ÉLETMÓD

Ezek a legjobb dunántúli fürdőhelyek

travelo 2014. június 25., szerda 10:33

Ügyes logisztikával a család minden tagja egy helyen nyaralhat úgy is, hogy nem egymás társaságában, hanem külön-külön töltik az idejüket, és csak akkor találkoznak a generációk, ha nagyon akarnak. Erre tökéletesen alkalmas helyszín egy-egy fürdőhotel és vízi park – megnéztük, hogy idén milyen élményelemekkel és belépőrákkal várnak a dunántúli fürdőhelyek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kick-box aerobik: ütve, rúgva a feszesebb testért

Hámori Barbara 2014. június 24., kedd 14:35

Ezúttal a Gilda Max egyik trénere, Gárdus Bence kick-box aerobik órájára látogattam el. A tetőtéri, fényes terem kívülről nézve nem is látszott ekkorának, első körbenézésre úgy tippeltem, hogy legalább 50-60 ember volt benn és várta az óra kezdetét. Az edzés elmaradhatatlan bemelegítésekkel kezdődött. A rúgások és ütések technikáival eleinte csak külön-külön ismerkedtünk, a zenével szinkronban. A követhető, kezdeti koreográfiáktól egyből déjà vu érzésem támadt, néhol átfedéseket észleltem a capoeira aerobik órával.

Fotó: Lindmayer Zsolt
Fotó: Lindmayer Zsolt
Távolról sincs vége, olvasson még »

Öt ok, ami miatt kívánós lesz

Sáfár Zsófia 2014. június 24., kedd 11:46

Az egyik percben még százszázalékosan a munkájára koncentrál, a következő pillanatban pedig már egy betűt sem tud leírni anélkül, hogy ne gondolna valami nassra. Ismerős? A sóvárgást nehéz megmagyarázni, de a legújabb kutatások szerint a genetika, az érzelmek és egyes környezeti hatások egyaránt szerepet játszhatnak abban, hogy milyen ételeket kívánunk meg. „Kétségtelen, hogy több tényező is befolyással van arra, milyen ételeket szeretünk vagy utálunk, illetve milyen élelmiszert vásárolunk és fogyasztunk. A sóvárgás hátterében álló legtöbb ok még ismeretlen a tudomány számára, de egyre többet tudunk arról, hogy mi megy végbe a szervezetünkben, az agyunkban, amikor meghozzuk ezeket a döntéseket” – állítja dr. Herbert Stone, az Institute of Food Technologists szóvivője. A Shape magazin össze is szedett öt tényezőt, amitől kívánósak leszünk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Létezik hatékony 10 perces edzés?

Becca 2014. június 23., hétfő 10:17

Sokszor előfordul, hogy bal lábbal kelünk fel, és nemhogy edzeni nincs kedvünk, de még az ágyból kikelni se. Persze, fel kell kelni, ott a gyerek és/vagy a munka, a napi teendők, amiket kötelező elvégezni, akár van hozzá kedv, akár nincs. Ilyenkor aztán az edzés az, amit jólesően el lehet hanyagolni, azzal a mentséggel, hogy „majd holnap többet futok/kondizom” vagy „ma nem eszem semmilyen édességet”. Igen, nehéz beszorítani azt a napi legalább egy órát – valószínűleg emiatt is születtek meg a minimális edzéstervek, az „épphogy csak kezdi a szervezet felvenni a ritmust és máris vége az egésznek”-típusú gyakorlatsorok.

Ezeknek az a lényegük, hogy nem egyben kell lenyomni az edzést, hanem szakaszokra bontva, legalább 4 × 10 percet naponta. Bár a közelmúltig mindenhol azt sulykolták, hogy egy edzés minimum 45 perc (az edzéselmélet szerint 30perc edzés után indul be a zsírégetés), most mindenhol azt olvashatjuk, hogy az ilyen miniedzések azért hatásosak, mert az edzések alatt az anyagcsere felpörög, több zsírt és kalóriát éget, mivel megnő a pulzusszám és az izmai dolgoznak. Ráadásul az anyagcsere még órákkal az edzés után is intenzívebb, ez az utóégetés. De tényleg működhet ez?

shutterstock 47639530
Távolról sincs vége, olvasson még »

Kikészül a szervezete, ha nem jól használja a légkondiját

Edicsek 2014. június 22., vasárnap 15:56

Túl vagyunk az első kánikulán, de a java még csak most jön. Fontos tudni azonban, hogy bár a légkondira a történelem egyik legnagyobb találmányaként tekintünk, ami nélkül manapság lehet élni ugyan, de rosszul, egy csomó veszélyt is magában rejt, ami közül csak elenyésző az, hogy orbitális villanyszámlát csinál. A Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika Szaklap összeszedte, mik a légkondizás legnagyobb veszélyei, és mire kell figyelnie a nyár során, mert az csak a jéghegy csúcsa, hogy rendszeresen ki kell pucolnia a készüléket. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kipróbáltuk, van-e hatásos házi praktika szúnyogcsípés ellen

Toma 2014. június 21., szombat 14:19

Bár mindenki nagyon örül a jó időnek, a nyárnak sajnos van néhány negatív vonzata is. Ilyen többek között a szúnyogok inváziója, ilyenkor  szinte nincs is olyan ember, aki ne lenne tele viszkető csípésekkel. De ha nincs kéznél antihisztamin tartalmú szer, mivel próbálkozzunk, ha meg akarunk szabadulni a borzalmasan idegesítő, folyamatos viszketéstől? Szerzőnk előtúrt egy rakás házi praktikát, majd saját bőrét nem kímélve végig is tesztelte őket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, mi a bakteriális vaginózis és hogyan kerülheti el?

Becca 2014. június 19., csütörtök 18:09

Bár a neve nagyon tudományosan hangzik, de a bakteriális vaginózis valójában nem más, mint a hüvely egyik igen gyakori betegsége: az az állapot, amikor felborul a hüvelyflóra egyensúlya. Normális esetben a hüvelyben több a kívánatos baktérium, mint káros, de amikor az immunrendszer legyengül, ez az arány könnyen megváltozik. Sajnos ezen a legtöbb nő legalább egyszer átesik élete során, és nem, nem kizárólag nemi úton kaphatja el. Beszerezheti szoláriumban, vécén, uszodában/strandon; a túl sűrű irrigálás is kiválthatja, de sajnos kialakulhat a stresszes életmód következtében is. És akkor még nem is említettük, hogy jelentkezhet némely hormonális fogamzásgátló mellékhatásaként is, sőt a dohányzás, a droghasználat, vagy a túlzott alkoholfogyasztás is lehet felelős ezért az állapotért. Szóval ha észrevenné magán a tüneteket, még nem lehet biztos benne, hogyan is tett szert erre a fertőzésre, úgyhogy azt tanácsoljuk, inább menjen el a nőgyógyászhoz, és vizsgáltassa ki magát, mielőtt hisztihadjáratot indítana partnere ellen "tudom, hogy megcsaltál!" felkiáltással. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bringázás terhesen: szabad vagy tilos?

velo.hu 2014. június 19., csütörtök 09:16

A terhesség elején sok nő nem érzi jól magát, így nagy valószínűséggel nem a sportoláson jár az esze. Van, akinél a kilók ilyenkor gyorsan felugranak, a fáradtságérzet pedig állandósul, és nem kell csodálkozni, ha  a pulzusmérő a szokásosnál többet mutat, hiszen a testnek extra terhet kell cipelnie. Persze, ettől még nem kell feladni a tekerést, de vannak szabályok, amiket be kell tartani. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egynapos tippek családoknak medvéktől monster rollerig

travelo 2014. június 18., szerda 09:46

A Gyereksziget vagy a legközelebbi strand úgyis minden családnak eszébe jut, mutatunk hát három olyan nyári programot, ami kevésbé magától értetődő, mégis szuper, és maximum másfél órát kell hozzá autózni a fővárosból.

Legközelebb: Veresegyház

Medvét etethet mézzel fakanálról, farkasokkal borzolhatja az idegeit, gólyák és orrmányosmedvék megfigyelésével múlathatja az időt, lovagolni tanulhat, strandolhat, heti kétszer őstermelői gyümölcstől limlomon át az élő kiskacsákig bezárólag mindent kínáló piacon válogathat az egész család. Hogy hol? Veresegyházon, Budapesttől csupán 30 kilométerre.

A Medvefarmon régebben csak pár medve és körbe-körbe járőröző farkas jelentette az összes látnivalót, ma már mézzel etethetünk medvét – venni is lehet, de ha viszünk, adnak hozzá ingyen fakanalat –, jót szórakozhatunk az ormányos medvéken, ahogyan kifeszített köteleiken jönnek-mennek, de egy kilátóba is felmehetünk, kisvonatozni és játszóterezni is lehet már. Egyébként, a kiírás szerint az etetést a medvék ugyanannyira élvezik, mint a látogatók. Sőt, ha kevesebb a vendég, állítólag a macik is szomorúak. Tehát, már a medvék általános közérzetének javítása érdekében is érdemes meglátogatni a farmot.

Ha elég a medvékből és társaikból, a közeli lovasfarmon a kezdők futószáron, a profik akár terepen is ügethetnek egyet. A nyári nagy melegben jól esik belecsobbanni a fürdőtóba, vagy enni egy jó fagyit – a városközpontban a Torony fagyizó előtt kígyózó sorok nem véletlenül alakulnak ki. Innen nem messze, a megújult főtéren és környékén rendezik heti kétszer – szerdán és szombaton – a piacot, ahol a gyerekeket az élő állatok vására, a felnőtteket a megannyi termelői finomság és az itt kapható rengeteg kacat fogja leginkább lekötni. Ebédelni a Trattoria al Forno nevű kirendeltségben érdemes, a friss olasz pizzákkal és tésztaételekkel a legfinnyásabb gyereknél se lehet mellélőni.

Legvizesebb: Csopak

Bár a Balaton elsőre meredeknek tűnik egynapos célpontként, ha egy átlagos hétköznapot választunk egy hosszú hétvége helyett amikor boldog boldogtalan megindul a magyar tenger felé, kényelmes tempóban haladva másfél óra alatt lenn lehetünk például Csopakon, ahol júniusban megnyitott Magyarország első vízi élményparkja. Egy 800 négyzetméteres vízre épített pályán lehet vagánykodni: ki lehet próbálni a csúszdát, mászófalat, egyensúlygerendát, a kötélhintát vagy a katapultot - mindezt a vízen, így ha valakinek nem sikerül teljesítenie az akadályt, az bizony a Balatonba esik. Más kérdés, hogy a forró nyári napokon ez egyáltalán nem biztos, hogy problémát jelent.

De hűvösebb idő esetén sincs ok az aggodalomra, a szervezők neoprén ruhákat biztosítanak a résztvevők számára, hogy ne fázzanak meg. A részvételi díj egységes és időtartamra vonatkozik, így nem érdemes egy percig sem leállni. Bővebb információkat itt, illetve az Itthonabalatonon.blog.hu-n talál.

Legextrémebb: Mátrafüred

A Mátra sem feltétlen ugrana be gyerekekkel egy nap alatt abszolválható célpontként, pedig Mátrafüred kocsival csupán kicsit több mint egy órányira található a fővárostól. És miért pont Mátrafüred? Itt található az High-Tech Sportok Bázisa, ahol még a kirándulás gondolatától is elszörnyedő gyerekek is boldogan vetik bele magukat a természetjárásba. Kipróbálhatjuk a terepsegwayt, a kétéltűt, az e-bikeot, a shreddert vagy éppen a monster roller névre hallgató óriási kerekű hegyi rollert. A terepegwayt 8 éves kortól ajánlják a gyerekeknek, a kisebbek utánfutóba ülve gurulhatnak a szülők után, a gigantikus roller 13-14 éves kortól javasolt.

Félni pedig nem érdemes, a segwayezéstől kezdetben kifejezetten tartó kolléganőnk így vallott mátrai élményeiről: "a bázison dolgozó személyzet türelmes, és tisztában van vele, hogy a többség eleinte rá se mer állni az instabilnak tűnő terepsegway-ekre, így noszogatni kell őket, mint a kisgyerekeket. Mi is ugyanilyenek voltunk, és amennyire rettegtünk a kis robottól a legelején, annyira nem akartunk leszállni róla a másfél órás túra végén."

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Nézze a világot egy olimpiai bajnok szemével!

Dívány 2014. június 17., kedd 20:14

Egyelőre nem tudni, hogy mennyire is változtatják meg életünket az intelligens szemüvegek, de van pár ígéretes kezdeményezés, például több kórházban vizsgálják már a szemüveg alkalmazási lehetőségeit, és persze a szexipar is azonnal lecsapott rá. A Google Glass az Egyesült Államokban már megvásárolható (csekély 1500 dollárért, azaz kb. 340 ezer forintért), de a Samsung sem akar kimaradni a jóból, pár hónapon belül előállnak a saját okosszemüveg-verziójukkal. Egyelőre azonban minden a Google termékéről szól, így néhány magyar atléta nemrég ki is próbálhatta, milyen egy intelligens szemüvegben versenyezni. . Részletek és videó a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

CrossTraining: amikor minden izmot be kell vetni

Hámori Barbara 2014. június 17., kedd 15:24

1383874 578006792255898 1732443316 n

CrossFit, CrossTraining – biztos mindenki hallott már róluk, csak nem volt elképzelése mit is takar pontosan ez a két fogalom, azon túl, hogy biztosan valami nagyon nehéz edzés lehet. Nos, ezúttal is egy olyan óratípust próbáltam ki, amelynek egymásra épülnek az elemei, akárcsak a primal move vagy metabolic esetében. Nem egy új edzésmódszer, hiszen különböző sportágakban már régóta találkozhattunk vele (torna, súlyemelés, atlétika). Ez a tréning a hagyományos edzések, az egyes sportágakból merített mozgásminták közös nevezője. Nincs rutin, nincs ismétlődő edzés, a szervezetnek állandóan alkalmazkodnia kell az új kihívásokhoz és gyakorlatokhoz. Ennek a tudtában indultunk el az edzésre Horváth Éva műsorvezetővel együtt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért éri meg tajcsira vagy jógaórára járni

Sáfár Zsófia 2014. június 16., hétfő 19:59

A minap volt szerencsém beszélgetni egy elismert tajcsi oktatóval, Anthony Courttal, aki többek között arról mesélt, hogy a távol-keleti módszerek (mint például a tajcsi, a csikung, jóga és az indiai jóga) miben különböznek a modern erőnléti edzésektől. “A testmozgásnak élvezetnek kellene lennie, nem pedig kényszernek vagy stresszforrásnak. Sokan divathóbortból fognak bele valami új sportba és nem is értik igazán, mit miért csinálnak, hogy mely mozdulat milyen izomcsoportot mozgat meg, testük és szellemük egyáltalán nincs összhangban. Míg a nyugati világ gyakorlatai általánosságban véve lineárisak, azaz az erő és a mozgás iránya a fel és le, illetve a ki és be, addig a távol-keleti gyakorlatok körkörösek, spirálisak és az ízületek tömörítése helyett azok megnyitásán van a hangsúly” – magyarázza Anthony Court.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekre figyeljen kiemelten a kutyájánál nyáron

.syl. 2014. június 15., vasárnap 16:54

A nyár, a hőség nemcsak az emberi szervezetet, hanem a kutyákét, az állatokét is megviseli, friss ívóvíz, árnyékmentes hely nélkül az ebek könnyen hőgutát is kaphatnak a nagy melegben. De leselkednek rájuk más veszélyek is ilyenkor – hogy mik ezek, abban dr. Pálinkási Csaba, a Bogáncs állatorvosi rendelő orvosa volt a segítségünkre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Péntek Enikő: egy matrac és két súlyzó is elég a szép alakhoz

pk 2014. június 14., szombat 16:02

Miután a Nivea Fitness Tour budapesti állomásán kipróbáltuk Péntek Enikő ZÓNA óráját, leültünk beszélgetni arról, hogyan is lehet valaki megfelelő testmozgással és étkezéssel sportos, de nőies és arról, hogy mit lehet kezdeni az életmódváltás aranyszabályaival.

5 hiba, amit elkövethet gyógyszerszedés közben

Toma 2014. június 14., szombat 09:25

A természetes módszerek alkalmazása egyre népszerűbb, így a legtöbb ember otthonában vitaminok és gyógynövények is találhatóak. Ez persze szép és jó, de érdemes tudni, hogy vényköteles gyógyszerekkel kombinálva ezeket lehet, hogy többet árt magának, mint használ. Tudja meg, mi mindenre kell odafigyelnie!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezektől szenved minden alacsony nő

Becca 2014. június 12., csütörtök 17:30

Azt már tudjuk, hogy mik a hátrányai a nagy melleknek, illetve a kicsiknek, és hogy milyen az élet, ha egy nőnek nagyon kicsi vagy éppen nagyon nagy a lába. Van azonban egy olyan testi adottságú rétege a nőknek, akikről még nem beszéltünk: az alacsony nők. Mi az, amitől sokkot kapnak, hogyan és miből származik hátrányuk a testmagasságuk miatt, és hogy hogyan vásárolnak magunknak ruhát. Az alapötletet a Huffington Post dobta fel, ebből kiindulva jól körbe is kérdeztük alacsony növésű ismerőseinket ezekről dolgokról. Egy dologban mindannyian egyetértettek: alapvetően nem bánják hogy alacsonyak, mert ha egy kis magasságra vágynak, ott a magassarkú és kész – míg velük ellentétben a nagyon magas nők nem faraghatnak le a combhosszukból, hogy alacsonyabbnak tűnjenek. Következő cikkünk majd róluk szól! Ha önnek is adódott már problémája a magassága miatt, írja meg nekünk tapasztalatait levélben!

shutterstock 136470317
Távolról sincs vége, olvasson még »

Az életmódváltás első 5 lépése

Dívány 2014. június 12., csütörtök 08:43

Életmódot váltana, de nem tudja, mivel és hogyan kezdje el? Závecz Krisztina, az F&M fitness and more edzője 5 pontban összefoglalja, melyek az első lépések. Az edző szerint az első és legfontosabb döntés felismerni, belátni, hogy a csodás fogyást ígérő tabletták és a mozgást helyettesítő, kényelmes „rezgő gépek” helyett valóban tenni kell azért, ha valaki fittebb és egészségesebb szeretne lenni. Tippek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

9 bőrfelület, amit eszébe se jutna bekenni napozáskor, pedig kellene

.syl. 2014. június 11., szerda 19:30

Megjött a kánikula, tűz a nap, és ha nem veszi kellőképp komolyan a védekezést, egy kellemes strandolós nap után olyan helyeken fájhat a bőre, amikről eddig tudomást sem vett. Hogy ne járjon így, a Huffington Post összeszedte azokat a felületeket, amiket rendszeresen elfelejtünk bekenni naptejjel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A legjobb tókerülő bringatúrák

travelo 2014. június 11., szerda 11:50

A tavainkon végezhető sportformáknak ma már csak a képzelet szab határt, de a környékük látnivalóját mégiscsak két keréken lehet a legjobban felfedezni. Ha kíváncsi arra, mit érdemes egy víztározó partja mentén megnézni, hol lehet a legjobb gulyás szelfit készíteni, és honnan a legszebb a Fertő-tavi panoráma, akkor olvasson tovább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Eddzen hatékonyan szabadtéri kondiparkban!

Hámori Barbara 2014. június 10., kedd 17:44

Egyre népszerűbbek a szabadtéri kondiparkok, ezt jelzi, hogy évről évre növekszik a számuk Budapesten és vidéken egyaránt. Legnagyobb előnyük, hogy a szabadban vannak és ingyenesen használhatóak, akár éjszaka is, ha pedig jól csináljuk, egészen hatékonyan is edzhetünk velük. Hámori Barbara, a Move it, Blondie! blog szerzője ezúttal szabadtéri kondigépeket próbált ki, a gyakorlatokban Szívós Zoltán személyi edző segített neki.

Videó: Láposi Dávid

Távolról sincs vége, olvasson még »

TRX edzés kezdőknek: hozza magát formába!

tatota 2014. június 10., kedd 11:50

Konditerem, a konditerem nélkül – ezt ígéri a TRX edzés, amely egy hordozható és bárhol rögzíthető hevederrel helyettesíti a súlyzók és gépek sokaságát. De elég a saját testünk és a TRX a fittségi állapotunk növelésre? Kipróbáltuk!

Eleinte komolyan kételkedtem benne, hogy egy felfüggesztett hevederen való egyensúlyozás felér egy igazi edzéssel, ezért kissé szkeptikusan, ám ennek ellenére óriási kíváncsisággal ugrottam neki az első TRX órának. Ahogy a legenda tartja, az amerikai hadsereg fejlesztette ki az eszközt, hogy a katonák bárhol, bármikor edzhessenek és fittek maradjanak, a sikere pedig behálózta az egész világot. Mivel még képzeletben sem szeretném összemérni az erőmet egy hivatásos tisztével, ezért az feltételezhető volt, hogy ez a heveder bizony tud valamit. 

Na jó, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy heti kétszer-háromszor megfordulok konditeremben, tehát nem vagyok teljesen kezdő, és azért némi fogalmam volt róla, hogy mi is az a TRX. De még így is komoly fejtörést okozott, hogy a videókon egyszerűnek tűnő gyakorlatok elvégzése után vajon mitől is lennék fáradt. Aztán amikor Gaál Attilával, az F&M fitness and more személyi edzőjével elkezdtük az edzéseket, hamar befogtam a számat. 

Hat alkalommal látogatom meg Gaál Attilát, akivel minden egyes órán más izomcsoportot/izomcsoportokat céloztunk meg. És akkor nincs más hátra, mint előre: vagyis lássuk azt a TRX- edzést.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Élje túl a kánikulát gyógy- és fűszernövényekkel!

Dívány 2014. június 9., hétfő 09:05

A nyári hónapokban nemcsak megfelelő folyadékfogyasztással és egyéb módszerekkel, hanem bizonyos gyógy- és fűszernövényekkel, gyümölcsökkel és zöldségekkel is javítható a közérzet. Benke Rita, a Harmónia Gyógyászati Centrum természetgyógyász és életmód szakértője összegyűjtötte, mit, hogyan lehet hasznosítani a konyhában, ha itt a hőség. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ettől pattogzik ki a bőre nyáron

Sáfár Zsófia 2014. június 8., vasárnap 15:20

Ha újra itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár, levetkőzik, fürdőzik, napozik, kerti partizik, kirándul – vagyis örül annak, hogy a szabadban lehet, de közben sokszor nem törődik a rá leselkedő veszélyekkel, és nem védekezik megfelelően a nap és a víz bőrroncsoló hatása ellen. Cikkünkből megtudhatja, hogyan őrizheti meg bőre egészségét a tikkasztó hőségben.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az igazi angol cider hazájában jártunk

Dívány 2014. június 7., szombat 11:38

Az alkoholos italok között itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a cider, amit persze nemcsak a melegebb hónapokban lehet fogyasztani, például mi is írtunk már arról, hogyan lehet vele helyettesíteni a forralt bort. A gyümölcsös ízesítésű változatoknak viszont tényleg most van szezonja. El is látogattunk a herefordshire-i Ledburybe, ahol többek között a Borsodi Sörgyár által forgalmazott cseresznyés ízesítésű Carling cider is készül. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így szabadulhat meg az ombre hajtól

Edicsek 2014. június 6., péntek 20:21

Évekig volt a nyár nagy slágere az ombre, azaz a színátmenetes hajfestés, amikor a tövétől a vége felé haladva egészen sötétből világosodik ki a haj. Arról már írtunk, hogy mi lett volna a következő trend, de ennek csak nem sikerül annyira elterjedni mint az ombre változatnak. Idén nyáron viszont érdemes lenne újítani, mert már csak rövidnadrágban menő az ombre. Ha viszont már kitalálta, milyen lesz az új frizura, hogyan tud megszabadulni az ombre festésétől úgy, hogy ne nézzen ki az átmeneti időszakban botrányosan, és a haja se szenvedje meg a kelleténél jobban?

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 ... 133

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés