Naná, hogy már appok is léteznek Valentinra!

Naivan azt gondolta, pont az okostelefon-tulajok maradnak ki a Valentin-napi őrületből? Bár egy romantikus vacsorát az appok sem váltanak ki, azért egy-két vicces órát eltölthetnek velük (és még olcsóbban meg is úszhatják, mint a mozit).

La-la

Az unalmas szöveges üzenetek helyett emelje új szintre az idei köszöntését: a La-la app segítségével a Youtube-on található zenékből vághat ki részleteket, amelyekhez aztán fotót is csatolhat és kész is a digitális üdvözlőkártya. Ha megfogad egy jótanácsot, akkor nem Lily Allen klasszikusát választja.

Letöltés: iOS

LaLa
La-La

Couple

Ez az alkalmazás igazán hardcore szerelmeseknek való: nemcsak az egymásnak küldött üzeneteket tárolja, de akár fotókat és egyéb közös dolgokat is feltölthetnek, így egy Facebookhoz hasonló idővonalszerű napló jön létre. Ráadásul olyan funkció is van, amellyel az egymásnak küldött fotók pár másodperc után megsemmisülnek, így intim képekkel is meglepheti párját – nem mintha nem létezne képernyőmentési funkció... Az app egyébként azért is jó, mert legalább nem az ismerőseit untatja a tökéletes kapcsolatának minden mozzanatával, illetve ha véget ér az eredetileg örökkévalóságnak szánt együttlét, egy gombnyomással törölheti a közös múltat.

Letöltés: iOS | Android

Couple
Couple

iKamasutra

A pajkosabb okostelefon-tulajdonosokra is gondoltak: elérhetővé tették a Kámaszútra online verzióját. A tavaly június óta letölthető app iPhone-ra és iPadra ingyen letölthető (bár egyes funkciókért fizetni kell majd), ha viszont Androidja van, akkor 700 forintért juthat hozzá. A pózok összetettség és intimitás szerint szűrhetőek, így kezdőként, de akár haladóként is belevághatnak.

Letöltés: iOS | Android

iKama
iKama Sutra

Hello Vino

Ha valaki szeretne a nemlétező bortudásával menőzni, a Hello Vino segítségével megteheti. A saját vagy partnere ízlése alapján kiválaszthatja a megfelelő italt, sőt: ha tudja, mit főznek este, a vacsorához is választhatnak hozzáillő bort. A legviccesebb (lenti képünk jobb oldalán látszik is), hogy az app azt is megmutatja, hogy kell kimondani az ital nevét.

Letöltés: iOS | Android

Hello Vino
Hello Vino
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra