ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Túlélték a Balaton átcsúszók

2010. február 7., vasárnap 17:41

A szervezők végül elnapolták az első Balatonátcsúszó versenyt, majd a vállalkozást - hisztériakeltés miatt  öbölátcsúszássá minősítették. Mégis sokan próbálkoztak az első átcsúszással.

Hivatalosan végül elmaradt a hétvégére meghirdett első Balatonátcsúszás, de sokan még így  is nekivágtak a Badacsony-Fonyód közötti távolságnak - sílécen és gyalog. A szervezők azért voltak kénytelenek lefújni a nagy vállalkozást, mert mint mondják, a vízirendészet túlságosan határozott álláspontja hisztériakeltésre adott okot.

A vízirendészet munkatársai már pénteken jelezték, szerintük az átcsúszás veszélyes, bár megtiltani senki számára nem tilthatják meg, mégis felelőtlen az, aki nekivág a távnak. Leginkább azért, mert nem lehet tudni hogy a parttól távol milyen állapotban van a jég. A hó alatt nem látszanak a repedések, mondták, sem az, hogy a hőforrások miatt hol van elvékonyodva a jégpáncél.
Azok, akik vállalkoztak az átcsúszásra - sértetlenül értek partot.

Vasárnap estére a balatoni jégpályák közül egyébként már bezárt a siófoki, a vizessé vált a jég miatt, a keszthelyi pályát takaríthatatlanság miatt kellett bezárni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta