013. június 7., péntek 08:00

Lehet, hogy a munka nemesít, de a fordítottja is igaz, és sorra születnek a kutatások arról, hogy mennyire ártalmas lehet az egészségre. A káros tényezők és szokások tárháza kimeríthetetlen, sokszor pedig saját rossz szokásaink bosszulják meg magukat. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hazudni rossz, de muszáj

Toma 2013. június 6., csütörtök 20:55

Gyerekkorában mindenkinek azt tanították, hogy hazudni rossz, ennek ellenére mégis mindenki szinte minden nap megteszi, sőt, van, hogy még észre sem veszi. Úgy tűnik, a tanítás ellenére a kisebb-nagyobb hazugság már a mindennapok velejárója, legyen szó magánéletről vagy munkahelyről. De ha tudjuk, hogy nem helyes, amit teszünk, miért vagyunk képtelenek ellenállni neki?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csak pozitívan, avagy haverkodás a HIV vírussal

Steiner Kristóf 2013. június 6., csütörtök 13:45

Bár a világ HIV-fertőzöttjeinek csaknem fele heteroszexuális nő, máig erősen tartja magát az a feltételezés, hogy a dolog csak a homoszexuális szubkultúrát érinti - ennek következtében csaknem negyvenmillió olyan HIV-pozitív ember él a földön, aki mit sem tud az állapotáról. A társadalmi stigmáktól és kirekesztettségtől való félelem (vagy egyszerűen csak tudatlanság) miatt a Föld hétmilliárd lakosa közül csupán mintegy százmillió jár rendszeres szűrésre évente. Így aztán sokaknak esélyük sincs arra, hogy közelebbről megismerjék, mi is az, amitől annyira rettegnek, az információtól való elszigetelődés pedig csak a téveszmék (és ezáltal a fertőzöttek) számát gyarapítja.

Folyamatosan megy például a "buzizás", miközben évről évre magasabb a fertőzött heteroszexuálisok aránya, hisz – mivel sokak fejében a HIV még mindig "a melegek betegsége" –, heteró egyéjszakások közt a védekezés fel sem merül, mint opció. Sokak számára ugyanakkor egyenesen elképzelhetetlen, hogy egészséges emberként megkockáztassák a szexet egy HIV pozitív partnerral, pedig a vírust általában épp olyanok terjesztik, akiknek lövésük sincs róla, hogy hordozzák.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hűtőszagtalanítás házi módszerekkel

Tuna Judit 2013. június 4., kedd 18:28

Sajnos, szinte elkerülhetetlen, hogy a nem önleolvasztós hűtőszekrények néha-néha bebüdösödjenek. Ez leginkább azért történhet meg, mert a bent kialakuló pára lecsapódik, vastag jéggé fagy a fagyasztó környezetében, ez pedig sajnos elraktározza a szagokat. Ettől aztán a hűtő is elkezd büdösödni, ami eleve nem túl gusztusos, ráadásul még az étel/ital is átveheti a szagot, ami benne van. Így végül egy csomó minden a kukában landol, ami bizony nem kis pénzkidobás. Előzze meg, hogy fölöslegesen vesszen kárba az étel: tüntesse el a kellemetlen szagokat vegyszermentesen.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Spirituális duma – karma vs megbocsátás

Gyulai Bence 2013. június 4., kedd 17:02

A Dívány frissen csatlakozott szerzője, Steiner Kristóf egy új témát nyitott meg a Spirituális duma című cikkel, de a téma persze csak itt a Díványon új, egyébként az egyik legősibb kérdés, amivel ember valaha foglalkozott. „Ha ellökünk magunktól valamit, az ugyanolyan erővel tér vissza hozzánk”, ez áll a kérdéses cikkben, valamint az, hogy ebből az egészből egy beszélgetést szeretnénk kihozni – bárkivel. Úgyhogy a fonalat akkor most mondjuk itt veszem fel, és mondjuk én, de ha hozzászólna ön is, kommenteljen bátran a Facebook oldalunkon, vagy írjon emailt nekem!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Laboreredmény-értelmező kisokos

Toma 2013. június 3., hétfő 13:21

A vérvizsgálatok utáni eredmény a legtöbbek számára csak egy rövidítésekből és számokból álló lista, melynek értelmezése meghaladja az átlagember ismereteit, így kénytelenek megvárni, míg egy hozzáértő orvos ki nem elemzi a eredményt. Hogy addig se kínozza a kíváncsiság, összeszedtük, mi mit jelent a laborleletben, illetve hogy az alacsonyabb és a magasabb értékek milyen betegségre utalhatnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hülyebiztos kertészkedési tippek kezdőknek

Toma 2013. június 2., vasárnap 09:12

Aki belevág a kertépítésbe és -gondozásba, egy szép, gondozott kert reményében teszi. De itt is vannak buktatók, főleg kezdő kertészek számára, melyek következményeként nem lesz az udvaron más, csak elhalt kórók, sár és káosz. Hogy mik a leggyakoribb hibák? A Realsimple.com összegyűjtötte őket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hajfesték teszt: a drága és az olcsó szinte ugyanazt tudja

zezse 2013. június 1., szombat 21:03

Fodrászhoz menni, hajat festeni jó dolog, de nem olcsó mulatság, ehhez képest a házi hajfestés a felébe, negyedébe, vagy még kevesebbe kerül. Az eredmény persze általában nem teljesen olyan – őleg ha új színnel kísérletezünk –, de ez nem szokta a delikvensek kedvét szegni. A német Test magazin 9 hajfestéket vizsgált meg (ebből mi 8-at emeltünk ki) és tesztelt le 180 résztvevővel. A sötétbarna hajszínt választották, mert Németországban a legtöbb nő ezt keresi. Előző tesztjeikben a naptejeket és a folyékony mosószereket mutatták be, most pedig jöjjenek a festékek.

Így teszteltek

A tesztben azt vizsgálták, hogy a termékek hogyan fednek, mennyire tartósak, és mit kezdenek az ősz hajszálakkal. Négy hét után (minden másnap mostak hajat a delikvensek) megnézték, mennyit kopott a szín, milyen állapotban van a haj. Ezt egyrészt fodrászok elemezték, másrészt mikroszkóp alatt, UV-fénnyel és egyéb módszerekkel vizsgálták a haj szerkezetét. A tesztelők leírták, mennyire volt bonyolult kikveverni a festéket, csöpögött-e, mennyire színezte meg a fejbőrt, mennyire a törölközőt. Külön megnézték, hogy mennyire érthető a használati utasítás.

A L'Oréal Excellence Creme hajfesték nem olcsó, viszont jó eredménnyel végzett a teszten. Nagyon jól fedi el az ősz hajszálakat, akár 4 hét után sem mozdul a festék, ráadásul könnyű felhordani. Szinte mindenre jó és nagyon jó eredményt kapott.

A Garnier Color Intense festék itthon sajnos nem kapható, viszont olcsó (2,45 euro, kb 730 Ft). Eredményeiben hasonlókat ért el, mint a több mint duplájába kerülő L'Oréal, így aki olyan országban él, ahhol hozzáférhető a termék, az bátran kísérletezzen vele.

A Rossmann saját márkás terméke, az Accent Intensiv-Color-Creme hajfesték szintén nem ért még át a határon. A termék nagyon jól reagál az ősz hajra, viszont rendesen megfogja a fejbőrt - a tesztelők szerint. Érdekes, hogy ez az egyetlen dolog, amiben eltér a tesztgyőztes L'Orealtól.

A L'Oréal Paris Sublime Mousse 2199 forint, tehát nem egy olcsó kategóriájú termék. Ehhez képest a tesztelők szerint kicsit sötétebb lett a hajuk a vártnál, ráadásul a fejbőrt is színezi, és a törölközőre sincs jó hatással. Viszont könnyű kiöblíteni a hajból.

Egy ötszázassal olcsóbb a Schwarzkopf Perfect Mousse névre keresztelt termék (Németországban ez viszont 7 euró, ami kb 2000 Ft, tehát a hülyének is megéri itthon venni), ami szintén sötétebb színt ad a vártnál, ráadásul ereszt a színe. Pozitívum viszont, hogy hab állaga miatt nem csöpög, és könnyen felhordható.

A Schwarzkopf márkája a Syoss Professional nemrég jelent meg az üzletekben. A szalonhatást ígérő festék mégsem kapott túl jó pontozást, egyrészt azért mert leginkább ennél nem egyezett meg a vágyott szín a valósággal, másrészt azért, mert erősen színezi a fejbőrt, ráadásul matt lesz tőle a haj.

A cég másik terméke, a Schwarzkopf Brillance már régóta ott van a polcokon. Kint ez a legdrágább hajfesték (7,50 euró, kb 2200 Ft) itthon ehhez képest mindössze 1290,- Ft. Ezzel sem lehet tökéletesen azt a színt elérni, mint amit a dobozon ígérnek, és az előkészítés során a fémtubussal is többeknek meggyűlt a baja. Ráadásul a fejbőrt is megszínezte, és a haj sem maradt fényes.

Minden szempontból utolsó a Poly Palette Mousse Color melyet egy helyes salátáspohárba rejtettek. A tesztelők szerint az igazán nagy baj vele, hogy legalább negyvenszer kellett felrázni, mire a festék és az előhívó rendesen elkeveredett egymással. Ha hozzávesszük, hogy ráadásul sötétebb is, mint az ígért hajszín, és megfogja a fejbőrt, akkor nem ez a legjobb választás. Az ősz hajat viszont szépen fedi, és mivel hab állagú, ezt is könnyű felvinni.

  gyártó/forgalmazó ár színezési eredmény tartósság végeredmény
L'Oréal Excellence Creme L'Oréal 2410.-
Garnier Color Intense L'Oréal 2,45 euro
Accent Intensiv-Color-Creme Rossmann 2,49 euro
L'Oréal Paris Sublime Mousse
L'Oréal 2099.-
Schwarzkopf Perfect Mousse Henkel 1529.-
Syoss Professional Henkel 1399.- kielégítő kielégítő kielégítő
Schwarzkopf Brillance
Henkel 1290.- kielégítő kielégítő
Poly Palette Mousse Color Henkel 1350.- kielégítő hiányos

A teszt értékelésénél a nagyon jó, jó, megfelelő, kielégítő és hiányos kategóriákba sorolják a termékeket.

A Test magazin a növényi hajfestékeket nem vizsgálta, és nem is az allergéneket, illetve esetlegesen  veszélyes anyagokat kereste a termékekben, akit viszont ez is érdekel, az nézze meg a Tudatos Vásárló honlapján az ő vizsgálati eredményeket.

Mikor mit?

A hajat lehet időszakosan vagy véglegesen színezni. Attól függően, hogy mit szeretnénk, választhatunk a termékek között.

Ha csak ideiglenesen váltanánk hajszínt, akkor az ideiglenes hajszínezőt érdemes választani. Ez 5-10 mosásig tart, világosítani nem lehet vele, és az ősz hajszálakat sem fedi be. Cserébe nem roncsolja annyira a hajat, és több árnyalatot ki lehet próbálni, mielőtt tartósan átszíneznénk a hajunkat. A színező a mosások alatt jön ki a hajból, ami azzal is jár, hogy a törölközőt is megfoghatja.

A tartós hajszínező egy fokkal tartósabb, ennyiben már hasonlít a festékhez, viszont maximum három árnyalatnyit lehet vele változtatni a hajon. Általában 24-28 mosásig tart, és a hajfesték és a színező kombinációja.

Legtartósabb a hajfesték, vagy más néven oxidációs hajfesték. Mivel a festékpigmentek itt be vannak zárva a haj belsejébe, ez már valóban tartós. Eltávolítása ezért csak hajfesték eltávolítóval lehetséges, de ez sem biztos, hogy minden esetben megfelelő eredményt ad.

Szemetelés helyett komposztáljon!

Toma 2013. június 1., szombat 19:04

Manapság egyre inkább előtérbe kerülnek a környezetbarát tevékenységek, és ennek az egyik legjobb módja a komposztálás. Maga a kifejezés sokszor hangzik el, ennek ellenére vannak, akik nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan mi is ez, illetve, hogy miért érdemes szelektálni a hulladékok között.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Minden, amit nem akart tudni a bőrrákról, de kell

Toma 2013. május 31., péntek 18:56

Ahogy beköszönt a jó idő,egyre többen mennek ki a szabadba kertészkedni, kirándulni, sportolni. Az egyre magasabb UV-sugárzás miatt viszont nagyon fontos kellő figyelmet szentelni a napvédelemnek, mivel egyre több bőrrákos beteget diagnosztizálnak. Ez tipikusan az a téma, aminél inkább előre kell óvatosnak lenni, úgyhogy összeszedtük, mikre kell leginkább ügyelni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek Magyarország legjobb szállodái

zezse 2013. május 30., csütörtök 19:37

Az utazok.hu 27 ezer embert kérdezett meg arról, melyik a kedvenc szálláshelye. Ebből készítettek egy kiadványt, Top100 hazai szállás címmel. A szavazók több kategóriában is jelölhettek, a személyes kedvenc mellett az interneten fellelhetőek, a családbarátok, a romantikusok, és a nyugdíjasok által kedveltek kategóriáiban lehetett szavazni, illetve külön kategóriaként kerültek be az OTP Szép kártyás helyek.

cc8241f9403c694a3e91f824d0236778
Fotó: Hotel Karos Spa
Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem rossz a 8 órás diéta, csak nem is jó

Toma 2013. május 30., csütörtök 12:07

Nemrégiben egy új diétás módszer látott napvilágot, a 8 órás diéta, mely már most óriási népszerűségnek örvend. Sokan dicsérik és nagy reményeket fűznek hozzá, a dietetikusok azonban ezúttal is szkeptikusak: ahogy a többi módszernek, úgy ennek is vannak hátulütői.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 17 díjnyertes fotó 2016-ból

Lakótelepen, slaggal mosdatott elefánt, gyönyörű portrék, sportolói örömkönnyek.

OTTHONTÉRKÉP Szupertuti eladó nyaralók

A legnépszerűbb a Balaton és Pest megye, de az egész országban lehet gyöngyszemekre bukkanni. Nyaralókörkép a hirdetések alapján.

ÉDES POFA Ne dobd ki a zöldjét!

Három tuti recept, és garantáltan más szemmel nézünk a tavaszi zöldségekre, mint eddig. Bónusz: még a gyerek is megeszi.
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés