ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A németek körében divat magyar fogorvoshoz járni

2010. április 5., hétfő 12:39

A német Die Welt című napilap egyik cikke szerint a németek divatosnak találják a magyar fogturizmust.

cikk-tious-rovid
Szabadság a fogorvosnál címmel jelent meg egy írás a Die Welt című napilapban, ami arról szólt, hogy a németek szívesen látogatnak el magyarországi fogorvosokhoz. A Magyar Turizmus Zrt. Hírlevele szerint a cikkben a magas minőségű alapanyagokat említik, a szaktudás részletezése mellett megszólaltatják az egyik legnagyobb biztosító társaság szakértőjét is, aki szintén megerősíti a nagyfokú érdeklődést Magyarország iránt. Győrt külön kiemelték, mint a fogturizmus egyik központját.

A 160 ezer példányban kiadott Berliner Zeitung napokban megjelent cikkében Implantátum ajándékba árulkodó címmel ajánlja a turistáknak a budapesti városlátogatást, egy „betérővel a fogorvosi székbe."

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta