Ön bunkó? Menjen meccsre!

Már közel százezren látták 18 órával ezelőtti feltöltése óta azt a videót, ami épp most látszik kiverni mindenkinél a biztosítékot. A Groupama Arénában ugyanis érzik a csíziót, most éppen a kilencvenes évekhez térnek vissza reklámspotjukkal, mondjuk más kérdés, hogy ahhoz is szarul. Arról van szó, hogy rúgni fogják a bőrt a hétvégén; a Fradi fog “fellépni” a Puskás Akadémia csapatával a Groupama Arénában, azaz ahogy ez lenni szokott, szaladgálnak majd a gyepen, és mutatják, milyen hasznos dolgokra mennek el a milliárdok.

Ez amúgy nem meglepő, van ilyen máskor is, viszont nem fogy úgy a jegy, vagy csak simán Nőnap van, szóval valamiért magas szellemi állapotban lévő nézőket óhajtanak a kilátókra, amire abból következtetünk, hogy e jeles nap alkalmából tőlük egy ízléstelenül hímsoviniszta, és hátborzongatóan gyenge egy percet kapott minden olyan hölgy, aki véletlenül szeretné a (magyar) focit.

A videóban egy focirajongó takarító (akit Fittikém alakít) egy dekoratív hölgyet kukkol (igaz csak térdtől lefele, milyen béna már!) a fociöltözőben, hogy aztán amikor a csaj kilép, megjegyzést tehessen a kezében lévő labdára, ami szép kerek. Értik! Kerek! 

UPDATE: Korábban azt írtuk, a videó készítője a Groupama volt. A Groupama Biztosító azonban elhatárolódik a felvételtől, idézzük Szabó Virág, a biztosító kommunikációs ügynökségi munkatársának leveléből: "A videó nem a Groupama Aréna, hanem a Ferencvárosi Torna Club videója volt, éppen ezért kérjük, amennyiben van rá lehetőségük, ennek megfelelően módosítsák a cikk tartalmát. Az oldalon megjelent, hétvégi fordulót népszerűsítő videó tartalma a Groupama Biztosító cégfilozófiájával és kultúrájával összeegyeztethetetlen. Tartalmáról és nyilvánosságra hozataláról a társaságnak nem volt tudomása."

UPDATE 2.: A Groupama Biztosító a Fradira mutogatott, de nem ők voltak a tettesek, hanem pont a Groupama Aréna maga! A 444-hez eljuttatott közleményben ez áll: "A tegnapi napon a Groupama Aréna hivatalos facebook oldalán megjelenő, hétvégi labdarúgó mérkőzést beharangozó videó a Lagardere Sports Hungary, azaz az aréna üzemeltetője és működtetője által került elkészítésre és publikálásra, a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Biztosító, valamint a klub további partnereinek bevonása nélkül. A Lagardere Sports Hungary elnézést szeretne kérni azoktól, akiket a tartalommal megbántott, és ezúton fejezi ki a hölgyek iránt érzett nagyrabecsülését és tiszteletét."

Az ugye nem lepi meg ezek után, hogy a Fradi is elhatárolódik az ízléstelen videótól, amit már eltakarítottak a Groupama Aréna Facebookjáról is?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek