ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Magyar gyógyfürdő Európa legkedveltebb spa úticélja

2010. július 6., kedd 12:55

A European Health&Spa Award zsűrije 2010-ben az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-nak ítélte a legjobb spa úticél (Best Spa Destionation) díjat. Annak ellenére, hogy termálvízzel jól állunk, ez az első alkalom, hogy magyar gyógyfürdő ilyen díjazásban részesült.

cikk-tious-rovid

A bécsi Agentur für Gesundheit&Wellness - a Spaworld nemzetközi szakmagazin kiadója - által rendezett versenyre tíz kategóriában lehet nevezni Európa valamennyi országából. Az öt független szakértőből álló zsűri pontozza a jelentkezőket, és ez alapján ítéli oda a díjakat. Értékelik a kreativitást, az innovációt, a design-t, a szolgáltatásokat, az alkalmazott technikai és építészeti megoldásokat, a vendégek igényeinek kiszolgálását, és a gazdasági hatékonyságot.

spirit400

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta