ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Minden tizedik nő szégyelli a párja külsejét

2010. április 13., kedd 10:47

Egy angol weboldal felmérése szerint a nők 83 százalékának jobban tetszik egy sztár, mint a saját barátja, 39 százalék szeretné is egy sztárhoz hasonlóvá alakítani az illetőt, ráadásul a megkérdezettek fele többet foglalkozik a férfi külsejével, mint a sajátjával.

A www.goodsurgeonguide.co.uk 1312 kapcsolatban élő nőnek tett fel különböző kérdéseket a mellettük élő férfiak megjelenéséről. A nők egytizede elismerte, hogy barátja külseje miatt szégyenkezik társaságban, 16% pedig a férfi öltözködési stílusa miatt pironkodik. A kérdésre, hogy „véget vetne a kapcsolatának azért, mert a párja rosszul öltözik és nem ad magára?" minden ötödik nő igennel válaszolt, 43% pedig igyekezne megváltoztatni az illető stílusát.

A felmérésben részt vevő nők 83 százaléka vallotta be, hogy egy, vagy több férfi sztárt vonzóbbnak tart a párjánál, és 39% igyekszik élete párját egy bizonyos sztár külsejéhez hasonlatossá tenni. De hogy melyik a favorizált férfi, nem derült ki. 31% százalékuk szeretné, ha partnere non-invazív (szike nélküli, konzervatív) kozmetikai beavatkozásnak vetné magát alá, 34% pedig egyáltalán nem bánná, ha a férfi plasztikai sebészhez fordulna. A legkevésbé drasztikus módszert, vagyis férfi kozmetikai termékek vásárlását csak a nők 18%-a választaná. A megkérdezettek több mint fele szerint a plasztikai műtét legalább annyira elfogadható férfiak, mint nők esetében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta