ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Budapest népszerűbb, mint New York

2009. december 31., csütörtök 12:07

Egy svéd turisztikai szaklap szerint a most záródó évtized legnépszerűbb úti céljai között szerepelt Budapest – megelőzi Amszterdamot, Nizzát, Madridot, New Yorkot, Bécset és Berlint is.

cikk-tious-rovid

 

A Travel News svéd szaklap a 2009-es év vége alkalmából közölte a legnagyobb svéd utazási irodalánc, a Ticket toplistáját, amelyben a most záródó évtized legnépszerűbb úti céljait részletezték, derült ki a Magyar Turizmus Zrt. hírleveléből. A svédek listáját Gran Canaria vezeti, Alanya, Kréta és Mallorca előtt. A nagyvárosi úti célok dobogósai London, Párizs és Barcelona, amelyeket Róma, Prága és Budapest követ. Fővárosunk tehát hatodik a listán, megelőzve többek között Amszterdamot, Nizzát, Madridot, New Yorkot, Bécset és Berlint is.

A múlt héten az amerikai Sherman’s Travel Magazin emelte ki Budapestet. A 2010-re vonatkozó Top10 úti céljai közt a harmadik helyen szerepel Budapest: fővárosunk megelőzi Jamaicát és Las Vegast is. Listájuk szerint az 1. helyen Bangkok áll, a 2. helyen Blue Ridge Parkway, aztán Budapest, fővárosunkat követi Jamaica, Las Vegas, Mendoza, Namíbia, Panama, a Mexikóban található Riviera Nayarit, a tízes listát az utahi Salt Lake City közelében fekvő Wasatch-hegység zárja. 

 

cikk-tipus-linkek

Jövőre Budapest Las Vegasnál is jobb úticél lesz

Az amerikai Sherman’s Travel Magazinnak a 2010-re vonatkozó Top10 úti céljai közt a harmadik helyen szerepel Budapest: fővárosunk megelőzi Jamaicát és Las Vegast is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta