ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Már az ágyi poloskára is van biztosítás

2011. július 24., vasárnap 10:49

Amerikában az ágyi poloskák akkora problémát jelentenek, hogy a biztosítótársaság is beillesztették biztosításaik közé a rovar okozta támadásokat.

Amerikában, ha szálláshelyekről (hotelok, apartmanok, motelok) van szó, a hatóságokhoz a legtöbb panasz az ágyi poloskák miatt érkezik. A vendégek fizikális, mentális és érzelmi károkozás címén tesznek feljelentést. A helyzet annyira tarthatatlan, hogy a biztosítótársaságok ágyi poloskák okozta támadásokat is felvették a biztosításaik közé – írja a latimes.

A National Pest Management Association közlése szerint az ágyi poloskák elképesztő mértékben szaporodnak, az elmúlt években ötszáz százalékkal nőtt meg a számuk. A rovarokkal szemben azonban számtalan hotel sikerrel felvette már a harcot, ezeken a szálláshelyeken a higiénia, a porszívózás, a szennyes kezelése, a szárítás és a takarítás előírásszerűen zajlik, a személyzet pedig külön tréningen sajátítja el a legfontosabb tudnivalókat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta