ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Teremszörfön pörög mindenki New Yorkban

2011. október 2., vasárnap 12:26

Mivel a fitnesztermek közönségének mindig szüksége van valami olyanra, amit még senki sem próbált, viszont minden eddiginél hatékonyabban fogyaszt, most éppen azt találták ki, hogy szörfözés a menő, teremben.

Hogy a szörf minden izmot igénybe vesz, régóta közismert, és ezt a tulajdonságát óhajtotta nagyvárosi körülmények között hasznosítani Hunter Joslin. A floridai születésű Joslin által kifejlesztett Indio Board nevű eszköz egy szörfdeszkához hasonlító lap, ami levegővel töltött gumipárnára van szerelve, és majdnem ugyanolyan instabil, mint amikor az ember a hullámokon próbál lovagolni. A szerkezet az olyan hagyományos gyakorlatokat, mint a kitörés, felülés, fekvőtámasz is új megvilágításba helyezi. Ehhez hasonló, folyamatos instabilitáson alapuló gyakorlatsorokat a gyógytornászok évtizedek óta alkalmaznak tartásjavításhoz, illetve mélyizmok edzéséhez, de az korántsem hangzik olyan jól, mint az, hogy Indo Board. A teremben deszkázás első sorban a lábizmokat és a törzset erősíti, valamint az egyensúlyérzéket javítja - írja a Well.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta