ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Utazás a csakráidhoz éneklő kristályokkal

2010. január 18., hétfő 11:26

Meditatív koncertre készülődhetsz, lélek és test egyaránt megfürödhet a zenében - egy sóbarlangban. Hangolódj rá a rezgésekre. Meglepő nyugalmat tapasztalhatsz.

cikk-tious-rovid

Van egy hely a városban, amely csak neve alapján egy szürke, nyirkos barlang, amúgy barátságos belvárosi lakás, mellesleg Közép-Európa legnagyobb épített sóbarlangja, amely 23 tonna himalájai kristálysó és német kősó felhasználásával készült. Hogy mire jó egy sóbarlang? A gyógyulás mellett például meditatív koncert helyszíne is lehet. Amolyan lélek wellness, ahol a test is igazán jól jár. Veres Kriszta kvarc-kristály hangtálakon koncertezik majd pénteken, belső utazásra invitál saját testünkbe és lelkünkbe, a csakrákhoz hangolt tíz kristálytál hangjának rezgésein keresztül. A kristálytálak a lélek mélyebb rétegeit megérintve harmonizálják a csakrák működését, és finoman ráhangolnak az élet hullámain való áramlásra. Ha egy hosszú hét után teljes kikapcsra és feltöltődésre vágynál, akkor érdemes minél hamarabb jelentkezni, a Sóbarlang korlátozott befogadóképessége miatt. 
 

Veres Kriszta: Só-és Hangfürdő Éneklő Kristálytálakkal

• időpont: 2010. 01.22. péntek 19.30
• helyszín: Sóker kristálysó barlang (1066 Budapest, VI. kerület, Mozsár utca 7.)

• jegyfoglalás: 312-1646
• a jegy ára: 3500 Ft

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta