ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Tablettával kivédhető az őszülés - na persze

2011. október 11., kedd 11:42

A L'oreal speciális gyümölcskivonatot tartalmazó termékének az orvosok egyelőre nem örülnek annyira.

A L'oreal az öregedés ellen vívott harcban elért forradalmi sikerekről beszél, az orvosok meg nem győzik hűteni a kedélyeket az új tablettával kapcsolatban, ami hatékonyan akadályozza meg az ősz hajszálak kialakulását. A kozmetikai cég termékét csak 2015-ben dobja piacra, és a hírek szerint egy speciális gyümölcskivonatot tartalmaz, ami a szervezetben levő egyik protein hatását utánozza, és megakadályozza a haj pigmentációjának elvesztését.

A probléma ott kezdődik, hogy a cég szerint a tablettát legalább tíz évig napi rendszerességgel kell szedni ahhoz, hogy hatékony legyen, és abban a pillanatban, hogy az ember abbahagyja, a haj beőszül. Az orvosok nem győzik kongatni a vészharangot, szerintük ugyanis teljesen beláthatatlan következményei vannak annak, ha egy gyógyszert tíz évig folyamatosan szed valaki - írja a Jezebel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta