ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Az új iPhone-alkalmazás buktatta le a hűtlen feleséget

2011. október 18., kedd 15:38

Az okostelefonokon megjelenő alkalmazások lehetővé teszik, hogy a lehető legközelebb érezd magadhoz az ismerőseidet, néha viszont rosszul is elsülhet a dolog. Egy férfi egy fórumon panaszolta el, hogy az új Apple-alkalmazás, a Find My Friends segítségével kellett megtudnia, hogy csalja a felesége.

Miután az Apple kihozta az iPhone 4S-re alkalmazható új iOS 5-operációs rendszerét, egy új alkalmazással is előrukkolt: a Find My Friends remek eszköz arra, hogy találkozz a barátaiddal. Ugyanis ha beleegyeznek, láthatod a kijelződön megjelenő térképen, hogy éppen hol tartózkodnak.

Az alkalmazás leleményes felhasználói viszont az eredeti szándéktól eltérő és igencsak meglepő tényekre is rábukkannak - írja az ABC News. Ha lehet hinni a MacRumors.com chatfórumán megjelent kommenteknek, a Find My Friends alkalmazás máris tönkretett egy házasságot. Szombat este ugyanis egy magát New York-inak mondó férfi ezt írta: „Válok a feleségemtől. Köszönöm, iPhone 4s és Find My Friends”.

Bizonyítéknak is jó lesz a válásnál

A férfi így folytatta: „Vettem neki egy új 4s-t, és a tudta nélkül feltöltöttem rá a Find My Friends-et. Nekem azt mondta, hogy egy barátjánál van az East Village-en. Én viszont gyanítottam, hogy ezzel a sráccal találkozik, aki a felsővárosban lakik. És mit látnak szemeim? A Find My Friends szerint éppen ott van”. A megcsalt férj sms-ben kérdezett rá a feleségénél, hol van: „Mire a hülye k.... azt írta, hogy a 10. utcában! Ezek a csodálatos bizonyítékok remekül jönnek majd, ha találkozom vele... az ügyvédi irodában egy pár hét múlva. Szerencsére ő a gazdag” – ironizált a helyzeten a felszarvazott férj. Egyelőre nem derült ki, hogy a MacRumors-on megjelent sztori valóságos-e, a férfi nem válaszolt az ABC megkeresésére.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta