ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Forró éjszaka helyett szűk farmer

2010. január 18., hétfő 13:34

Még a karriert, a pénzt és a szexet is felülmúlja az az érzés, ha belebújhatunk egy testhez simuló farmerba – derül ki egy brit közvéleménykutatásból.

cikk-tious-rovid

Beleférni egy szűk farmerbe – a gabonapelyheket gyártó Kellogg's felmérése szerint ez a brit nők célkitűzése az idei évre. Egy, 2200 nő megkérdezésén alapuló közvéleménykutatás arra derített fényt, hogy a brit gyengébbik nem inkább a farmernadrágra voksol, mint egy forró éjszakára George Clooney-val. A megkérdezett nők 22 százaléka úgy véli, hogy egy szűk farmerbe való belepréselődés még a szexnél is jobb, 20,6 százalékuk pedig ennek érdekében még a lottónyereményről is lemondana.

Sőt a farmer még a házassági ajánlatot és a tartós kapcsolatot is lenyomja: a nők 11,1 százaléka inkább a kék ruhadarabra voksol, mint egy gyűrűre, míg 10 százalékuk egy jól működő kapcsolatról is lemondana, hogy magára húzhasson egy szűk farmernadrágot.

 

cikk-tipus-linkek

• A punk királynő tervezi a legszűkebb farmerokat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta