ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Marihuána formájú cukor miatt áll a bál

2011. október 13., csütörtök 16:46 |

Kenderlevél alakú nyalóka miatt tört ki a balhé több államban, mert sokak szerint az édesség miatt fognak rászokni a fiatalok a drogra.

Kábítószer-ellenes aktivisták szerint új mélypontot jelent a Pothead Ring Pots nevű nyalóka az édességpiacon, és tiltakozásukkal az édesség veszélyeire kívánják felhívni a figyelmet. Noha az édesség nem tartalmaz THC-t, a formája é a csomagolása alkalmas lehet ara, hogy a gyerekeket a drogfogyasztásra csábítsa, és ezért különösen felelőtlennek tartják, hogy bármilyen bolt édességpolcain hozzáférhetőek. Az édességet gyártó cég elnöke, Andrew Kalan szerint egyébként a nyalóka a legalizálást promotáló célból jött létre, fontosnak tartják az ügyet, de mindeddig egyetlen komolyabb panasz nem érkezett a termékükre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta