Kell egy hét egyedüllét - így ne szexelj fesztiválon!

Az ember mindig arról hall, hogy fesztiválokon mennyire egyszerű szexhez jutni. Minden erre utal amúgy, az ajándék gumiktól kezdve az ismerőseink legjobb történetéig. Szinte mindenkinek kell legyen haverja, aki teljes magabiztossággal állítja, hogy a Szigeten csak az nem tud dugni, aki nem akar. Vegyük úgy, hogy ezt el is hisszük. De mi van, ha mi tényleg nem akarunk?

Fotó: Stinkie Pinkie
Fotó: Stinkie Pinkie

Kismillió útmutatás létezik már a helyes csajozós/pasizós szövegekről, még a külföldiek felszedésének is teljes szakirodalma van, arról viszont valahogy mindig megfeledkeznek, hogy egy szűk, de jelen lévő kisebbség igenis csak koncertekre és inni jár oda. Ennek több oka is lehet, lehetünk például katolikus papok, aszexuálisak, betegesen igényesek, vagy csak hatalmas nagy vesztesek. Nekik, és még az egyszerű spontán cölibátust tartóknak is próbálunk most segíteni pár könnyen megvalósítható módszerrel, amiknek sikeressége esetén garantáltan nem kaphatnak el semmiféle nemibetegséget.

Légy részeg!

Ezt a fesztivál nagy része megoldja, de vannak ám fokozatok! A legendákkal ellentétben igenis le lehet annyira ittasodni még egy ilyen jellegű bulin is, amikor már senki számára nem leszel vonzó. Ha ez nem sikerül, még akkor is van esély alkalmi szüzességünk megtartására, amiről Szofi is tud mondani pár dolgot. "Este összegabalyodtam egy fickóval a zenére. Tapi, csók már volt, aztán mikor az akcióra került volna a sor, mindig rájöttem, hogy hánynom kell, ezért kirohantam. Mikor ez már negyedjére történt meg, akkor szó nélkül leléptem. Pedig a srác igazi úriember volt, vagy nagyon akart dugni, de mindig megvárt. Később még összefutottunk, de már nem köszönt."

Légy válogatós!

Fotó: Daniel Bagel
Fotó: Daniel Bagel

Ha felállítunk elvárásokat, már ki is zártunk egy csomó embert, aki korábban még potenciális partnernek tűnt. Nem kell túlzottan magasakat, mert az másoknak is feltűnik, de vannak élethelyzetek, amikor nem kell magyarázkodni, mert a csúnya embereket nem mindenki tartja vonzónak, és bárki bármit mond, a méret is számít. Dórinak sem voltak teljesíthetetlen igényei, de szerencsére ennyi is elég volt a jó híre megtartásához, bár nem sokon múlt.

"Összebarátkoztunk pár svéd fiúval. Az egyikkel egyszer csak elkezdtünk smárolni, én pedig azon kaptam magam,hogy a sátramba invitálom. A csók alapján tehetséges volt, de amikor elkezdett vetkőzni, kiderült, hogy van egy kis gond a méretével, és nem a túl nagyra gondolok. Sajnos nem jutott eszembe jobb, ezért hirtelen azt mondtam, nekem van barátom. Nehéz volt elmagyarázni." Végül is még mindig kevésbé megalázó, mint az igazság!

Légy naiv!

Ez az élet legtöbb területén sikertelenséghez vezet, de a mostani projektünk megvalósításához az egyik legbiztosabb út! Nem árt hozzá hímnek sem lenni amúgy, a naiv nőkkel egészen mást szoktak csinálni. Péter a tipikus naiv férfi esetét mutatta be, aki túl kevésből akart túl sokat kihozni. Vagy szarból várat, ha úgy tetszik. "Egy fesztivál melletti kocsmában sikerült egy alacsony, kicsit csúnyácska nőt összeszednem, aki ráadásul kannás bort is fogyasztott, tehát a könnyebb utat választottam. Megnéztünk valami koncertet is, és még strandra is elmentünk, de amikor odaértünk a sátrunkhoz, hirtelen nem akart bemenni, és azt is elengedhetetlennek érezte, hogy megnézze a Belgát. Ide még elkísértem, ahol szerencsére meg is áztam, hogy aztán a koncerten gyanús körülmények között elkeveredjünk, és soha többé ne találkozzunk."

Légy előítéletes!

Fontos a legrosszabbat feltételezni a többi emberről. Miért is akarna szexet egy vadidegentől valaki? Természetesen csak ingyen italokat akar szerezni. Ha ő veszi, akkor természetesen randidrogot kevert az italodba. Esetleg ki akar rabolni! A többi fesztiválozóval szembeni előítéletesség szinte garantált eredmény, jó példa erre Péter, akinek emiatt lett egy olyan története, amit még az unokáinak is könnyekkel küszködve fog elmesélni.

"A '98-as Szigeten követtem el életem legnagyobb baklövését. Már hajnalban, alkoholmámorban táncoltunk valami szakadt sátorban, amikor mellénk verődött egy külföldi társaság. Négy-öt kreol bőrű fiatalember, és egy gyönyörű cigánylány, de az a típus,amilyeneket a riói karneválról készült képeken láthat csak az egyszerű vidéki halandó. Az öltözékük alapján én erdélyi romáknak tippeltem a társaságot. Pár ital után azt vettem észre, hogy a tánctér közepén vad erotikus táncba kezdtem a társaság hölgytagjával. Pár pillanat múlva már rángatott is kifelé a tánctérről, a kezével mutogatva,hogy bizony most megyünk a sátrába, a Sziget történetének legnagyobb dugására. Ekkor átfutott az agyamon, hogy ez biztos valami lehúzós trükk, a lány a sátrába csalogatja a részeg hülyegyereket, akit a barátai aztán jól agyonvernek és kirabolnak. Kitéptem hát magamat a kreol istennő karjai közül és pánikszerűen elmenekültem. Pár nap múlva,már otthon néztem a tévét, ahol egy Szigeten készített riportműsorban éppen ezzel a társasággal készítettek interjút. A lány és a barátai nem cigányok voltak,hanem a fesztiválon fellépő kubai artistacsoport."

Fotó: Patrick
Fotó: Patrick

Ide kapcsolódik még egy meg nem nevezett forrás története is, amikor is egy teljesen lerészegedett meztelen nőnek sikerült egy ötvenes vak férfi szállására bejutni, és felajánlani neki a testét. A férfi nem tudta kezelni a helyzetet valószínűleg, mert a legmeglepőbb utat választotta, és kihívta a rendőrséget.

Végezetül sok sikert a projekthez, senki ne álljon szóba idegenekkel a Szigeten sem!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek