ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Nők lettek a legjobb fiatal vállalkozók

2010. június 25., péntek 15:26

Egy fiatal építőipari vállalkozó nőt és egy egri design bolt tulajdonosát is jutalmazták az év legígéretesebb fiatal vállalkozója díjkiosztón. A pályázaton 18-32 év közöttiek indulhattak.

cikk-tious-rovid

Idén is meghirdette az Életpálya Alapítvány azt a vállalkozói versenyét, amelyre 18 és 32 év közötti fiatalok pályázhattak. Az első helyezett, a „2010. legígéretesebb fiatal vállalkozója" díj nyertese az IQC Mérnöki Kft. ügyvezetője, Balogh Rita lett. A cége egy építőipari vizsgáló és kalibráló laboratórium, üzemi gyártásellenőrzési tanácsadó- és felkészítő iroda, ahol hét mérnöknő dolgozik. A vállalkozás még nincs egy éves, és hét mérnöknőt alkalmaz.

A második helyezést a Pillangó Art tulajdonosa, Jánosi Anita Kincső kapta. A vállalkozás egyedi készítésű divat kiegészítőkkel foglalkozik. Üzlete Eger egyik bevásároló központjában található, ahol a vevők igényeinek megfelelően megrendelésre is készítenek divatárut, legyen az táska, pénztárca vagy akár ékszer is.

A harmadik helyezést a Vándorpiac ötletének megálmodói, Radnóthy Szabolcs és Terján Nóra kapták. Az ötletük a kereskedelem és a kultúra közvetítése az utcán. A vállalkozás alapítói szeretnék összefogni a hazai kortárs ipar -és képzőművészeket, mindezt rendhagyó módon, olykor provokatívan, olykor finoman, beágyazva a városi életbe. Az első három helyezett egyébként 500 000, 350 000, illetve 250 000 Ft-ot kap.

 Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta