ÉLETMÓD

Betűlámpák, luxusmatrac és újraértelmezett emeletes ágy a bútortrend jövője

Edicsek 2014. január 21., kedd 17:37

Vasárnapig tartott az IMM Nemzetközi Bútorkiállítás, amin minden évben a világ legjobb bútortervezői és gyártói mutatják be merre halad a trend ha a lakásunkról esik szó, Nézzük mik voltak az általunk legjobbnak ítélt újdonságok, mármint - a magyar kiállítók termékein túl, amikkel hamarosan külön cikkben foglalkozunk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így kezelje idegesítő kollégáit

Toma 2014. január 20., hétfő 11:44

Aki egylégterű, ún. open space irodában dolgozik, jó eséllyel keveredett már konfliktusba a kollégák eltérő életstílusa és szokásai miatt, míg azok számára, akik önálló irodát élveznek, ismeretlenek ezek a problémák. Ha ön az első csoportba tartozik, és gyakran mérgelődik a munkatársak hülye szokásain, inkább ne tegye: Pálfay Erzsébet HR tanácsadó, coach adott pár megoldási tippet a Díványnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Minden, amit nem tudott a könnyekről

mark_twain 2014. január 19., vasárnap 17:39

"A könnyek azért is fontosak, hogy nedvesen tartsák a szemgolyót, hogy fehérjéket és egyéb anyagokat juttassanak el hozzá, amik gondoskodnak az egészségéről, és hogy felvehesse a harcot a fertőzések ellen" - mondta a brit Michael Trimble, egy sírással kapcsolatos könyv tudós írója a Scientific Americannak. Ezt eddig is tudtuk, ahogy azt is, hogy rengeteg állat könnyezik időnként, viszont érzelmi okokból egyelőre úgy tűnik, csak az emberek tudnak könnyeket hullatni. 

De hányféle könny van? Miért sírunk a filmeken? Mihez hasonlít a könny? Miért sírnak többet a nők mint a férfiak? A Huffington Post összegyűjtötte az elmúlt évek sírással és könnyekkel kapcsolatos eredményeit, amiből most kiválogattunk néhány érdekesebb tanulmányt és feltételezést. És mi derült ki? Hogy alig tudunk valamit a sírásról - de amit mégis, az legalább érdekes.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Alkattól függ, hogyan tud fogyni

Dívány 2014. január 18., szombat 18:21

Nem tudjuk, hogy a nagy ünnepi dőzsölés és lustálkodás után mennyien döntöttek úgy, hogy formába hozzák magukat a nyárra, de a vállalkozó kedvűek jobb ha tudják, hogy a fogadalmakat tényleg jól kell megválogatni. Nagyon nem mindegy például, hogy melyik hírességre szeretne hasonlítani, hiszen előfordulhat, hogy egy teljesen lehetetlen küldetésre vállalkozik, és ez könnyen elveszi a kedvét, hogy a jövőben újra az egészséges életmóddal próbálkozzon. Matt Roberts, a Daily Mailnek nyilatkozó személyi edző szerint hiába szeretne valaki olyan testet, mint amilyen Kate Mossnak van, ha az alkata eleve nem egyezik meg a modellével. Ezért olyan példaképet érdemes választani, akinek hasonló arányai vannak, az alkatának megfelelő edzésforma pedig nagyobb garancia a sikerre. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan legyen a könyvespolc a lakás dísze?

mark_twain 2014. január 18., szombat 16:54

Az emberek többségének végtelenül egyszerű könyves polcai vagy szekrényei vannak otthon, már ha egyáltalán polcon tartja még a könyveket, és nem e-könyvolvasón. Aki mégis ragaszkodik a kézbe vehető, lapozgatós élményhez, azoknak Huffington Post összegyűjtött néhány polcfélét, amivel a lakás díszévé válthatnak ezek a tárgyak. Ahogy ott is megjegyzik, ezek némelyike már-már inkább szobor, mint egyszerű bútordarab, de szerencsére ez nem zárja ki, hogy olyanok is szerepelnek a listán, amiket több-kevesebb időbefektetéssel bárki meg is csinálhat magának. Ilyen például a létrából átalakított polc vagy a sima négyzetek variálása. Ha van egy kis szabadideje, és unja a falakat, akkor ezekből ihletet meríthet. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem kap rákot a PET palacktól

LS 2014. január 18., szombat 15:36

Majdnem 10.000 facebookos megosztásnál jár az a szöveg, mely a Szabadonébredők blogon jelent meg. A cikk azt boncolgatja, mennyire rákkeltőek és/vagy veszélyesek az egyes élelmiszeripari csomagolások, illetve hogy a különféle műanyag palackok alján lévő számkódok arról árulkodnak, hogy bizonyos palackok anyaga komoly veszélyt jelent az egészségre. Amikor utánanéztünk, mennyire lehetnek megalapozottak a cikk állításai, azonnal kiderült, hogy a január 14-én publikált anyag előzménye egy 2006-ban, a Tudatos Vásárlóknál megjelent cikk lehet, melynek gyakorlatilag átvétele ez az anyag – kisebb módosításokkal. 

pet
Távolról sincs vége, olvasson még »

Angol reggelivel könnyebb a fogyás

Toma 2014. január 18., szombat 09:08

Sokszorosan megerősített tény, hogy a reggeli kulcsfontosságú a napi étkezésben, de a Missouri Egyetem kutatói ennél többet állítanak új tanulmányukban. Azt mondják, az első étkezés nemcsak egészséges, de a fogyásban is hasznunkra lehet, mivel egy jól megválasztott menüvel megelőzhetjük a túlevést, és a nap közbeni nassolást is elkerülhetjük. Ezzel egyet is értünk, csakhogy - amint a Daily Mail beszámol róla - a kutatók szerint a fehérjékben gazdag angol reggeli a legjobb választás, így jobb, ha ezt esszük a gabonapehely és a gyümölcs helyett. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szabaduljon meg a rémálmoktól!

Toma 2014. január 17., péntek 20:01

Olykor mindenkivel megesik, hogy rémálmok miatt nem tud nyugodtan aludni. Bár ez teljesen normális jelenség, érthető módon mindenki szeretné elkerülni őket, főleg akkor, ha valamiért napi szinten szembesül velük. Szerencsére vannak praktikák, melyek segítségével elűzhetőek a nyomasztó álmok.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezeket ne egye, ha nem akar elhülyülni

Toma , Becca 2014. január 17., péntek 17:13

Vannak olyan ételek, amelyek fogyókúra alatt is bőségesen fogyaszthatóak, míg másokat azért ajánlanak a táplálkozási szakértők, mert stimulálják a kognitív (megismerő) funkciókat, és a memóriára is jótékony hatással vannak. Csakhogy léteznek olyan élelmiszerek is, amik károsan hatnak az agyi funkciókra, ezért legjobb lenne nem is enni őket - persze, hogy ezek a legkívánatosabbak. A fitnea.com összeszedte, mik azok, amikkel jobb, ha vigyáz, mert lassan, de biztosan végeznek az intelligenciájával. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Penészirtó-körkép: mind hatásos, csak nem mindegy, mennyiért

etelka 2014. január 15., szerda 10:42

A penésszel kizárólag akkor van baj, ha a lakásunkban vagy az (eredetileg nem penészesnek szánt) élelmiszereken jelenik meg, egyébként helye van az életünkben. Amint megjelenik a közelünkben, mégis tűzzel-vassal irtanánk. A német Test magazin megvizsgálta és le is tesztelte a penészirtókat, melyek mindegyike hatásosnak bizonyult. Ám nem mindegy, aranyáron veszünk-e sima hipót, vagy van egyszerűbb megoldás is.

 
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek lesznek a legmenőbb edzésformák 2014-ben

Dívány 2014. január 14., kedd 17:07

A novemberi FittArénán már kipróbáltunk pár újabbnak számító mozgásformát, de a repertoár ennél persze sokkal szélesebb. Bánkuti Gabriella személyi edző összegyűjtötte, hogy idén milyen trendekre számíthat még az, aki nem (csak) futással szeretné formába hozni magát. Részletek a hajtás után! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így csinosíthatja tovább otthonát fillérekből

Steiner Kristóf 2014. január 14., kedd 09:40

Tombol a DIY mánia szerte a világban, és persze az én otthonomban is. Igaz, nem is nagyon volt más választásom, miután már maga a költözés is lenullázta a bankszámlánkat – ám néhány könnyen, gyorsan, és olcsón kivitelezhető trükknek köszönhetően igazi álomotthonná varázsoltuk a lakásunkat. Múlt héten már elmeséltem, hogyan zajlott a konyhabútor “instant” felújítása, és hogy úsztuk meg az állólámpavásárlást, ezen a héten pedig újabb hat trükkel igyekszem segíteni a könnyed és pénztárcabarát otthonteremtést.

Kész vicc az ÁNTSZ kiemelt ellenőrzése

Divany.hu 2014. január 13., hétfő 12:33

Kiemelten vizsgálja az ÁNTSZ az étrend-kiegészítőket és potenciafokozókat - közölte az ÁNTSZ a honlapján. Az indok az, hogy az "Országos Tisztifőorvosi Hivatalhoz az elmúlt évben több olyan lakossági panasz is érkezett, melyekben egyes étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos problémákat jeleztek a vásárlók. Az egészségügyi hatóság már tavaly is kiemelt figyelemmel kísérte a területet és az idén is országos ellenőrzést indít. Vizsgálják az étrend-kiegészítő készítmények jelölését, egyes – szúrópróbaszerűen kiválasztott – potencia fokozókat pedig laboratóriumi vizsgálatnak is alávetnek. Ennek során többek között azt nézik meg, hogy tartalmaznak-e tiltott összetevőt."

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fogyjon ingyen, otthonról a telefonjával!

Edicsek 2014. január 12., vasárnap 09:32

Az év eleji fogadalmak között mindig dobogós helyen szoktak végezni az egészségmegőrzéssel és életmódváltással kapcsolatos, a rendszeres edzésre, netán a pluszkilók leadására irányuló fogadalmak. Néhányan már január végén feladják, többek legalább a jó idő beköszöntéig járnak edzőterembe, majd jönnek a kifogások: nekem erre nincs időm, mindig rossz időpontban vannak az órák, sokan vannak a teremben, ráadásul nem is szimpatikusak, és még drága is. Na, most járt le ezeknek a kifogásoknak az ideje: itt vannak az ingyenes, bárhol és bármikor elvégezhető edzőprogramok, amihez ki sem kell mozdulni az otthonából. A legtöbb program esetében ingyen is végezhet edzéseket, de ha már unja ezeket, vagy többet akar, akkor némi fizetés ellenében tölthet le további gyakorlatokat, és ezek is kevesebbe kerülnek átlagosan, mint egy órajegy bármelyik menő edzőterembe. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pánikol az edzőtermektől? Nincs egyedül!

Dívány 2014. január 10., péntek 22:03

Egyesek szerint 2014 egyik divatszava a gymtimidation (gym=edzőterem, intimidation= megfélemlítés, fenyegetés) lesz. Ez a kifejezés azt a jelenséget írja le, ha valaki azért nem hajlandó edzőterembe járni, mert retteg attól, hogy valami zavarba ejtő dolog történik vele. Mondjuk, mert lövése sincs róla, milyen eszközt hogyan kell használni, vagy mindenkinek csodás alakja lesz, csak neki nem; hogy mindenkinek menőbb cucca lesz, vagy hogy lenézik azok, akik már többéves előnyben vannak önhöz képest, esetleg csak borzasztóan bosszantja, ha valaki nem tartja be az edzőtermi illemtant.

Ez a probléma sokak számára ismerős lehet, akinek a fejében legalább már egyszer megfordult, hogy rendszeresen mozogni kellene. Mi sem vagyunk kivételek, és sok ismerősünktől is hallottuk már, hogy szívesen mennének edzeni, de tartanak attól, hogy csak tökéletes testű, hibátlan mozgáskoordinációval rendelkező nők között kell majd izzadniuk, és ez nem igazán tenne jót az önbecsülésüknek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Miért érnek gyorsabban a lányok?

mark_twain 2014. január 9., csütörtök 10:14

Az közhelyszerűen gyakran előkerül, legalábbis középiskolás korban biztosan, hogy a lányok gyorsabban érnek mint a fiúk. Ezt sikerült most (részben) bebizonyítania brit tudósoknak - írja a Time magazin. A Cerebral Cortex nevű tudományos folyóiratban jelentetett meg a Newcastle-i Egyetemen dolgozó nemzetközi kutatócsapat egy tanulmányt, amiben arról írnak, hogy a lányok agya korábban esik át az egy bizonyos, tipikus átalakuláson, mint a fiúké.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így pofozza ki az otthonát fillérekből

Steiner Kristóf 2014. január 8., szerda 18:31

Számomra a konyha a lakás egyik legfontosabb pontja, mivel rengeteget sütök-főzök, ráadásul közismert tény, hogy a házibulik során a legjobb arcok mindig a konyhában időznek. Ezért aztán kicsit kétségbe voltam esve, hogy az új lakásunk konyhájának annyi karaktere sincsen, mint egy valóságshow elsőként kieső hősének. Álmodoztam persze új konyhabútorról, meg új csempéről, de a költözés után arra se volt pénzünk, hogy rendeljünk egy pizzát, nem hogy arra, hogy gigantikus felújításba kezdjünk. Nem kis kihívás volt a lehető legkisebb kiadásból arculatot adni a helységnek, de miután néhány nevetségesen egyszerű trükköt bevetve sikerült igazi álomkonyhát varázsolni belőle, totálisan rákattantam a DIY-ra. 

Mostanra az otthonunk minden egyes szobájában alternatív megoldások tucatjai segítik a praktikus térhasználatot, ékesítik a falakat és bútorokat, és - nem utolsó sorban - megkímélnek minket a felesleges kiadásoktól. Azt már megmutattam, hogyan lehet menő vintage bútort készíteni fillérekből, a következő néhány hét során olcsó, szimpla, könnyen és gyorsan kivitelezhető trükköket mutatok, amelyeket olyanok is nyugodtan kipróbálhatnak, akik eddig messze elkerülték az úgynevezett "hobbiboltokat", sőt a technikaórától jobban rettegtek, mint a matektól. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Eddzen uszkárokkal, hörögve vagy betépve!

Toma 2014. január 8., szerda 17:34

Az interneten se szeri se száma az alakformáló videóknak, melyek hipp-hopp karcsú vonalat ígérnek. Bár a legtöbb tényleg hasznos, vannak olyanok, melyek annyira meghökkentőek, hogy nem lehet csak úgy átsiklani felettük. Íme, egy összeállítás, amelyekre garantáltan nem fog tudni edzeni, mert előbb-utóbb azon kapja magát, hogy csak dermedten bámul.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Most megtudhatja, eleget alszik-e

.syl. 2014. január 7., kedd 17:53

Egészségi állapottól, terheltségtől, kortól is függ, hogy kinek mennyi a napi alvásigénye, ahhoz pedig, hogy a sajátunkat tudjuk, ismernünk kell a testünk jelzéseit – írja a Sleep Academy. Ha szüksége van ébresztőre, vagy problémát okoz a felkelés, biztosan nem alszik eleget, de ugyanezt jelzi az is, ha hamar elfárad vezetés közben, illetve ha dekoncentrált, és gyakran elfelejt dolgokat (feltéve, hogy ez nem volt így korábban is). Íme még néhány jel, ami arra utal, hogy nem alszik eleget.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Létezik a gyógyszer, ami felére csökkenti a mellrák kialakulásának esélyét

mark_twain 2014. január 7., kedd 09:45

Az anasztrozol nevű hatóanyaggal foglalkozó első beszámolók még nagyjából tíz évvel ezelőtt jelentek meg. Akkor tartottak nagyjából a szer engedélyeztetésénél. A cikkekben arról lehetett olvasni, hogy megjelent egy gyógyszer, amivel a tamoxifen-kezelésnél is jobb eredményeket értek el a menopauza utáni nőknél az emlődaganat kezelésében és megelőzésében. Az akkori vizsgálatok eredményei 2 és fél év és huszonegy ország több mint 9000 páciensén alapultak. Az anasztrozol hatásának lényege egyébként, hogy gátolja egy női nemi hormon, az ösztrogén termelését a menopauza utáni nőkben.

Egy újabb példa arra, hogy a gyógyszeriparban mennyire nem mennek gyorsan a dolgok, avagy remeghetnek az összeesküvéselmélet-hívők, hogy egy gyógyszergyárnak milyen nehezen sikerül elfogadtatnia az egyik orvosságát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyalogoljon 2000 lépéssel többet, kisebb esélye lesz a szívrohamra

mark_twain 2014. január 6., hétfő 19:35

A séta csökkenti a szívroham kialakulásának esélyét, az orvosok pedig most azt is kiszámolták, hogy pontosan hány lépést kell tenni ahhoz, hogy egészségesnek tudhassa a szívét - írja a Time magazin. A gyaloglásnak köszönhetően még a cukorbetegségre hajlamosak is csökkenthetik nyolc százalékkal a szívbetegségek kialakulásának esélyét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 bizarr szépségtrükk, ami tényleg beválik

Toma 2014. január 6., hétfő 09:57

Sokan gondolják úgy, hogy felesleges megvenni a drága kozmetikai termékeket ahhoz, hogy jól nézzenek ki. Bár több mendemonda is kering különböző bizarr praktikákról, azonban legtöbbjükről előbb-utóbb kiderül, hogy semmit sem érnek. Szerencsére vannak kivételek, és ezeket a refinrey29.com össze is gyűjtötte.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ideges? Ne is próbáljon lehiggadni!

mark_twain 2014. január 5., vasárnap 20:17

Ha valaki ideges, akkor általában azt szokták mondani neki, hogy próbáljon megnyugodni. Alison Wood Brooks, a Harvard Egyetem egyik professzorának kutatása szerint viszont ez rossz megközelítése a helyzetnek. Egyrészt azért, mert szinte mindenki megtapasztalhatta már, hogy reménytelen bizonyos helyzetekben megnyugodni, másrészt azért, mert Brooks azt írja, hogy létezik ennél sokkal jobb út is. Azt ajánlja, hogy ha valaki ideges, akkor próbálja meg ezt izgatottsággá szelídíteni – számolt be a Mashable.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Minek a kalóriatartalmát akartuk tudni 2013-ban?

mark_twain 2014. január 5., vasárnap 10:49

A Google minden év végefelé rengeteg adattal látja el a világot arról, hogy mikre kerestek az internethasználók az adott évben a legtöbbet. Ahogy korábban már megírtuk, divat témában például legtöbben a Versace divatmárka iránt érdeklődtek - köszönhetően Drake-nek is, legalább is a divatmárkák közül.

Mint kiderült, a magyarok a diéták közül legjobban a 90 napos diétára voltak kíváncsiak, míg a paleolit - meglepetésre - csak a második lett, a legnépszerűbb receptnek pedig a palacsinta receptje bizonyult, leverve többek között a gofrit és a muffint.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekre fognak gerjedni idén az egészségmániások

etelka 2014. január 4., szombat 08:44

Míg tavaly a quinoa, a paleo diéta, és a tabata voltak a menő trendek, addig 2014-ben egészen más dolgoktól leszünk elájulva - vélik a Huffington Post szerzői. Érdemes összehasonlítani a 2012-es listával, hogy meglássák, nem sikerült minden terméknek az áttörés.

Hódít a múlt

Az amerikaiak eléggé ráizgultak a quinoára, na meg a hasonló jó hatásokkal rendelkező amarantra, ami szintén gluténmentes,és más gabonáktól eltérően lizint tartalmaz, mely hiányzik a legtöbb  gabonaféléből. És akkor még nem beszéltünk a Freekeh vagy Frikeh esetleg farik névre hallgató gabonáról, melyet főleg Észak-Afrikában kedvelnek.

Ez gyakorlatilag zöld búza, melyet megpirítanak, így adva neki izgalmas ízt. Állítólag rosttartalma a duplája a hagyományos búzának, stabilizálja a vércukorszintet és csökkenti a koleszterinszintet.

Szuperélelmiszerek

Egyre gyakrabban találkozunk a szuperélelmiszer jelöléssel a csomagolásokon, ezeket általában olyan termékek kapják, melyek különösen egészségesek, tele vannak vitaminokkal, és természetesen fogyasztanak is. Persze nem feltétlenül ez az egyetlen járható út, gyakran az olcsóbb termékek közt is megtalálható ugyanaz a beltartalom, csak ez nem olyan menő.

Kendermag: Nem, ne reménykedjenek, semmi köze a marihuánához, legalábbis THC-t nem tartalmaz, anélkül pedig nehéz elszállni. A Chiához és lenmaghoz képest 50 százalékkal több fehérjét tartalmaz. Általában salátára szórják, smoothie-kba keverik, vagy önmagában fogyasztják. Külön előnye, hogy Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, mely 1:3 arányban van jelen az omega-6 zsírsavakkal együtt, ezért különösen egészséges. Ha ön nem szívesen eszik halat, akkor egyen kendermagot - vagy len- és chia magot, melyek nem annyira sztároltak, de hasonló hatással bírnak.

Jó ha már most elkezdik mondogatni, hogy Ezüstös bölénybogyó (Shepherdia argentea Nutt), mert ez lesz a jövő év csodanövénye. Mit tud? Tartalmaz egy csomó likopént - mint a paradicsom - mely antioxidáns, és a rák ellen is bevethető. Sok indián rezervátumban megtalálható növényről van szó, és mostoha körülmények közt is megél.

Savassága miatt már a bortermelők is érdeklődnek felőle. Mivel viszonylag nehezen beszerezhető, ezért jól pótolható bogyós gyümölcsökkel, paradicsommal és répával.

Mióta kiderült, hogy a Matcha zöld tea tartalmazza a katekint (ez egy polifenol, melynek daganatellenes hatása van), ráadásul sokkal jobban felszívódik belőle, mint a hagyományos zöld teából, azóta megnőtt iránta a kereslet. Ennek az az oka, hogy a matcha por úgy készül, hogy a tealeveket a szüret után gőzölik, melynek hatására a polifenol-oxidáz enzim lebomlik, és az erjedés leáll. A szár és egyéb részek eltávolítása után lisztszerű porrá őrölik a teát ( ha  bővebben érdekli az előállítási folyamat, nézze meg itt) Minden jó tulajdonsága ellenére azért jó, ha tudja, egyetlen italtól vagy ételtől sem fog lefogyni, vagy egy csapásra egészségessé válni.

Funkcionális tréning

A fent nevezett tréning, bár már évek óta ismert, de a siker útjára csak néhány éve lépett, ami mind a fiatalabb, mind az idősebbek számára is kitűnő edzésforma. Ezért van az, hogy ha súlyokat emelgetünk vagy futunk, azt képesek leszünk kitartóan csinálni, de még mindig megvisel, ha a repülőgép felső tartójába kell begyömöszölni a bőröndöt. A funkcionális tréning során az izmokat dolgoztatjuk, de eközben zsírt is lehet égetni, és a központi tartóizmok is megerősödnek.   

Étkezzen helyben

Az elmúlt években sokan írtak már arról, miért nem jó, hogy több ezer kilométerről érkező élelmiszereket fogyasztunk. Ennek a sok beszédnek meg is van az eredménye, legalábbis a Huffington Post szerint. Az egy dolog, hogy csökkenti a ökológiai lábnyomát, támogatja a helyi termelőket, ráadásul sokkal jobb a piacon vásárolni, mint a szuper- és hipermarketekben. Itt van a nálunk is hódító 50 km-es diéta, melynek lényegét maguk is kitalálhatják. 

1 ... 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 ... 136

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés