ÉLETMÓD RÖVIDHÍR

Kirúgták, mert nem festette be a haját

2011. július 19., kedd 10:58

Az 52 éves Sandra Rawline problémái elmondása szerint akkor kezdődtek, amikor a cége új irodába költözött.

A menőbb irodaházhoz ugyanis a vezetőség szerint fancy kinézet is dukál, úgyhogy a dolgozóknak új öltözködési szabályhoz kellett alkalmazkodnia. Fiatalosabb, trendibb ruházat kellett, több ékszer, és búcsút kellett volna mondani az ősz hajnak is. Rawline azonban nem kívánt megválni az őt húszas éveinek elejétől kísérő hajszíntől, és állítása szerint ezért rúgták ki. Az ügyet bíróság elé viszik, a vád diszkrimináció.

A cég szerint természetesen nem a hajfestés megtagadása volt a döntés oka, hanem az, hogy az ügyfelük nem kívánt tovább Rawline-nal együtt dolgozni, úgyhogy az állása mindenképpen megszűnt volna. A texasi Capital Title CEO-ja hozzátette: "százötven éves embereket is alkalmaznék, ha jó munkát végeznek".

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta