ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Siklóernyővel hirdetik hazánkat Kínában

2010. január 13., szerda 12:36

Hazánk dinamikusabb oldalát probálták bemutatni a kínai World Traveller magazinban – a fürdők mellett a siklóernyőzést ajánlották a turistáknak.

cikk-tious-rovid

Kína egyik legnagyobb példányszámban megjelenő utazási magazinjában a World Traveller Magazine januári számában hat oldalas turisztikai ajánló jelent meg Magyarországról, adta hírül a Magyar Turizmus Zrt. A cikk egy pároknak szóló úti célokat ajánló rovatban szerepel, és a szerző - aki tanulmányúton nálunk járt - szakított az általános imázs témákkal; a fürdők mellett a magyarországi siklóernyőzésre alkalmas helyeket mutatta be.

A célja, hogy hazánk dinamikusabb arcát is megismerje a kínai utazóközönség. A lap havi 280.000 példányszámban jelenik meg, a cikkek gazdagon illusztráltak és mindegyikük végén tippeket kap az olvasó az adott hely látványosságaihoz. A KSH legfrissebb adatai szerint a 2009. január-novemberi időszakban 36.000 kínai vendég 12%-kal több, összesen 66.300 vendégéjszakát töltött el a hazai kereskedelmi szálláshelyeken az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta