Edzőteremteszt: Brill Fitness

2015-ös sorozatunk újraéled: budapesti edzőtermeket veszünk sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket általában All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

A Brill Fitness nemcsak egy edzőterem, hanem fodrászat és szépségszalon is üzemel a területén: mi most nem ezeket látogattuk meg. A terem elég retro, ez már a bejáratnál kiderül, de attól, hogy valami nem a legújabb trendek szerint van felújítva, még lehet jó. A recepciósok nagyon informatívak és segítőkészek, így aztán hamar és felkészülten mehettem le a terembe.

Első alkalommal egy aerobikórára mentem be, ahol nagyon kevesen voltunk, de kellemes, inkább kezdőknek való átmozgatáson mozoghattam egy órát. Az aerobikteremben van némi kellemetlen szag – talán a padlószőnyeg miatt –, de a többi helyiségben kifejezetten jó a levegő.

Második alkalommal a gépeket próbáltam ki, mindenből van elég, jól is működnek, tisztaság van és nincs üvöltő borzalmas zene, ami mindenképp nagy pozitívum, hiszen úgy tud az ember edzeni, hogy csak magára figyel. Ha negatívumot kéne mondanom, talán az öltöző egyszerű berendezése lenne, a hokedlik nem a legkényelmesebbek, de végülis nem pihenni jár az ember edzőterembe. Pozitívum, hogy a személyi edzés igazán olcsó, csak 3000 forint óránként, így ha előre rákészül és egyeztet egy edzővel, akkor biztos, hogy a mozdulataival is minden rendben lesz!

Cím: Budapest, 1132 Budapest, Váci út 28.

Honlap: www.brillfitness.hu

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 6:00 - 22:00. Szombat: 9:00 - 20:00, Vasárnap: 9:00 - 19:00

Összességében így éreztem magam: 4/5 pont

Árak: Napijegy 1400 forint, havi aerobik bérlet 14.700 forint. További részletek itt!

M, L, XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával is igénybe vehető a terem, azaz havi 9200 forinttól.

Recepció: 5/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 4/5 pont

Gépek állapota: 4/5 pont

Öltöző: 3/5 pont

Tisztaság: 4/5 pont

Parkolás: az utcán megoldható, de nehézkes és fizetős este 8-ig (440 forint/óra)

Szolgáltatások: Cardio / Csoportos óra / TRX / Wellness és Szauna / törülköző bérlés 150 forintért / szolárium / személyi edzés 3000 forint/alkalom / fodrászat, kozmetika, masszázs a létesítményen belül

Hirdetés
Hirdetés
Oszd meg másokkal is!
Mustra