ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Három angyal biztosan van hazánkban - a Vodafone szerint

2011. július 27., szerda 15:35

Három nő nyerte meg a Vodafone Magyarország pályázatát, amely azért jött létre, hogy a cég támogassa azokat, akik a társadalom számára fontos ügyek megoldásán fáradoznak.

A Vodafone Magyarország idén is keresett főállású angyalokat. Olyan jelentkezőket, akik egy évig egy általuk választott fontos társadalmi cél érdekében egy non-profit szervezettel karöltve kívánnak dolgozni. A Vodafone versenyképes fizetést biztosít az elképzeléshez, hogy a nyertesek minden energiájukat programjuk megvalósításának szentelhessék. „A program célja nem más, minthogy a kiválasztottak a társadalom számára fontos ügyek megoldásán, felkarolásán dolgozzanak, és bebizonyítsák, hogy az egyéni gondolatoknak és tetteknek komoly súlya és szerepe van abban, hogy a körülöttünk lévő világot élhetőbbé és jobbá tegyük” - írta a Vodafone Magyarország a sajtóközleményében.

A pályázat nyerteseinek kihirdetésére július 23-án került sor. Az egyik nyertes Anu Pappné Melinda lett, aki a„Motorosok a Gyermekekért” programmal indult a pályázaton. Szintén a győztesek közt van Mészáros Éva, aki a„Gettószelídítő” programjával nyerte meg a zsűri tetszését. Végül Rózsa Adrienne a „DSGM-mel a teljes értékű életért” nevű programját találták biztos befutónak. „A Dévény Speciális manuális technika és Gimnasztikai Módszer (DSGM) egy olyan program, amely a világon egyedülálló eredményeket ér el a szülési oxigénhiányban szenvedő gyermekek gyógyításában és sikeresen alkalmazható a mozgássérülések valamennyi területén” - derült ki a közleményből. Gratulálunk a nyerteseknek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta