ÉLETMÓD

Pénz helyett mozgásba kerül egy ebéd: kéne?

nemoszi 2017. január 14., szombat 13:10

A St Martin’s Courtyardban nyílt meg minap a világ első olyan kávézója, ahol mozgással kell fizetni az elfogyasztott dolgokért. A cél, hogy az irodai dolgozók kcisit többet mozogjanak és így jobb legyen az életük. A pop-up (azaz ideiglenes) kávézó neve is találó, "Run for Your Bun", azaz kábé fuss a bucidért – írja a Theresident.co.uk.

shutterstock 321386993

A kávézót a David Lloyd Leisure Group üzemelteti, tehát nyilván sokkal több köze van az edzéshez, mint a vendéglátáshoz és az egész inkább egy ügyes marketinghúzás, mint bármi más. A lényeg: kapsz egy ingyen ebédet, ha edzel 6 percet – legalább addig se az asztalnál ül a delikvens az irodában, mint egyébként napja 90 százalékában. A kávézóban edzők segítenek a 6 percnyi torna letudásában és utána elvitelre lehet ételt választani.

 A gyors edzésnek neve is van, "HIIT", azaz "high-intensity interval training", magyarul magas intenzitású interval edzés és van benne evezés, spinning, futás, felülések, guggolás. Nem az a kezdeményezés lényege, hogy a vendégek "lemozogják" az ebédet, hanem sokkal inkább az, hogy kicsit beleszagoljanak a mozgás örömébe.

Kipróbálná, ha az ön irodája előtt táborozna egy edzőterem hasonló reklámkampánnyal? 

Hogy tetszik az ötlet?

  • 363
    Egyszer kipróbálnám, vicces.
  • 725
    Minden nap ott ennék, hisz ingyen van!!!
  • 26
    Biztos nem próbálnám ki, minek?

Az sem baj, ha csak a hétvégén ér rá edzeni

Dívány 2017. január 13., péntek 16:57

Egy egészen átfogó brit kutatás arra jutott, hogy hosszú távon nincs nagy különbség aközött, ha az ember minden egészséges életmódra vonatkozó előírásnak megfelelően a hét szinte minden napját edzéssel tölti, vagy ha csak alkalomszerűen mozog valamennyit - írja a BBC.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hiába kínozza magát, semmi értelme a méregtelenítő kúráknak

Brownie 2017. január 13., péntek 14:25

Sőt nem egyszer előfordult már, hogy valaki belehalt a túlzott folyadékfogyasztásba vagy a lúgosító eljárásba, ezért kimondottan veszélyesek is lehetnek az instant méregtelenítést ígérő módszerek. Az orvosi figyelmeztetések ellenére azonban még mindig sokan bedőlnek ezeknek a vitalitást/ragyogó bőrt/szép hajat/fogyást ígérő reklámoknak, mert nincs is annál egyszerűbb, mint leemelni az üzletek polcairól egy csodaszert, amitől majd hipp-hopp egészségesebbek vagy szebbek leszünk. A „detox” készítmények gyártói és a trendi tisztító kúrák kiötlői ugyanis magabiztosan állítják, hogy termékeik alkalmazásával könnyedén megszabadulhatunk a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagoktól. Érdekes módon tudományosan viszont még nem támasztották alá ezek hatékonyságát. A radikális cukor-, zsír- és kalóriamegvonással járó léböjt kúráktól tehát legfeljebb ledobunk pár kilót, amik aztán hamar visszaszaladnak ránk.

Itt az ideje, hogy az év eleji vagy a tavaszi méregtelenítés hívei szembesüljenek a tényekkel: testünk, köszöni szépen, különböző hókuszpókuszok nélkül, egymaga is megbirkózik a toxinok eltávolításával, hála a máj, a vesék, a bőr és a belek szorgos és rendeltetésszerű munkájának. Gyanítjuk, hogy az egészséges életmódra vágyókat célzó marketingkampányok csak az emberek kizsákmányolásáról szólnak, de azért szakértőkhöz fordultunk, hogy kiderítsük, van-e értelme hinni ezekben a méreg drága méregtelenítő termékekben.

shutterstock 551967664
Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt tájékozódhat az influenzajárványról

nemoszi 2017. január 12., csütörtök 18:56

Az ÁNTSZ interaktív térképpel, az Időkép egy sima képpel mutatja be, hogy áll per pillanat az influenzajárvány hazánkban. "A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés alapján az országban 2017. január 2 - 8. között az előző héthez viszonyítva kétszeresére emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma (16 100 fő). 100 000 lakos közül 163 fő kereste fel orvosát influenzás panaszok miatt" – áll az ÁNTSZ oldalán.

Az alábbi térképen az aktuális kórházi látogatási tilalmak mellett már látható az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók száma, az adatokat hetente frissítik. (A kórházi látogatási tilalmakat azonnal megjelenítik a térképen, ahogy beérkezik az információ)

Attól még, hogy rohadt hideg van, nem kell otthon maradni

travelo 2017. január 12., csütörtök 16:48

Síelés a Mátrában, korcsolyázás a Balatonon, evezés Hévízen, disznóvágás az Alföldön, hüttézés Budapesten - mind jól hangzik, nem? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mindenki ott segít, ahol tud a nagy hidegben

(va) 2017. január 12., csütörtök 16:23

Az elmúlt napokban többfelé láthattuk, hogyan igyekeznek segíteni a jóérzésű emberek az utcán élőket a szélsőségesen hideg időben. Több helyen kabátokat ajándékoznak a rászorulóknak, míg a Magnet Bank fiókjaikból bárki szabadon elviheti és eljuttathatja hajléktalanoknak adhatja az ingyenes, izolációs fóliából készült takarókat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Keményebben odatesszük magunkat mint a fiúk

Edicsek 2017. január 11., szerda 08:00

A zenekarokkal turnézó hang-, fény- és pirotechnikusok, illetve színpadépítők élete nem egyszerű, ők azok, akik már akkor dolgoznak, mikor más még csak tervezgeti az esti bulit, és még akkor sincs vége a munkájuknak, mikor mások már hazaértek a koncertről. Reménytelen helyzeteket oldanak meg, megmozdíthatatlannak tűnő ládákat cipelnek, és mindig van egy ötletük arra, hogyan lehet a maximumot kihozni abból, amire más csak legyintene. Tizenkét roadlány pedig még ennél is tovább ment, és úgy döntöttek, ki veszik a részüket méhnyakrák elleni küzdelemből, és készítettek egy jótékonysági naptárt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mozogjon, ha boldog akar lenni!

Divany.hu 2017. január 10., kedd 08:23

Jó hír, hogy még csak sportnak sem kell lennie, akkor is jó hatással van a mozgás az ember közérzetére. Legalábbis ez derült ki az eddigi legátfogóbb, okostelefonok segítségével készített felmérésből - számolt be a Medical Press.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne leskelődjön a Facebookon, ha jól akarja érezni magát a bőrében!

Szűcs Gyula 2017. január 9., hétfő 17:35

A közösségi média alapvetően azért jött létre, hogy könnyen tudjuk tartani a kapcsolatot a barátainkkal, meg tudjuk osztani az emlékeinket, megtaláljuk régi osztálytársainkat és eldiskuráljunk az azonos érdeklődési körű vadidegenekkel. Ez alapvetően jó dolog, de a brit tudósok, a houstoni egyetem kutatói, az életmódmagazinok és egy ezerfős dán felmérés is kimutatták nemrég: a passzív facebookozás, tehát amikor nem a belájkolt híroldalak cikkeit olvassuk, hanem csak úgy, konkrét célok nélkül tekerünk bele a hírfolyamunkba, vagy kattingatunk az ismerőseink képire, rosszul hat a lelki állapotunkra, és akár depresszióhoz is vezethet. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Cipő nélkül dobott ki egy hajléktalant a Burger King biztonsági őre

(sze) 2017. január 9., hétfő 16:38

Csepregi János megdöbbentő történetet tett közzé a reflektor.blogon: egy hajléktalan nő a hétvégi rekord hidegben ételmaradékért tért be a Blahán lévő Burger Kingbe. Miután a szerző neki adta ételének utolsó falatjait, a gyorsétterem dolgozója távozásra szólította fel az utcán élő hölgyet.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Phuketen és Bangkokon kívül is van élet Thaiföldön

Brownie 2017. január 8., vasárnap 19:19

Ki ne szeretne a lehangoló időjárás elől minél messzebbre elmenekülni és hetekig egy tengerparton lazítani? Valószínűleg nem véletlenül olyan népszerű úti cél ilyenkor egy-egy ázsiai ország, de leginkább a távol-keleti területek. Ezúttal Thaiföldön élő magyarokat kerestünk fel, hogy meséljenek olyan érdekességekről és fontos tudnivalókról, amikről az útikönyvek nem feltétlenül számolnak be.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Közösségi kabátajándékozással üzentünk hadat a mínuszoknak

Szűcs Gyula 2017. január 7., szombat 19:11

Nagyon hideg hétvége köszöntött ránk, ezért most különösen fontos, hogy odafigyeljünk az utcán élő emberekre. Szerencsére már több olyan kezdeményezés is elindult, amivel bárki segíthet a rászorulókon - akár egy megunt sapkával vagy kabáttal is!

Ilyen közösségi kezdeményezés a Szabadfogas is, amelynek a ötletgazdái és szimpatizánsai arra kérnek mindenkit, akinek a munkahelyén vagy otthon akad egy felesleges fogasa, hogy helyezze el közterületen, nagyobb, forgalmas tereken, aluljárókban, és mellékelje az alábbi szöveget egy táblácskán: „Ha fázol, vegyél el egy kabátot, ha nem szeretnéd, hogy mások fázzanak, tegyél ide egyet!” A kiállított fogasok pontos helyét és a róluk készült fotókat az esemény Facebook-oldalán várják.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy jó dolog van a fagyban: lehet tőle fogyni

Brownie 2017. január 7., szombat 10:21

Fázni nyilván senki nem szeret, de azért akad egy elég jó oldala annak, hogy ránk tört az igazi tél és repkednek a mínuszok. Jó hír, főleg azoknak, akik az ünnepi dőzsölés utáni megbánások és fogadalmak időszakát élik, hogy fagyoskodással is lehet kalóriát égetni. Nem is keveset, a számítások szerint ugyanis tizenöt percnyi didergés felér egy órányi mérsékelt testmozgással. Ha kíváncsi rá, miért és hogyan lehetséges ez, görgessen tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mennyire kell félnünk a fertőző májgyulladástól?

Dívány 2017. január 6., péntek 20:27

Az elmúlt napokban 14 ember betegedett meg Rimóc községben hepatitis A-vírus által okozott fertőző májgyulladásban. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) becslései szerint a világon évente 1,4 millió új eset van, a magyaroszági arány több száz eset/év. Ez nem feltétlenül tűnik annyira soknak, de a számok egyre aggasztóbbak, ugyanis míg 2011-ben 82 fertőzött beteget regisztráltak, addig 2014-ben már 1556 embert fertőzött meg a vírus, és  2015-ben ugyan valamivel csökkent a regisztrált betegek száma, de még mindig mintegy ezer esetet jelentettek - írja a Hírnök Magazin. Persze az is igaz, hogy 25 éve tízszer ennyi betegség fordult elő.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így segíthet a hidegben az utcán élő embereknek

Böszörményi Edina 2017. január 6., péntek 19:39

Nagyon hideg hétvégének nézünk elébe, ezért most különösen fontos, hogy odafigyeljünk az utcán élő emberekre. Össze is szedtünk pár kezdeményezést, amivel segíteni tudunk!

Távolról sincs vége, olvasson még »

6 tanács a hosszú élethez a világ legidősebb embereitől

Dívány 2017. január 5., csütörtök 19:04

Annyi félét lehet olvasni arról, hogy milyen ételeket együnk és mennyit mozogjunk, hogy egy igazán hosszú életet élhessünk. Persze szívesen meghallgatjuk, illetve meg is fogadhatjuk ezeket a szakértői tanácsokat, de mit mondanak azok, akik  tényleg szép kort értek meg? A People magazin csokorba gyűjtötte ezeket, és mutatjuk is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A New York Times szereti Budapestet, meg a Márga Bisztrót

Böszörményi Edina 2017. január 5., csütörtök 15:48

Nagyon szeretem azokat a cikkeket, amik minden év elején tippeket ad arra, hogy hova utazzunk az új évben, és képzeljék el, a New York Times 52-es listáján Magyarország is szerepel. De mit is emeltek ki nálunk, és kikkel vagyunk a listán? Mutatjuk!

Az igaz, hogy csak 50. helyen említették Budapestet, de így is beelőztük Dél-Bronxot és a japán Rjúkjú- szigeteket. Az éttermeink közül kettőt emeltek ki: Szimplyt és a Márga Bisztrót. Ezen éttermek fiatalos és lendületes energiái teszik jobbá a várost, magyarázzák.

Ha csak nem a hasukat szeretnék kényeztetni az ide látogatók, akkor szerintük a saját, kézzel készített ékszerek miatt is érdemes lehet idejönni, és főbb lelőhelynek a Velvet Chemistryt és a Szimpla Design Shopot jelölték meg. Örömmel konstatáltuk, hogy felfigyeltek az újnak számító szállásokra is, mint a Hotel Rum, ami tovább jelzi a város divatos felemelkedését is a szerző szerint.

A lista egyébként nagyon vegyesnek mondható: a világ összes részéről soroltak fel szebbnél-szebb országokat, szigeteket, városokat: Franciaország, Jamaica, Ausztrália és így tovább.

A teljes felsorolás itt található! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

7 új célpont, ahová idén Budapestről elrepülhet

travelo 2017. január 4., szerda 15:08

Rengeteg új fapados járat indul 2017-ben Budapestről. A tavaszi menetrendben mediterrán nyaralóhelyek, különleges északi célpontok és több balkáni nagyváros is helyet kap. Mutatjuk a legjobbak célállomásokat, csak győzzenek választani közülük!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek lesznek 2017 legnagyobb életmódos trendjei

Dívány 2017. január 4., szerda 13:43

2016 nem volt egy annyira nyerő év, de úgy tűnik, a fitnesz és wellness vonalon azért a többség elégedett azzal, amit az előző év nyújtott nekünk. Végignéztük ugyanis több életmódmagazin gyűjtését is, és hát az van, hogy óriási nagy újdonságok nem biztos, hogy lesznek, nagyrészt a korábbi trendek burjánzanak tovább. De hogy melyek is ezek? A hajtás után felsoroljuk, és hátha talál valamit köztük, ami mégis az újdonság erejével hat, vagy eddig még nem próbálta ki, és szüksége van egy kezdőlökésre. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így étkezzen, ha sikeres akar lenni!

etelka 2017. január 3., kedd 13:25

A 39 éves Tim Ferris Tools of Titans című könyvéhez 200 sikeres embert kérdezett meg arról, hogyan jutottak fel a csúcsra, és a többség azt válaszolta, étkezési szokásaik bizony fontos szerepet játszottak abban, hogy ilyen jól megy a soruk. 

shutterstock 532515769

Néhány tanácsot könnyű követni, mások esetében mindenféle különleges élelmiszer után kell vadászni, de ha ez a siker, pénz és csillogás gazdagság titka, akkor nem érdemes túl sokat gondolkodni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Izzadt, olajos női testek vonaglanak a félhomályban

nemoszi 2017. január 2., hétfő 09:38

A Beautyrobicnak már a neve is érdekes, kicsit nyelvtörős, nem teljesen egyértelmű, jól rímel arra a zavartsággal vegyülő totális kimerülésre, ami első órán történik az emberrel.

"Ismerd meg az új mozgásformát, a Beautyrobicot, ami sokkal inkább egy új selfness irányzat, hiszen itt nem csak a külsőd formálódik, de igyekszünk hangsúlyt fektetni arra, hogy a belső kisugárzásod és magabiztosságod is növekedjen. Szexi mozgás: Beautyrobicon nem csak eszméletlenül jó lesz az alakod, de megtanulod azt is, hogy mi kell a szexi mozgáshoz. Hogy ringjon a csípőd, hogy rázd a feneked, hogy egy pasi se tudjon ellenállni neked! Tudatosan fogod tudni használni testrészeidet és ezzel a mozgásod is javul. Az óra nem koreografált, a mozdulatok ismétlése által érjük el a hatékony zsírégetést" – áll a bemutatkozószövegben és ez a videó elég sokat visszaad abból, mire kell számítani:

Én egy kicsit szkeptikus voltam, azt hittem egyrészt, hogy ez az olajozás már túlzás, tuti csak a felvétel kedvéért csinálták, másrészt meg azt, hogy a 60 percnyi fenékrázás nem is fárasztó. Tévedtem. Az órán ugyanis nem a fenekünket rázzuk – és tényleg bekenheti magát olajjal kezdés előtt, aki akarja, adnak –, hanem irányított és izolációs mozgásokat végzünk, azaz nagy odafigyeléssel tekerjük a csípőt, úgy, hogy közben a mellkas mozdulatlan és fordítva. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 tipp, mit ehet és ihat másnaposan

Toma 2017. január 1., vasárnap 11:10

Sokak számára a szilveszter egyet jelent a bulizással, ami közben kisebb-nagyobb sikerrel megpróbálják kiereszteni az felgyülemlett gőzt és elengedni magukat. Ekkor persze előkerül az alkohol is, és gyakran még azok is a pohár fenekére néznek, akiknek konyhájában csakis gyümölcslevek és ásványvizek sorakoznak. Azonban ha valaki túlságosan felönt a garatra, akkor másnap kénytelen szembenéznie a féktelen piálás következményével, a másnapossággal. Több cikkben is hasznos tanácsokat kaphat arról, vajon mit kéne tennie, hogy csillapítsa – vagy elkerülje – a macskajajt, ám arról már kevesebbet hallani, melyek a tiltólistás dolgok egy fogadalmakban és alkoholban gazdag szilveszter után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Micsoda év volt!

Dívány 2016. december 31., szombat 10:48

Minden év végén remek szórakozás visszatekinteni az elmúlt 12 hónapra és összegezni: rengeteg minden történt, ez az év se ment el hiába. Összegyűjtöttük a szerkesztőségben kedvenc cikkeinket és fotós kollégáink is átnézték 2016-os anyagaikat, ebből született meg alábbi válogatás. A galériában 35 képet talál, mindegyik mellett rövid leírást és egy linket, ami a fotóhoz tartózó cikkhez vezet.

Kedvcsinálásként eláruljuk, hogy alábbi kép este készült a Nagybani piacon, de jártunk a Mondoconon, több divatbemutatón, a miskolci börtönben és színházban is (többször), érdemes átpörgetni, miről olvashatott nálunk 2016-ban. 2017-ben folytatjuk!

15 bulizási tipp introvertáltaknak

Dívány 2016. december 30., péntek 10:35

Egyetlen hónapban sincs annyi buli, rendezvény, esemény mint decemberben, még akkor sem, ha a kötelező szilveszteri kört kihagyjuk. Tökéletes idő ez azoknak, akik imádnak benne lenni a sűrűjében (hello, extrovertáltak!), de mi van azokkal, akiknek egy-egy társasági esemény megterhelő lehet, de azért a remeteélet sem opció számukra. Mert igen, könnyű azt hinni, hogy az introvertáltak mind félénkek, unalmasak, be vannak gubózva és soha nem hagynák el biztonságos otthonukat, de - tisztelet a kivételnek - , azért ők sem élnek teljesen partimentes életet, ők is szeretnek néha találkozni másokkal. Igaz külön praktikákra van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék az estét, és ebben segítünk most.

Introverzió és extraverzió

 Carl Gustav Jung A lélektani típusok című könyve a személyiség legfőbb tényezőjeként bevezette és széles körben népszerűvé tette az introverzió és az extraverzió fogalmát. Jung szerint az introvertáltakat a gondolatok és az érzések belső világa, az extravertáltakat pedig az emberek és a tevékenységek külső világa vonzza. Az introvertáltak a körülöttük zajló eseményekről általuk alkotott jelentésekre koncentrálnak; az extrovertáltak pedig belevetik magukat ezekbe az eseményekbe. Az introvertáltak akkor töltődnek fel energiával, ha egyedül vannak, az extrovertáltak pedig akkor merülnek le, ha nem élnek elegendő mennyiségű társas életet.

„Persze ezek nem abszolút jellemzők: Carl Jung pszichológus szerint nem létezik tisztán introvertált vagy tisztán extravertált személyiség, hanem mindenki valahol a két végpont között, de az emberek többsége a spektrum közepén helyezkedik el, ők az ambivertáltak" – írja Lars Larsen, az Aarhus Egyetem pszichológus professzora a Science Nordic oldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Eltiltották a testmozgástól, majd körbefutotta a Földet

S-W. Zsó 2016. december 29., csütörtök 08:31

„HLA-B27. Ez az antigén tehet róla, hogy Bechterew-kórral élem az életem... Képzeljetek el egy embert, akinek meg van tiltva mindenféle testmozgás, aztán amikor szinte tünetmentessé válik, rábólint egy őrült ötletre és végül nagyobb részben egyedül végigcsinál hét maratont - írja blogjában Bíró Sándor, akinek szerencséje volt, sokakkal ellentétben ugyanis nála időben diagnosztizálták a betegságet. Ennek köszönhetően teljes életet élhet. Annyira, hogy az elmúlt három év alatt lefutott minden kontinensen – igen, az Antarktiszon is - egy-egy maratont. Interjú.

Nehéz megállapítani

...mivel a tünetek igen szerteágazóak: étvágytalanság, fáradtság, fogyás, derékfájás, hátfájás, hát reggeli merevsége, elégtelen mellkastágulás, hajlott testtartás, szem szivárványhártyájának gyulladása. A Bechterew-kór (nevét Vlagyimir Mihajlovics Behtyerev orosz neuropatológus, fiziológusról kapta) idült, fokozatosan előrehaladó gyulladásos ízületi betegség, amely elsősorban a csigolyák közötti, valamint a keresztcsont-csípőcsont ízületeket sújtja, de az esetek egyharmadában előfordulhat a térd, a csípő és a bordák ízületeiben, sőt az inakban és a szalagokban is - azok csontokhoz történő tapadási helyén. Megfelelő diagnózis híján a betegség mozgáskorlátozottsághoz vezethet, ugyanis az ízületek és a szalagok elmeszesedése mellett a gyulladásos területeken idővel új csontképződés indul meg, ami tartósan rögzíti a gyulladt részeket és fizikailag akadályozza a mozgást.

Forrás: www.hazipatika.hu

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 133

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Megéri lakást venni átalakuló környéken?

Nézzük a Józsefváros metrótól és a belvárostól is mindössze 10 percnyire lévő Magdolna negyedét, aminek a rehabilitációjára nemrég 3,8 milliárd forintot költöttek. Jó befektetés?

STRANGE Két tavaszi fotósorozat Axente Vanessával

Két képsorozat fiatal magyar büszkeségünkről, az elsőt Charlotte Wales, a másodikat Vincent van de Wijngaard készítette.

PRAXIS Orvos vagyok, de a mentősöktől meghalhattam volna

Orvos vagyok. December elsején kaptam a második infarktusomat, a mentők helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy ez a második, felismerem, EKG pozitív volt. A büntetőeljárás folyik.
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés