Derítsd ki, hogy mennyire vagy átlagos!

Hányan vannak a szemüvegesek, hányan vannak a Zsófik, ki mikor vesztette el a szüzességét? Megannyi kérdés amiben kis szerencsével akár átlagosak is lehetünk! Mert átlagosnak lenni nem is olyan rossz.

 Ha valaki úgy érzi, hogy tök a dinnyeföldön, ritka, mint a fehér holló, ha fél, hogy sosem találja meg a helyét, jó ötlet lehet a kirívó jellemvonások és szokások helyett az átlagosra koncentrálni.

Például, ha valaki jobbkezes, máris közösséget vállalt a világ népességének 85%-val. Az egyedülállóknak sem kell aggódnia, az Amerikai Egyesült Államokban például a népesség kicsivel több, mint felével osztozhatnak a magányban. És a Zsófiáknak sem kell a furcsaságukon törni a fejüket, elég, ha arra gondolnak, hogy legalább Zsófiák, ami kilenc országban is a leggyakoribb női név. De átlagosnak számít az is, aki össze tudja pördíteni a nyelvét, akinek sötét- színű haja van, vagy akinek vették már ki a bölcsességfogát, és szerencsére kezd kimenni a divatból a védekezés nélküli szex. Kisebbség vannak azonban a vegetárianusok, és azok, akik februárban születtek, bezzeg azok, akik augusztusban vagy szeptemberben ünneplik a születésnapjukat! Szakemberek szerint ennek az az oka, hogy a szürke téli napokat szívesebben töltjük otthon, összebújva. 

De ezzel nincs vége a felsorolásnak, hasonló statisztikák, valamint melltartó és nemiszerv méretek a videóban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek