ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

A Google és az Apple lenyomta a Coca-Colát

2010. április 30., péntek 11:48

Nyilvánosságra hozták a világ száz legértékesebb márkáit rangsorba állító listáját, az amerikai Millward Brown piackutató cég által összeállított BrandZ TOP 100-at.

cikk-tious-rovid

A sorrend kialakítása során vizsgálták a cégek pénzügyi mérlegét, az egyes márkák értékét és a márkaspecifikus fogyasztói igényeket.

Nyilvánosságra hozták a világ száz legértékesebb márkáit rangsorba állító listáját, az amerikai Millward Brown piackutató cég által összeállított BrandZ TOP 100-at. A sorrend kialakítása során vizsgálták a cégek pénzügyi mérlegét, az egyes márkák értékét és a márkaspecifikus fogyasztói igényeket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta