ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Le a graffitikkel!

2010. február 16., kedd 18:02

A közlekedési vállalat vezetői mára annyira ráunhattak a különböző színes garaffitikre, hogy egy  különleges eljárással készült, úgynevezett anti-writers fóliával vonatták be az új kocsikat.

romai_metro_1

 

Január utolsó napjaiban állították forgalomba azt az első új szerelvényt a római metro B vonalán, amely a korábbi rossz állapotú, piszkos, légkondicionáló nélküli vonatot váltotta. Az új szerelvény egymással kapcsolatban álló vagonokból áll - ezzel 1200 főre emelve egy-egy vonat szállítókapacitását -, légkondicionált, a vonat belső biztonsági kamerákkal és újdonságképpen különleges fóliabevonattal ellátott, amely segíti a városi közlekedési eszközöket  egyre jobban elcsúfító graffitik gyors eltávolítását. A városi közlekedési vállalat (ATAC) ügyvezetője nyilatkozata szerint 2011-ig valamennyi vonat (szám szerint 53) már az új anti-writers vagonokkal cserélik le.

(forrás: NKTH)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta