G-force: az edzés, amivel gyors tempóban nyúzhatja az izmait

Aki már próbálta az Insanity edzésformát, annak bizonyos elemeiben ismerős lesz a G-force, Szabó Gergő edző ugyanis az Insanityt alakította át, fejlesztette tovább egy önálló mozgásformává, a már említtett G-force-szá.

untitled-3733
Lindmayer Zsolt

A III. kerületi Team Fitnessben bemelegítéssel kezdtünk, pár perccel később pedig már ezerrel ugráltunk, guggoltunk, szinte olyan ütemben, hogy alig tudtam követni, rendesen megcsinálni a gyakorlatokat, vagy épp kifulladtam a fülledt teremtől. Amikor már a csillagokig felpörgettük a pulzusunkat, nyújtottunk egyet és aztán jött a feketeleves: egyfolytában mozogtunk, ugráltunk, pihenő nélkül.

Fotó: Lindmayer Zsolt
Fotó: Lindmayer ZsoltLindmayer Zsolt

Ami fontos: ha olyan saját testsúlyos edzésen alapuló órán szeretne részt venni, ahol különböző módokon, eszköz nélkül, magas pulzus számmal és szinte elviselhetetlenül gyors tempóban nyúzhatja az izmait, jó helyen jár.

Fotó: Lindmayer Zsolt
Fotó: Lindmayer ZsoltLindmayer Zsolt

Pontozás

  • Kínzó faktor: 10/10
  • Ennyire formál: 9/10
  • Edző: 9/10
  • Helyszín: 8/10
  • Ennyire fáj másnap mindene: 9/10 

Ha kíváncsi arra, pontosan hogyan is zajlott az edzés és milyen benyomásai voltak még vendégszerzőnknek, akkor kattintson ide, itt az egész beszámolót elolvashatja.

Hámori Barbara

A Move it, Blondie! sportblog főszerkesztőjének a mozgás csupán pár éve lett az élete szerves része. Olyannyira, hogy úgy döntött, hétről hétre újabb sportokat próbál ki, amelyekből szubjektív beszámolókat ír, ezzel rálátást adva az olvasóknak az óratípusokra és azok részleteire. Az általa készített sztárinterjúkból pedig kiderül, melyik híresség hogyan tartja formában magát és a sportedzők is mesélnek a saját óráik részleteiről. Hámori Barbara fő célja és mozgatórugója, hogy motiváljon mindenkit, aki még nem találta meg a saját sportját.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek