ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Rákosokon segít a Grace Klinika szépfiúja

2011. október 14., péntek 13:04

A Grace Klinika egyik sztárja, Patrick Dempsey több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze egy maine-i rákközpont javára a múlt hétvégén.

Dempsey egy jótékonysági kerékpárverseny házigazdája volt, a befolyt összegből a Central Maine Medical Centert támogatták, ahol egyébként a színész anyját is kezelték. „A Dempsey-kihíváshoz” 4000 résztvevő csatlakozott, hogy a nemes cél érdekében végigcsinálja a 100 mérföldet.

A színész egyébként nem először szállt szembe a rákkal: a maine-i kórház területén korábban létrehozta a Patrick Dempsey Center for Cancer Hope & Healing rákközpontot. Az igazgatói posztot nővére, Mary tölti be, aki a Sun Journalnak azt nyilatkozta, bátyja gyakran hívja őket, minden fejleményről tudni akar, és ott segít, ahol tud.

A jótékonysági verseny egyik résztvevője, Cynthia Martell elmondta: „2 éve mellrákot diagnosztizáltak nálam, és a maine-i egészségközpontba jártam kezelésre. Nagyon hálás vagyok Patrick Dempsey-nek, ma miatta vagyok itt”. Ez volt a harmadik év, hogy megrendezték a kétnapos kerékpárversenyt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta