ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Egy hotellánc horkolásbiztos szobákat ad ki

2011. július 30., szombat 13:22

A Crowne Plaza 10 szállodájában teszteli az első horkolás-ellenes szobákat, van, ahol már őrjáratot is indítottak a horkolók kiszűrésére.

A Crowne Plaza szállodalánc újonnan kialakított szobákkal és őrjárattal igyekszik kiküszöbölni a horkolás okozta kellemetlenségeket - írja a Mother Nature Network.

A nemzetközi szállodalánc vendégei mostantól feltehetően nyugodtabban alhatnak majd: a Crowne Plaza néhány hotelében ugyanis nemrég vezették be az úgynevezett horkolásbiztos szobákat, ráadásul horkolás-ellenes őrjárattal is biztosítják a vendégek nyugalmát. A speciális szobákat 10 európai és közel-keleti hotelben kezdték el tesztelni, 6 brit kirendeltségben pedig őrjáratokat vezettek be az alvás közben zajokat produkáló vendégek kiszűrésére.

Ha hangosan horkolsz, legközelebb másik szobát kapsz

A horkolásellenőrök feladata, hogy a londoni, leedsi és manchesteri hotelben kialakított designos csendzónák folyosóin cirkálva figyeljék a bántóan hangos zajokat, és ha szükséges, kopogjanak a túl hangosan horkoló delikvensek ajtaján.

Azoknak, akik túlságosan hangosnak bizonyulnak, a következő ott tartózkodásukkor egy, a csendzónától távolabb eső szobát ajánlanak fel. Az InterContinental Hotels Group hatáskörébe tartozó hotelek egyébként a világon elsőként próbálkoznak ezzel a módszerrel. A horkoláscsökkentő szobákban egyébként az e célból kialakított legmodernebb eszközökkel veheti fel a vendég a harcot horkolással. Többek közt hangszigetelt falak, fejtámlák és horkolás elleni párnák állnak rendelkezésre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta