ÉLETMÓD

Minden amit tudni akart arról, hogyan lehet kockás és lapos a hasa

Bánkuti Gabriella 2015. február 24., kedd 09:39

Valljuk be őszintén, hiúk vagyunk. Férfiak és nők egyaránt kelletik magukat a tükörben, és titokban, amikor senki sem látja, feltérképezzük testi hiányosságainkat, álmokat szövünk arról, hogy egyszer nekünk is tökéletes alakunk lesz. Ahogy kezd az idő felmelegedni és egyre vékonyabb ruhákba bújunk, szembetűnőbb lesz a megereszkedett has, a derekunkon megvastagodott, télen felszedett plusz, jó lenne, ha a nadrágszíjat is legalább két lyukkal beljebb tudnánk húzni. Visszatérő kérdés, hogy hogyan tüntethetjük el a felesleget a hasról, mi a lapos, kockás és feszes has titka. A hajtás után kifejtem.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Elég ezt az egy dolgot megfogadnia, ha fogyni akar

Dívány 2015. február 23., hétfő 13:43

Ha valaki elég elszánt, akkor nyilván nem okoz neki gondot, hogy kalóriát számoljon, kiporciózza az adagokat és megfossza magát minden élvezettől, ami az evés okozhat. Mindenki másnak viszont nehéz betartania az olyan diétákat és táplálkozási előírásokat, amik arról szólnak, hogy mit nem szabad enni. Van egy jó hírűnk, egy friss tanulmány szerint elég egyetlen dolgot megjegyeznie annak, aki fogyni akar, ez pedig a következő: egyen több rostot!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja meg, hogyan működik a női orgazmus

Toma 2015. február 22., vasárnap 19:08

Majdnem mindenki tudja, milyen érzés, ráadásul a különféle magazinok is tele vannak tippekkel arra nézve, hogyan lehet még jobb önnek és a másiknak. De vajon tudja, hogy pontosan mi is játszódik le ilyenkor a testben?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Három ital elég ahhoz, hogy az egész estét a mosdóban töltse

Edicsek 2015. február 21., szombat 16:16

Mikor beül valahova elfogyasztani néhány italt, akkor ön is hajlamos az utolsó pillanatig tartogatni, hogy elmenjen a mosdóba? Sokan figyelték már meg magukon, hogy nagyjából a harmadik italig bírják, és utána egyre többet és többet kell újra a mosdóba menni. Dr. Karl Kruszelnicki elmagyarázta, hogy miért van ez, ráadásul azt a mítoszt is eloszlatja, hogy az alkoholhoz fogyasztott víz segít elkerülni a dehidratáltságot. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek az idei év legfurább egészségtrendjei

Sáfár Zsófia 2015. február 20., péntek 15:42

Önnek van olyan ismerőse, aki szenet iszik, tücsöklisztet eszik vagy reggel hétkor indul el egy buliba, ahol végig józan marad? Ha nincs, valószínűleg azért, mert ezek a viccesen hangzó egészséges szokások még nem mindenhol terjedtek el – bár némelyik évek óta kering a köztudatban –, ha pedig találkozott már az újabb praktikák valamelyikével, az talán azért volt, mert valóban beválik. Legalábbis egyesek szerint. A Huffington Post összeszedte a jelenleg legőrültebbnek tűnő, mégis menő egészségtrendeket, bár nem garantáljuk, hogy ezek mind divatban maradnak jövőre is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gifautomatával még vért adni is menőbb

mzd 2015. február 19., csütörtök 16:34

Twitterezés közben futottunk bele az alábbi gifbe, amelyet tulajdonosa a Magyar Vöröskereszt (továbbiakban MVK) szerdai véradásán készített. Mivel elképesztően menő ötletnek tartottuk, megkerestük a MVK-et is, hogy nyilatkozzanak a témával kapcsolatban. "A felsőoktatási véradói verseny évek óta létezik. Minden évben nevezhetnek a főiskolák és egyetemek, akik aztán létszám szerint három kategóriában mérettetnek meg. Hogy ki lesz a nyertes? Az, akinek a diákjai közül legtöbben mennek el szeptember és május között vért adni" – tudtuk meg Csali Annamáriától, a MVK kommunikációs vezetőjétől.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egészségesnek hitt édesítők, amik ugyanúgy hizlalnak

Toma 2015. február 19., csütörtök 11:07

A cukor mára már szinte első számú közellenséggé vált, így gombamód szaporodnak a különféle cukorpótlók, amelyekkel egészséget és fogyást ígérnek. Sokszor azonban a valóság az, hogy a divatos alternatívák hasonló hatással rendelkeznek, mint a hagyományos cukor. Hogy könnyebben igazodjon ki, összeszedtük azokat a termékeket, amik nem feltétlenül váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nyolc módszer, ami igazoltan jó a megfázás és nátha ellen

Dívány 2015. február 18., szerda 15:03

Az AsapScience sorra készíti a videókat arról, hogyan működik az ember, és most annak jártak utána, hogy melyek azok a természetes orvosságok, amelyek tényleg hatásosak, ha megfázás gyötör. Videó magyarázattal a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Róma legjobb pizzájától a tokiói polipgolyókig: ezt kóstolja meg, ha külföldön jár

travelo 2015. február 18., szerda 09:34

Nem tudjuk, önök hogy vannak vele, de nekünk a Travelónál egy utazás során legalább olyan fontos a helyi konyhát kipróbálni, mint az adott környék legérdekesebb látnivalóit megnézni. Váltunk már függővé brazil péksütiktől, ámuldoztunk a dagesztáni reggelik kifinomultságán, és rajongtunk a japán street foodért is. Most a kedvenceink következnek a hétköznapi fogásoktól az extrém falatokig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így lehet hajlékony és izmos egyszerre

tatota 2015. február 17., kedd 10:56

Rossz a testtartása, folyton fáj a háta? A munkanap végén sajgó derékkal kel fel a székből? Úgy érzi, hogy az egész napos stressz csak ront a helyzeten? Sajnos napjainkban a derékfájás előbb-utóbb a legtöbb embert érinti, korosztálytól és nemtől függetlenül. Ha egész nap görnyedten ül a gépe előtt, ne csodálkozzon, hogy már nem olyan fitt, hajlékony vagy energikus. Bizony még akkor is, ha rendszeresen jár edzeni vagy egészséges életmódot folytat! Ráadásul ha nem figyelünk oda hajlékonyságunkra, a merev ízületek miatt akár a legalapvetőbbnek számító gyakorlatokat sem tudjuk helyesen végrehajtani, ami egyenes út a sérülésekhez. 

Szerencsére van megoldás: a bodyARTtm. És a módszer majdhogynem csodát ígér: szálkás izmokat, ruganyos testet, erős hátat és békés lelket. Hogyan? Buczkó Katalin, az F&M fitness and more oktatója elárulja.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk, hogyan fogyasszon csokit úgy, hogy ne hizlaljon

Sáfár Zsófia 2015. február 16., hétfő 12:21

A csokoládéfüggők jól ismerik azt az érzést, amikor kedvenc édességük lágyan szétolvad a szájban – miközben boldogsághormonok milliói szabadulnak fel az agyban. A bársonyos állag a magas kakaóvajtartalomnak köszönhető, amit egyes csokoládégyártók olyan olcsóbb összetevőkkel helyettesítenek, mint a pálmaolaj. Az élmény persze ugyanolyan kellemes, amiről nehéz lemondani és amiért cserébe a plusz kalóriák miatti bűntudatot is vállaljuk.

Egy belga csokoládékészítő szerint azonban nemcsak szájon át fogyasztva élvezhető a csoki, sőt ha orrunkon át szippantjuk fel magát a kakaóport, akkor nemhogy nagyobb transzba esünk, mint a puszta ízlelgetés során, de még az elhízástól sem kell tartanunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így változik a nők melle a korral

ST 2015. február 15., vasárnap 19:20

A nők a korral együtt változnak, akárcsak a férfiak, és ez alól egyetlen testrészük sem kivétel. A nők helyzete azonban mégis nehezebb, hiszen a férfiak legtöbbször bírált szerve a gatyában lapul, míg a nők melle a dekoltázsoknak köszönhetően sokkal inkább szem előtt van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan ne legyünk rasszisták?

Steiner Kristóf 2015. február 15., vasárnap 15:36

Hat éve élek Izraelben – ez alatt az idő alatt pedig sok mindent láttam, rengeteg véleményt hallottam, és az élet sosem mulasztott el újabb és újabb színekkel megismertetni. Amikor ideköltöztem, meggyőződésem volt, hogy – csak mert a Tel Aviv buborékban, Izrael legliberálisabb városában élek – a konspirációs elméletek, mely szerint az Izraeliek gyűlölik az arabokat, csupán a negatív és viszályt szító emberek koholmányai. Ugyanígy bizonyos voltam benne, hogy valójában a palesztinok sem utálják az izraelieket, és az arab országok és Izrael közötti háború csupán egyfajta politikai harctér, erőfitogtatás, amelyből mindig azok húznak hasznot, akiknek cseppet sem fontos a béke. Ám az itt töltött esztendők során megbizonyosodhattam valamiről, amire valójában magamtól is rájöhettem volna: nevezetesen arról, hogy hülyék a világon mindenhol vannak. Aki kijelenti, hogy az izraeliek rasszisták, vagy hogy az arabok utálják a zsidókat, valójában maga is rasszistává válik, hiszen ebben az országban, ahogyan mindenhol máshol a világban, sokféle ember él.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Naná, hogy már appok is léteznek Valentinra!

Valentin 2015

mzd 2015. február 14., szombat 14:29

Naivan azt gondolta, pont az okostelefon-tulajok maradnak ki a Valentin-napi őrületből? Bár egy romantikus vacsorát az appok sem váltanak ki, azért egy-két vicces órát eltölthetnek velük (és még olcsóbban meg is úszhatják, mint a mozit).

Távolról sincs vége, olvasson még »

Túl stresszes a munka? Alapítsanak futóklubot!

Dívány 2015. február 13., péntek 22:08

A futás hihetetlen népszerűségnek örvend, és bár sokan egyéni sportként gondolnak rá, csapatban is jól lehet űzni. Külföldön már jó ideje népszerűek a céges futóklubok, és manapság már itthon sem tartják annyira elvetemült ötletnek az ilyen közösségeket. A napokban a Budapest Sportiroda meg is tartotta a Fut a cég extra díjátadóját, ahol azokat a munkahelyeket jutalmaztak, amelyek kiemelkedően szerepeltek a céges csapatoknak indított rendezvényeken. "Együtt mozgó munkahelyek, együtt lépő munkatársak, együtt futó csapatok és mindehhez döntéshozói példamutatás – ez a giga nyereség!" – foglalta össze a kezdeményezés lényegét Monspart Sarolta mesteredző, tájfutó világbajnok.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezeken a helyeken romantikázhat itthon

Valentin 2015

etelka 2015. február 13., péntek 09:28

Férfiak! Rossz hírünk van: hamarosan Valentin-nap, amit a pasik utálnak, a nők nagy része viszont titokban abban reménykedik, hogy legalább egy csokiszívet vagy virágot, de inkább egy utazást kap önöktől. Ha mérhetetlenül utálja ezt az egész Valentinosdit, de tulajdonképp tényleg szívesen elvinné valahová a kedvesét, adunk néhány ötletet. Ha a külföldi hosszú hétvégézésről lemaradt, belföldre még mindig elindulhatnak!

Fel a Mátrába!

Itt van rögtön a Mátra, ami Budapesttől alig másfél óra, ráadásul az út nagy része autópálya, így gyorsan oda lehet érni. A Mátrában az utóbbi években több új hotelt is felhúztak, ilyen a Lifestyle hotel Mátraházán, a szintén négycsillagos Residence Ózon, vagy az Erzsébet hotel Parádfürdőn, de ha igazán költeni akar, akkor a parádsasvári Kastélyhotel Sasvárt ajánljuk. Ha pedig síelnének, de szeretik a kényelmet, akkor ott a Narád hotel Mátraszentimrén. Persze nem csak négycsillagos szállodák léteznek a Mátrában, egy csomó pici panzió is várja a turistákat, szinte minden faluban lehet találni egyet.

Na, de mit lehet csinálni a Mátrában? Először is, síelni. Mátraszentivánon elég jó pályák vannak 7 lifttel, 4 kilométernyi sítereppel, éjszakai síeléssel, bérlési lehetőséggel. Ha már errefelé jár az ember, tényleg érdemes kipróbálni a csúszkálást.

Nem túl romantikus program, de érdemes megnézni a Recski Nemzeti Emlékhelyet, ahonnan ironikus módon gyönyörű kilátás nyílik a falura. Csak Ivádi Attila gondnokot kell felhívni ezen a számon: +36 20/435-058, és ő csekély 300 forintos belépő ellenében megmutatja az egykori kényszermunkatábort. 

Ha nagyon sportosak a partnerével, akkor pont szombaton indul a Kiss Péter emléktúra a fiatalon elhunyt gyöngyösi születésű hegymászó emlékére. 20-57 km-es távot lehet választani, ezért inkább edzetteknek ajánljuk.

Sokkal kevésbbé lesz fárasztó a Borotválós Téltemető avagy Asszonyfarsang a sasvári kultúrban, lesz kenyérlángos, huta látogatás, üvegfújás és persze jelmezes felvonulás is. Ha nem szeretik a tömeget és a rendezvényeket, akkor lehet hatalmasakat túrázni a hegyen, vagy meglátogatni az apró falvakat, és megkóstolni a helyi specialitásokat.

Sopron és környéke

Sopron úgy szép, ahogy van. A gyönyörű, szűk, barokk utcácskák, hangulatos éttermek, a Tűztorony vagy a Kecske templom mind csodálatos látványt nyújtanak, még a hideg téli napokon is. Sopron persze nem egy köpésre van, ennek ellenére - vagy pont ezért - érdemes megnézni, végigjárni az óvárost, bekkukantani az 1280-ban épült Kecske templomba, ahol a Széchényi és az Esterházy család több tagja is nyugszik.
 
Ráadásul a város felett ott vannak a Lővérek, mely remek kirándulóhelyeket és szállodákat rejt. Érdemes megnézni a városközpontban található Ózsinagógát, amely ma múzeumként üzemel, vagy a Pékmúzeumot (Bécsi u. 5.). Ha nem vágynak a kultúrára, nézzék meg a Herrer Csokoládémanufaktúrát, kóstolják meg a finomságokat, aztán, ha van kedvük, ugorjanak be a Ráspi étterembe, amihez kicsit ugyan autózni kell, de különleges ételeket lehet kóstolni.
 
Sopronban és környékén annyi a látnivaló, hogy felsorolni is nehéz, bármerre indul az ember, valami izgalmasat biztosan talál. Ha mást nem, a Fertő-tavat, amit szép idő esetén akár biciklit bérelve is fel lehet deríteni, de gyalog is csodákra lehet itt bukkani.
 
Szállást itt biztosan talál: a legismertebb talán Hotel Lővér, sokan dicsérték a Hotel Civitast, nosztalgiázóknak ott a Hotel Sopron, és van persze számtalan panzió.
Távolról sincs vége, olvasson még »

A sok munkahelyi stressz még motiválja is a magyar dolgozókat

Dívány 2015. február 12., csütörtök 20:50

A Profession.hu legújabb felmérése kimutatta, hogy túlnyomó többségünk szokott stresszes helyzettel szembesülni a munkahelyén. Ez természetesen eddig sejtettük, ami viszont meglepő, hogy ez a dolgozók több mint felére (58%) motiválóan hat. A kutatás eredménye szerint viszonylag gyakran kerülünk feszült helyzetbe, aminek a legfőbb forrásai a munkával kapcsolatos elvárások.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Edzőterem-teszt: SXL

nemoszi 2015. február 12., csütörtök 16:10

Legújabb  sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég, az viszont minél változatosabb, annál jobb. A rendszeres lovaglás mellett futni, spinningelni, aerobikozni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket (minimum) két alkalom után minősítem, és nem csak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom: mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol találhatók a legújabb gépek, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Külföldi hosszú hétvégés romantikázást is tervezhet Valentin-napra

Valentin 2015

Edicsek 2015. február 12., csütörtök 09:56

Bár tudjuk, hogy már csak pár nap van Valentin-napig, kiváló ajándékötlet lehet egy közös utazás, és még pont van is ideje megszervezni. Segítségképp olyan helyeket néztünk ki, ahova rendszeresen mennek fapados járatok (EasyJet, Ryanair, Wizzair), vagy vonat, esetleg busz viheti el, vagy akár autóval is megközelíthetőek. Ráadásul repülőjegyet venni vagy szállást foglalni nagyon gyors és egyszerű és például a Wizzairnél február 12-én egész nap 20%-os kedvezménnyel foglalhat. Így a legmenőbb ajándékot pár kattintással elintézheti, a programszervezést pedig akár kedvesére is bízhatja, hogy tényleg róla szóljon a hétvége. Vagy persze azért, hogy a munka érdemi részét, vagyis a látnivalók felkutatását megússza. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

17 rossz szokás, amikről simán leszokhat az okostelefonja segítségével

Becca 2015. február 11., szerda 14:40

Ön is azok közé tartozik, akik utálnak takarítani, többször lenyomják a szundi funkciót, részegen smsezgetnek az exnek, vagy túl sokat költenek? Ezekre és még sok másra is mutatunk telefonos alkalmazásokat, amelyek segítségével elhagyhatja ezeket a rossz szokásokat. Az ötleteket a Distractify oldalán találtuk, és bár akad köztük olyan, ami nem győzött meg bennünket, találtunk közöttük néhány igazán hasznosat is. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Valentin-napi randitippek örökmozgóknak

Valentin 2015

travelo 2015. február 11., szerda 08:27

Ha sohasem szeretett otthon gubbasztani, Valentin-napon se tegye! Összeszedtük azokat a programokat, amivel garantált lesz a siker, ha szeretne idén valami igazán eredeti ötlettel előrukkolni kedvesének. Belvárosi segwaytúra, Duna-parti szaunázás, romantikus szabadulós játék és múzeumi jelmezbál várja Budapesten.

A korábbiakban már írtunk arról, hová érdemes utaznia, ha feldobná a Valentin-napi hétvégét egy külföldi kiruccanással, de szeretné megspórolni a hosszas előkészületeket, és azt is elárultuk, milyen őrült programokkal lepheti meg a szerelmét belföldön. Most felejthetetlen élményeket nyújtó budapesti programokat ajánlunk, ahol a csöpögős díszletek helyett igazi kalandok várják.

Síelni szeretne? Nem árt az óvatosság!

Toma 2015. február 10., kedd 20:41

Tavalyelőtt nagy médiavisszhangot kapott a Forma1-es versenyző, Michael Schumaher balesete. Bár a bajnok úgy tűnik, talán megcsinálta, nem mindenki lehet ilyen szerencsés (vagy tudja finanszírozni a kezeléseket, amikkel szerencsés lehet). Ez azonban ne riassza el: síbalesetek olykor-olykor történnek, ám ha betart néhány szabályt, akkor biztonságosan élvezheti ezt a sportot.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Van értelme a futógépes íróasztalnak?

Dívány 2015. február 10., kedd 11:07

Az ülőmunka nagyon káros az egészségre - írtuk már mi is számtalanszor, a Tudomány rovat pedig nemrég kipróbálta, hogy tényleg jobb-e állva dolgozni. Persze a haladóknak már létezik olyan íróasztal is, ami mellett nemhogy csak álldogálni tud, de egyben futógép is működik. Ilyet még nem sikerült szereznie a szerkesztőségnek, de szerencsére vannak szakemberek, akik utánajártak, hogy van-e értelme egy ilyen öszvérnek. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek legyenek önnél, ha havazáskor nem akar átülni egy másik autóba

mzd 2015. február 9., hétfő 16:28

A beígért hóesések és a fagy pontközeli hőmérséklet előjelzések alapján úgy tűnik, egy darabig még nem szabadulunk a téltől. Ha autóval indulunk neki, városon belüli elakadás vagy lerobbanás esetén nincs is okunk különösebb pánikra, azonban lakott területtől távol akár a sofőr, akár az utasok élete is veszélybe kerülhet. A téli autós túlélőcsomag ilyenkor még akár egy sms-jótanácsnál is hasznosabb lehet, szó szerint életet menthet – alább egy grafika vizuálisabb típusoknak, a hajtás után pedig elolvashatja, minek kell feltétlenül a túlélőcsomagba kerülnie!

A túlélőcsomag mit sem ér, ha autója nincsen rendesen felkészítve.
A túlélőcsomag mit sem ér, ha autója nincsen rendesen felkészítve.
Távolról sincs vége, olvasson még »

Így könnyebb lesz elviselni a hétfőt

Becca 2015. február 9., hétfő 10:01

Péntek délután sokan fellélegeznek, hogy megkezdődött a hétvége. Aztán ennek a felhőtlen örömnek rendszerint már vasárnap reggel vége is - sőt, profibbak már szombaton, lefekvés előtt is azon stresszelnek, hogy hamarosan itt a vasárnap, ami után, ugye, tudjuk, mi jön. 

Én nem utálom a hétfőt. Csak azt, hogy ismét hajnalban cseng a vekker, nem lehet napközben meginni egy jeges viceházmestert, és bármikor ledőlni egy rövid kis alvásra, amikor éppen a kedvem tartja. Ez viszont elmondható bármelyik másik hétköznapról is, nem? Hát akkor miért kellene pont a hétfőt utálni miatta? Inkább fogadja el a hétfőt, mert eltörölni sohasem fogják, mi meg adunk pár tippet, hogyan rázódhat vissza stresszmentesen a hétköznapokba.

stockfresh 1336383 wake-up sizeM

 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 ... 136

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés