ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A munkahelyüket jobban féltik a magyarok, mint a kapcsolatukat

2010. január 7., csütörtök 05:43

A Nielsen piackutató cég felméréséből kiderült, a magyarok jobban félnek attól, hogy elveszítik a munkahelyüket, mint attól, hogy egészségük vagy a magánéletük tönkremegy.

cikk-tious-rovid

 

A munkahelye miatt aggódik a magyarok nagy része, legalábbis ez derült ki a Nielsen piackutató vállalat nemzetközi szinten, 2009-ben végzett felméréséből. Ami a kutatás hazai vonatkozását illeti, a magyar megkérdezettek több mint 20 százaléka a munkahelyének a biztonságát jelölte meg elsőnek azok között, amitől a legjobban tart. 

A hazaiak második legnagyobb félelme az volt, hogy tudják-e majd taníttatni a gyerekeiket, ez a kérdőívben 12 százalékot kapott, csak úgy, mint az energiaárak emelkedése miatt érzett aggodalmuk. Több mint 10 százalékot kapott a felmérésben résztvevők aggodalma a saját egészségük, valamint a magánéletük alakulása iránt. 

5 százaléknál kevesebben jelölték meg fő félelemforrásuknak a gazdasági helyzetet, az élelmiszerárak növekedését, a politikai környezetet. 3 százaléknál kevesebbet kapott a szülők iránti aggódás, a közbiztonság, valamint a globális felmelegedés miatti aggodalom. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta