ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Városközpontot akarnak az Örsön a környékbeliek

2010. január 15., péntek 01:13

Az Örs vezér tér városközponttá alakítása jelentős időmegtakarítást jelentene a Zuglóban élők számára, mert egy helyen tudnának elintézni mindent.

cikk-tious-rovid

Ha az Örs vezéér tér városközponttá alakulna, a közügyektől a bevásárlásig mindent itt intézhetnének a helyiek - derült ki a Revolutio Consulting hírleveléből. 

A TÉR-erő projekt részeként az Örs vezér térről is megkérdezték az emberek véleményét. Bár sok negatív kritika kapcsolódik a környékhez, pozitív tényezőkkel is találkozhattak projekt résztvevői. A lakók elégedettek a helyi funkciókkal, a tér nagy bevásárlóközpontjait – az Árkádot és az Ikeát – szívesen használják, de a közbiztonság szerintük sem kielégítő. A lakosság nagy része átszállásra használja a teret, többen azt válaszolták, logikusabbá, átláthatóbbá tennék a tömegközlekedési eszközök megállói közötti gyalogos közlekedést.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta