ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Síeld be magad szombaton Eplényben!

2010. január 13., szerda 14:21

Budapesten se hó, se terep, viszont a Bakonyban, a szombati Snow day-en semmiből nem lesz hiány. Remekre hízott sípályákon próbálhatjátok ki magatokat.

cikk-tious-rovid

Irány tehát Eplény, hogy január 16-án, szombaton reggel 9-től igazán jó hangulatú téli sportnapon, hóágyúzott sípályán az egész család besíelje magát. Egy nap leforgása alatt 8 téli sportággal ismerkedhettek össze, lesz klasszikus síelés, alpesi és freestyle bemutató, kipróbálható a snowboard, a sífutás, középhaladóknak a síugrás, biatlon. Jégszobrászok dolgoznak egész nap és drukkolhatunk a kutyaszánhúzó versenyen.

Aki most csatolna fel először élesben, ne riadjon vissza, helyszíni oktatást is tartanak. De benevezhettek családi versenyre is (minimum 3 fő – kötelező egy szülő-gyerek páros), a végeredményt az összesített eredmény dönti el. Eplény a Bakony déli részén, Veszprém és Zirc között található, jól karbantartott műúton érhető el. Eplény külterületén, bekötőúton juthattok el az Ámos-hegyi Pihenőerdőig, a Nordica Síarénához.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta