ÉLETMÓD

Így néz ki egy igazán egészséges nap?

2016. december 28., szerda 19:36 |

A Readers.com készített egy érdekes infografikát arról, hogy hogyan nézne ki egy ideális nap, ha betartanánk minden tanácsot, amit orvosok és különféle életmódszakértők adnak úgy általánosságában arról, hogy miként lehet egészséges életmódot folytatni.

A lenti infografika ugyan angolul van, de csupán a képekből és az időpontokból is viszonylag egyértelmű, hogy mit, mikor és mennyi ideig kell cselekednünk, ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni, de azért kiemelünk néhány részt. Ami egyből feltűnhet a teljes napot átnézve, hogy a félórányi olvasáson túl gyakorlatilag semmiféle szórakozás nem fér bele egy egészséges napba. Állandóan figyelni kell valamire, hogy ételt készítsünk, hogy nyújtsunk, sétáljunk, dolgozzunk eleget vagy felhívjuk egy szerettünket. Az egész nap egy nagy rohanásnak tűnik így.

Aztán, ha olyan fene egészségesen étkezünk, akkor miért lenne szükségünk multivitaminokra? Ráadásul ebbe az egészséges napba, ha jobban megfigyeljük nemcsak a szórakozás nem fér bele, de a négy kézmosáson és három fogmosáson felül más tisztálkodás sem. Sőt, megittuk ugyan a kellő mennyiségű folyadékot napközben, és rendesen ettünk is, viszont arra már nincs időnk, hogy elmenjünk vécére. Szóval csak csínján az ennyire egészséges életmóddal!

readers drs-orders.png
Fotó: Readers.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés