ÉLETMÓD

Mintha a Szigeten buliznánk, csak mindenki józan

Dénes Dóra 2010. szeptember 7., kedd 13:52

Azt képzeltem az elején, hogy a táv felénél meghalok és kidőlök az útra, de végül simán bírtam – mondta Erika. Önkéntes futóink lefutották a félmaratont, ami szerintük egy buli volt. Riport és videó.

A magyarok imádnak marasztalni még egy italra

Koncz Linda 2010. szeptember 7., kedd 08:35

Itt az emberek igazán kedvesek, sokszor már túlságosan is – mondta első benyomásait Budapestre érkezve Carlo Alonso. A brazil fiú szerint különlegesen nézünk ki, és nálunk a legjobb helyeket sötét kapualjakban lehet felfedezni. Magyarország külföldi szemmel, 5. rész.

Se evés, se ivás, se szex – hogy hat a testre a Ramadán?

Schmidt Judit 2010. szeptember 5., vasárnap 09:21

A böjtöt általában a jó egészségügyi hatása miatt végezzük. Kérdés, vajon a Ramadán böjt hogyan hat a szervezetre. Iráni kutatók a böjtölők fogyásáról, a vércukorszint csökkenéséről számoltak be, de a böjttel együtt jár a kiszáradás veszélyei is. Pro és kontra a böjtökről.

Mintha buliba mennék és csábítanék – új fitnesz trendek

bl 2010. szeptember 3., péntek 13:28

Taszít, ha egy fitnesz trendről úgy számolnak be, hogy ez egy filozófia, és életérzés - mondta egy Zumbahívő lány, aki a bulizáshoz hasonlította ezt a mozgást. Sorozatunkban új fitnesz irányzatokat mutatunk be, most a Zumbát a Curves-t.

A magyar lányok rámenősek és fűzik a fiúkat

Koncz Linda 2010. szeptember 3., péntek 07:59

Míg az olasz fiúk előszeretettel udvarolják le a lányokat a lábukról, itt a lányok fűzik a fiúkat – ezt tapasztalta az olasz Vincenza Guglielmi, aki két éve él Magyarországon. Hazánk külföldi szemmel, 4. rész.

Génmódosított élelmiszerek: mik a valós veszélyek?

Schmidt Judit 2010. szeptember 1., szerda 07:50

A fejlődés megállíthatatlan, ezért jobb tisztán látni, mitől félhetünk. Összegyűjtöttük, mit jelentenek az olyan fogalmak, mint génszökés, géntranszfer, és utánanéztünk, a GM élelmiszerek elterjedésének van-e köze az ételallergiához. GMO, 2. rész.

Fesztivál ingyen étellel és mellhirdetéssel

Rimóczi László 2010. augusztus 30., hétfő 14:15

Idén is volt Pozsonyi Piknik, ahol mindenki maga hozhatta az ételt. Gazdit kerestünk Lordnak, megtanultuk, hogy a kutyának miért ne adjunk fagylaltot és rábukkantunk a főváros legdrágább fröccsére. Feszes emlők és yankke hot dog - így foglalható össze a rendezvény.

Nő a pályán: Olyan, mintha randevúra készülnék

dívány.hu 2010. augusztus 28., szombat 18:59

Dobogó szívvel lépek ki az ajtón, hogy találkozzam azzal, ami termeli a boldogsághormonokat a szervezetemben – Ancsa egészen rákattant a futásra. Íme önkénteseink utolsó hete a bevetés előtt.

Amit még nem tudtunk a sárgadinnyéről

Schmidt Judit 2010. augusztus 25., szerda 12:28

Sárgadinnyével a bőrünk tovább őrzi a barnaságát, a gyümölcs emellett remek szívvédő és folsav tartalma miatt terhesség előtt és alatt is érdemes fogyasztani. Élettani előnyök és receptek.

A fekete arany drága, de vágykeltő

Szekeres Andrea 2010. augusztus 22., vasárnap 14:34

Fekete vagy vörös gyöngyszemek, melyek árát aranyban mérik. Forrása a vágynak, serkentőszere a féktelen szexualitásnak. Élettani hatásait évtizedek óta kutatják. Bőrregeneráló és sejtmegújító. Minden korok természetes afrodiziákuma: a kaviár.

A Bika, Szűz és Bak könnyen hízik

Kiss Kati 2010. augusztus 21., szombat 14:29

A Föld elemhez tartozó jegyek munkamániájukkal hajlamosak lehetnek a kimerülésbe hajszolni magukat. Ami az étrendjüket illeti, kedvelik a hagyományos konyhát és a szokásaikon nem változtatnak könnyen. Asztro Diéta, 13. rész: Föld elem.

Kígyómasszázs és fenéklifting: új wellness trendek

dívány.hu 2010. augusztus 19., csütörtök 19:21

A szégyenlős vendégek saját színterápiás kádban lazíthatnak, a nászutasok esőzuhany alatt tervezhetik a családjukat. A wellness szolgáltatások egyre inkább elrugaszkodnak a valóságtól.

Még mindig a nő a legnagyobb rejtély

Dénes Dóra 2010. augusztus 19., csütörtök 08:07

A nőkről kering a legtöbb félreértés – tudtuk meg egy esélyegyenlőségi társasjáték tesztjén, ahol voltak más meglepetések is, például a munkavállaló hajléktalanok, vagy a férfiak egészségi állapotának adatai.

Nő a pályán: Az első pár perc a legkeményebb

dívány.hu 2010. augusztus 18., szerda 14:01

„Örülök, hogy nem ülök annyit a számítógép előtt, s ez csak az egyik pozitív változás mióta elkezdtem futni.” Önkéntes futóink 6. hete igen nehéz volt.

Génmódosítás: túl sok a tévhit és félelem

Schmidt Judit 2010. augusztus 18., szerda 08:02

A géntechnológia által létrehozott termékekről hiányosak az információk, ezért nagy a bizalmatlanság. Összeállítottuk a génmanipulált élelmiszerek kiskátéját.

A depresszió nem ítélet, tehetünk ellene

Dr. Nagy Zsolt 2010. augusztus 16., hétfő 19:25

Szinte nem múlik el hónap anélkül, hogy ne hallanánk valami genetikai szenzációról. „Megtalálták a depresszió génjét!” Genetikai szakértőnk a depresszióhajlam genetikai hátterét elemzi.

Nyári hajápolás: a nap károsabb, mint a szőkítő

dívány.hu 2010. augusztus 12., csütörtök 19:43

A nap nemcsak a bőrt, de a hajat is alaposan megviseli, kétszer olyan károsan hat, mintha szőkítést kérnénk fodrászunktó. Festés helyett színezést, dauer helyett volumennövelést válasszunk.

A szarkaláb szexi, de jó ellene a mandulaolaj

dívány.hu 2010. augusztus 11., szerda 18:55

Egy szép nőn nem számít a szarkaláb, legalább lehet látni, ha nevet - mondta egy férfi olvasónk. Ennek ellenére összegyűjtöttük minden fontosat a szarkalábakról és azok eltüntetéséről. Utánajártunk, hogy valóban csak egy reklámfogás, hogy más krémet kell használni a szemkörnyékre, mint arcunkra?

A Vízöntő könnyen láncdohányossá válhat

Kiss Kati 2010. augusztus 9., hétfő 18:37

Ha a szabadságvágyát, élményéhségét nem elégítheti ki egészséges módon, a Vízöntő könnyen nikotinfüggővé válhat. Ritkán túlsúlyos, inkább jellemzően túl sovány. Asztro Diéta, 12. rész.

Nő a pályán: Kísértések és mélypontok közt

dívány.hu 2010. augusztus 7., szombat 18:39

„Keményen leizzadtam a Városligetben, nagyon pezsdítő volt a környezet.” Az ötödik héten önkéntes futóink közül Ancsa keresztedzéssel teremtette meg a változatosságot, Erikánál viszont elérkezett a mélypont.

A diétás és light fagyitól is lehet hízni

Schmidt Judit 2010. augusztus 5., csütörtök 14:25

A diabetikus fagyi nem nullkalóriás, vagyis ha sokat eszünk belőle, az előbb-utóbb meglátszik az alakunkon. Dietetikusuk összegyűjtött minden tudnivalót a fagylaltok és jégkrémek műfajáról a szorbéktól a fermentált tejkrémes jégkrémekig.

A nyári diéták ellensége lehet a strand

Schmidt Judit 2010. augusztus 4., szerda 14:36

A nyár az életmódváltásnak kedvez. Feltéve, hogy nyaraláskor nem csábulunk el gyakran a strandok, és fagylaltárusok kínálatát látva. Dietetikusunk összegyűjtötte javaslatait a kalóriaszegény nyári étrendre. Diéta Napló, 10. rész.

Veszélyes kozmetikumok: milyen anyagokat kerüljünk?

Tóth Zsuzsa 2010. augusztus 4., szerda 07:54

Fényvédőszerek, illatanyagok, emulgeátorok - tényleg tudjuk, mit jelentenek ezek? Összeállítottuk a kerülendő összetevők listáját, hogy az magyarul is érthető legyen.

Feszes lábbal átkelni a lélektani határon

dívány.hu 2010. augusztus 3., kedd 13:38

„A sprint azért is jó, mert a felső lábizmokat erősíti, és rohamos fejlődés idézhető elő vele néhány héten belül.” Önkéntes futóink a negyedik héten már háromszor harminc percet futottak, majd vizsgálták az alakjuk javulását.

Sokkolt az itteni szexuális túlfűtöttség

Koncz Linda 2010. augusztus 3., kedd 07:44

Itt az embert a szimpla állati vágy vezérli, ezt muszlimként nehezen tudom tolerálni – mondta Faisal Abu Ghaben palesztin egyetemista, aki fél éve él Budapesten, és mindenről megvan a véleménye.

Blogok, amiket olvasunk

CsP Lefeküdtünk, mégsem szexeltünk

Levélírónk annyira tiszteletben tartja a lány kérését, miszerint lassítsanak, hogy megpróbál lopakodó üzemmódba helyezkedni az ágyban.

Makronauta Aszalt gyümölcs kompót

Hogyan varázsolhatunk a télbe nyarat? Igen, aszalt gyümölcsökkel! És ha még egy kis praktikával, néhány adalékkal megbolondítjuk, máris ott vagyunk!

Juhari Zsuzsanna Hátborzongató ölelés

Akadt olyan sír, amelyben nemi aktus pózát utánozva temették el a párt.

Asperger 2.0 Érzelmi vakság

A férjem az alexitímia tipikus tüneteit mutatja – ő sokáig képtelen volt beszélni minden olyan témáról, ami erős érzelmeket váltott ki belőle, és most is csak nagyon nehezen nyílik meg.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés

Hirdetés