ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Óvszer a púderes dobozban

2010. április 9., péntek 08:13

Egyre több nő dönt úgy, hogy a védekezést nem bízza a véletlenre, és a vészhelyzetet elkerülendő, mindig tart a retikülben egy csomag óvszert. A gumi persze bekerülhet a tamponok és a rúzs mellé, de létezik ennél diszkrétebb megoldás is.

cikk-tious-rovid

Minden nő számára ismerős élethelyzet, amikor a kézitáskából - szigorúan a nagyközönség előtt - olyan dolgokat ránt elő, amitől másodpercek alatt elvörösödik. Ilyen élményről gondoskodik a tampon, a fehérnemű és persze az óvszer. Ezek elrejtésére természetesen sokmillió megoldás létezik, ám igazán eredeti és elegáns ötletre csak ritkán bukkanunk. Ilyen például az összecsukható sminktükörben az óvszer számára kialakított rejtekhely, ahol az óvszer addig lapulhat, míg szükség nem lesz rá.

jic

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.04.09 15:41:46valakimas

    Mostmár csak az a jogi vonatkozás merül fel, hogy vajon nem sérti-e egy nő a férfi jogait azzal, hogy feltételezi, hogy az nem gondoskodik a védelemről. Ez kifejezetten sértő:-)

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta