ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Köztünk élő hősnőket keresnek

2011. október 1., szombat 09:59

Rajtad is múlik, hogy kik kapják idén az Aranyanyu Díjat! Köztünk élő hősnőket keres Rácz Zsuzsa Terézanyu Klubja. Te kit jelölsz Aranyanyunak?

A Richter Gedeon Nyrt. és Rácz Zsuzsa Terézanyu Klubja több mint egymillió forintos összdíjazású, kifejezetten nőknek szóló elismerést hozott létre. A Richter Aranyanyu Díjjal a nők munkájának társadalmi megbecsülését szeretnék növelni, idén az oktatás és az egészségügy területén dolgozó nők kerülnek a figyelem középpontjába.

Ha ismersz egy lelkiismeretes doktornőt, egy elkötelezett óvónőt vagy nővért, akinek munkáját, segítségét szívesen megköszönnéd azzal, hogy ajánlod őt az Aranyanyu Díjra, írd le a vele kapcsolatos személyes élményedet, amiben megelevenedik munkája során tanúsított odaadása, kivételes személyisége, hivatása melletti elkötelezettsége. Fontos azonban az is, hogy az általad jelölni kívánt személyt avasd be a tervedbe, jelölésedről neki is tudnia kell.

A jelölteket a közönség ajánlhatja a www.terezanyu.hu honlapon, a díjazottakról szakmai zsűri és közönségszavazás dönt. Ez év november elsejéig, három kategóriában - pedagógus, orvosnő, egészségügyi szakdolgozó – lehet Aranyanyunak jelölni a köztünk élő mindennapi hősnőket.  A szakmai zsűri döntése alapján közülük kerül majd ki minden egyes kategória Aranyanyu Díjasa, aki 200.000 forint összegű elismerést kap.

Az Aranyanyu Díjjal kapcsolatos híreiket, aktualitásokat a Facebook oldalukon is nyomon követheted.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta